Προς το περιεχόμενο

HP Compaq Mini 311c-1010EV vs Acer Aspire 1810TZ-412G25N

baniko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα το HP 311c-1010EV που έχω στην κατοχή μου πραγματικά δεν παρουσιάζει κανένα απο τα προβλήματα που αναφέρετε. αυτονομία λετε? 5 ώρες μουσική δεν είναι λίγο.... ούτε φασαρία κάνει φυσικά αλλά ούτε θερμοκρασία ανεβάζει.κάποιος είναι κοματάκι υπερβολικός στις δηλώσεις του.+ του οτι με το hack η ION LE έγινε ION.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπέρα το HP 311c-1010EV που έχω στην κατοχή μου πραγματικά δεν παρουσιάζει κανένα απο τα προβλήματα που αναφέρετε. αυτονομία λετε? 5 ώρες μουσική δεν είναι λίγο.... ούτε φασαρία κάνει φυσικά αλλά ούτε θερμοκρασία ανεβάζει.κάποιος είναι κοματάκι υπερβολικός στις δηλώσεις του.+ του οτι με το hack η ION LE έγινε ION.

+1 Και εγω που το ειχα στην κατοχη μου δεν ειχα παρατηρηση τιποτε απο αυτα που αναφερθηκαν....και να συμπληρωσω προσωπικα... πιστευω οτι τα αξιζει τα λεφτα του........

Δημοσ.

το χεις βαλει να παιξει 1080p ταινια για 2 ωρες; ποσο την παλευει; στο ζορισμα αναφερθηκα οτι ανεβαζει θερμοκρασια οχι οταν κανεις browsing η ακους μουσικη. γιατι ion και hdmi παιρνεις για ψιλοgaming και HD videos. εσυ γιατι χρηση το πηρες;

αν μπορεις βαλτο να παιξει αρκετη ωρα και πες μας θερμοκρασιες με το everest.

επισης σχετικα με την αναμονη συγκρινομενο με το acer που βγαζει ανετα 8-10 ωρες και τα 6αρια asus που ειναι πανω απο 6.5 τοτε ναι εχει μικροτερη αναμονη.

Δημοσ.
Εγώ τελικά περιμένω να βγεί στην αγορά το asus 1201n (2πύρηνο)

σαφως καλυτερο αλλα θα ειναι και αρκετα ακριβοτερο (γυρω στα 550 ευρω).

Δημοσ.

Acer Ferrari one 200!!! Το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλύτερη CPU από τον Atom 330 και η ati 3200 κάνει μια χαρά την δουλεια της. Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή και φοβερό πληκτρολόγιο....η οθόνη όλα τα λεφτά πολύ καλύτερη του 1201Ν. Αυτά εν ολιγις από μένα.

Δημοσ.

Εγω παλι παιδια αυτη τι στιγμη ειμαι με αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900503 το πηρα 499 ευρω και ειμαι και εγω υπερευχαριστημενος και να διευκρινησω οτι δεν εχει απολυτος μα απολυτος καμια σχεση με Atom επεξεργαστη.......ειναι πολυ πιο γρηγορος ,με HDMI και με αναμονη γυρω στις 5 ωρες...(ασχετα εαν γραφη για 9)

Δημοσ.
Όχι δεν είναι αυτό.Αυτό που έχει στο site είναι το 1201ha και δεν είναι 2πύρηνο.

Εγώ λέω το 1201n

Κοιτα λιγο καλυτερα στο δευτερο post αυτο σου εδωσε το παιδι http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=31912 το πρωτο ουτως ή αλλως δεν λειτουργει με το 1201ha

Δημοσ.

Το 1201Ν εχει λιγο πιο δυνατη καρτα γραφικων αλλα χειροτερο cpu απο το ferrari, το οποιο παρεπιπτοντως του εκανα και o/c μια χαρα στα 1,38 GHZ. Απο αρκετα benchmarks που ετρεξα πχ το passmark που ειναι και αξιοπιστο αλλα και το sandra ειναι καλυτερο και απο τον core 2 solo των 1,4 GHZ.Συνεχιζω εν σχεση με το 1201Ν το οποιο εχει χειροτερη οθονη και πληκτρολογιο, σχεδον ιδιες αυτονομιες. Οτι λεω δεν το βγαζω απο το μυαλο μου αλλα σαν κατοχος του ferrari που το εχω ξεψαχνησει. Επισης παιζει μια χαρα και παιχνιδακια. Ενδεικτικα του περασα το TOCA3 με full αναλυση 1366x768 high detail και παει σφαιρα. Δεν θα παιξει βεβαια τα ολοκαινουργια αξιοπρεπως αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου, και μονο οτι εχω ξεφυγει απο την μιζερια του atom και του gma950 εμενα μου αρκει. Εξαλου δεν βγηκε για gaming το μηχανακι - αλλα ειναι πολυ θετικο οτι ανταπεξερχεται καλα σε αρκετα απο αυτα ιδιως σε λιγο παλαιοτερα. Τα win 7 64bit πανε σφαιρα - του εχω βαλει αλλα 2 GB και ειμαι στα 4 τωρα. Ο δεικτης αποδοσης ειναι στα 3,3.

Δημοσ.
Το 1201Ν εχει λιγο πιο δυνατη καρτα γραφικων αλλα χειροτερο cpu απο το ferrari, το οποιο παρεπιπτοντως του εκανα και o/c μια χαρα στα 1,38 GHZ. Απο αρκετα benchmarks που ετρεξα πχ το passmark που ειναι και αξιοπιστο αλλα και το sandra ειναι καλυτερο και απο τον core 2 solo των 1,4 GHZ.Συνεχιζω εν σχεση με το 1201Ν το οποιο εχει χειροτερη οθονη και πληκτρολογιο, σχεδον ιδιες αυτονομιες. Οτι λεω δεν το βγαζω απο το μυαλο μου αλλα σαν κατοχος του ferrari που το εχω ξεψαχνησει. Επισης παιζει μια χαρα και παιχνιδακια. Ενδεικτικα του περασα το TOCA3 με full αναλυση 1366x768 high detail και παει σφαιρα. Δεν θα παιξει βεβαια τα ολοκαινουργια αξιοπρεπως αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου, και μονο οτι εχω ξεφυγει απο την μιζερια του atom και του gma950 εμενα μου αρκει. Εξαλου δεν βγηκε για gaming το μηχανακι - αλλα ειναι πολυ θετικο οτι ανταπεξερχεται καλα σε αρκετα απο αυτα ιδιως σε λιγο παλαιοτερα. Τα win 7 64bit πανε σφαιρα - του εχω βαλει αλλα 2 GB και ειμαι στα 4 τωρα. Ο δεικτης αποδοσης ειναι στα 3,3.

Σαν κάτοχος ferrari....όπως είπες και ο ίδιος αλλά όχι σαν κάτοχος και των 2 για να μπορείς να συγκρίνεις οπότε δεν έχεις και την πιο αντικειμενική άποψη...

Το να κάνεις overclock σε netbook το θεωρώ την υπέρτατη βλακεία που θα μπορούσε κάποιος να κάνει σε συσκευές που ήδη λόγω έλληψης χώρου έχουν πρόβλημα (ανεξαιρέτως) με τις θερμοκρασίες....

Το οτι παίζεις TOCA3 (που είναι τουλάχιστον 3 ετών παιχνίδι - απότι θυμάμαι) δεν μου λέει κάτι.

Το 1201n παίζει άνετα το απαιτητικό Call of Duty 2 Warefare που είναι οτι πιο πρόσφατο από παιχνίδια.Μπες youtube και δες το εαν δεν πιστεύεις

Δημοσ.
Αυτό το έχω δει αλλά όπως είπε κάποιος αυτό πρέπει να είναι παραεισαγωγή.

Επίσημα δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα

Το αγορασα απο Ελληνικο καταστημα πριν κανενα μηνα με κανονικοτατα Ελληνικα και στο πληκτρολογιο και με την επισημη εγγυηση της αντιπροσωπειας διοτι το εκανα και εγγραφη για την εγγυηση...οσο για παραεισαγωγη νομιζω οτι δεν εχεις δικαιο εαν αναφερεσαι φυσικα σε μενα και σε αυτο http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4011355-4070948.html

Δημοσ.

plz μπορεις να αναφερεις τι θερμοκρασιες πιανει μετα απο 1 ωρα παιχνιδιου με το προγραμμα everest και ποσο cpu χρησιμοποιει οταν βλεπεις ταινια 1080p.

το ιδιο αν μπορει και καποιος κατοχος του hp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...