Προς το περιεχόμενο

Ανεβασμα ερασιτεχικης σελιδας.Καποιες ερασιτεχνικες γενικες συμβουλες!!!

haashit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους

Λοιπον κατευθειαν στο ψητο!

Εχω φτιαξει μια σελιδα με notebook και απλη html, μην φαταστειτε πολλα, και τωρα θελω να την ανεβασω. Εχω σερβερ και ονομα (νοικιασει).

Απο οτι θυμαμαι για να συνδεθω με τον σερβερ χρησιμοποιω το filezila, μια χαρα μου κανει το εχω ξαναχρησιμοποιησει.

Το προβλημα ειναι καπια τελευταια προσθετα που χρειαζομαι μεσα στον κωδικα, που χρειαζονται για να ειναι και τυπικα ενταξει για να αναιβει στο "παγκοσμιο κοινο"δλδ:τι γλωσσα χρησιμοποιω(δεν ξερω,σκεφτειτε την html στην πιο απλη της μορφη),οτι εχει σχεση με την αναζητηση της ιστοσελιδας απο μηχανες,

Την ιστοσελιδα την εχω ετοιμη δλδ την ανοιγω κανονικα σαν html file .

Με αναμονη κ μια γρηγορη καλημερα

haashit

Δημοσ.

Προσπάθησε να γίνεις πιο κατανοητός. Ποιο είναι το πρόβλημα σου.

Γεια χαρα σε ολους

Λοιπον κατευθειαν στο ψητο!

Ψησταριά ο Λεωνίδας

Εχω φτιαξει μια σελιδα με notebook και απλη html, μην φαταστειτε πολλα, και τωρα θελω να την ανεβασω. Εχω σερβερ και ονομα (νοικιασει).

Απο οτι θυμαμαι για να συνδεθω με τον σερβερ χρησιμοποιω το filezila, μια χαρα μου κανει το εχω ξαναχρησιμοποιησει.

Άρα έχεις φτιάξει μια σελίδα σε html και θα την ανεβάσεις στον server με το filezilla. Μέχρι εδώ σε παρακολουθώ (αν και λίγο δύσκολα).

Το προβλημα ειναι καπια τελευταια προσθετα που χρειαζομαι μεσα στον κωδικα, που χρειαζονται για να ειναι και τυπικα ενταξει για να αναιβει στο "παγκοσμιο κοινο"δλδ:τι γλωσσα χρησιμοποιω(δεν ξερω,σκεφτειτε την html στην πιο απλη της μορφη),οτι εχει σχεση με την αναζητηση της ιστοσελιδας απο μηχανες,

Εδώ σε έχασα όσες φορές και να το διάβασα. Ποια είναι αυτά τα πρόσθετα; Τι σου λείπει; Αυτό με τη γλώσσα και τις μηχανές αναζήτησης, τι εννοείς;

Αν χρειάζεσαι βοήθεια, γίνει πιο κατανοητός, στο τι ζητάς.

Δημοσ.

Αν εννοείς κωδικοποίηση μιλάμε για utf-8. Αν εννοείς πώς θα το καταφέρεις να τη διαβάζει ο επισκέπτης, θα πρέπει η αρχική σελίδα να είναι index.html .. Στα πολύ βασικά αυτά..

Δημοσ.

ναι ναι ακριβως αυτο

ενα απο αυτα που ζηταω ειναι και αυτο

αλλα δεν θυμαμαι ουτε την εντολη. μηπως ξερεις κανενα site που να τα λεει αυτα?

Γενικα η ιστοσελιδα ανοιγει κανονικα no problem at all.

Αλλα μου λειπουν καποια πραγματα/εντολες σχετικα με την γλωσσα,τον κατεσκευαστη της σελιδας και οτι εχει να κανει με τις μηχανες αναζητησης και πως θα μπορω να με βρισκουν μεσο αυτων.

ΑΑΑ ολες οι εντολες που ψαχνω μπαινουν πανω απο το body

Τα ειχα διαβασει καποτε κ μου ηταν γνωστα, αλλα επειδη το ολο θεμα το εχω/ειχα αφησει καιρο, με αφησαν κιαυτα.

Thanks man

Αναμενω

Haashit

Δημοσ.

<LINK rel="shortcut icon" href="favicon.ico"> --> Εάν θες αντί για το σήμα του explorer να βγαίνει κάτι άλλο

<META name="Title" content="XXXX">

<META name="Abstract" content="XXXX">

<META NAME="Author" CONTENT="XXXX">

<META name="Designer" content="XXXX">

<META NAME="Generator" CONTENT="XXXX">

<META NAME="Distribution" CONTENT="XXX">

<META name="Description" content="XXXXXXXXX">

<META name="Keywords" content="XX, XX, XXX">

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν το κοιταξα ακομα αυτο με τα <meta tags> αλλα δεν νομιζω....

τεσπα τωρα εχω ενα αλλο προβλημα

οταν παω να συνδεθω με τον FileZilla στη σελιδα μου, λεει να γραψω κατι στον "κομβο"

που δεν εχω ομως ιδεα τι μπορει να ειναι

εγω βαζω στο ονομα χρηστη το ονομα της σελιδας

και

στο passwort τον κωδικο

στον "κομβο" ομως τι βαζω?

Δημοσ.

λοιπον το βρηκα ποια εντολη μου ελειπε

(για το filezilla και τον κομβο του ακομα δεν καταλαβα)

λεει στον κωδικα πανω πανω

<< DOCTYPE HTML PUBLIC //W3C// κτλ κτλ........ >>

εεε εκει τι ακριβως βαζω???????

αυτο με τον "κομβο" ακομα το ψαχνω

Δημοσ.

Λοιπον βρηκα καποιες πληροφοριες για αυτο το <!DOCTYPE>. Ειναι 5-6 επιλογες που μου βγαζει κ λεει οτι πρεπει να βαλω τον ιδιοκτητη, αλλα πιανου τον ιδιοκτητη? και αν χρησιμοποιω html 1 ή 4.01 ???

και κατι για Keyword Description??? δεν καταλαβαινω

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

αυτην την εντολη μπορει να μου εξηγησει καποιος πως την φερνω στα μετρα μου???

Δημοσ.

Φίλε μου είσαι πολύ μπερδεμένος...

Το DOCTYPE είναι απαραίτητο σε μία σελίδα για το λόγο ότι εάν δεν βάλεις κάποια javascripts δεν θα δουλεύουν σωστά.

Γενικά μια σελίδα πρέπει να είναι κάπως έτσι:

>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>ΜΥ SITE</title>
</head>
<body>

</body>
</html>

Όσον αφορά για το Filezilla έχεις τα credentials(username,password,ip) για να συνδεθείς?

Δημοσ.

Βασικά ρωτώντας λεπτομέρειες και έχοντας βασικά κενά δεν θα βγάλεις άκρη. Δεν μπορείς να εξαρτάσαι συνέχεια απο τους άλλους για κάθε απορία που έχεις, και μάλιστα όσες είδα εδώ ήτανε εντελώς βασικές. Ψάξε στο google για να τις λύσεις πρώτα. Υπάρχουν τα πάντα. Και κατέβασε ένα βιβλίο με τα βασικά και διάβασε το.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...