christos.p25 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ένα πουλάκι μου είπε στην ηλεκτρονική και στο mediamarkt στο μαρούσι την έχουν ακόμα φθηνότερα στα 469€ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια ξερεται ποια ειναι η χρονολογια τησ 42lf2500 H 2510 πάντως είναι φετινή, και μάλιστα πρέπει να ήρθε κατά τον Σεπτέμβρη. Για αυτό και δεν είναι στο site. Λογικά, αφού είναι ίδια σειρά, και η 2500 πρέπει να είναι το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim's Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Επειδή την (προ)παράγγειλα για μια φίλη, αξίζει η προσφορά του Κωτσόβολου ή όχι; Αν ΔΕΝ, να την ακυρώσω... Ευχαριστώ. Υ.Γ. Στο κατάστημα αναφέρεται ρητά ότι υποστηρίζει τόσο MPEG2, όσο και MPEG4. Με ξενίζει λίγο η συχνότητα ανανέωσης 50 Ηz, αλλά με τόσα λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την τηλεόραση αυτή, τι γίνεται;; Εδώ λέει ότι δεν έχει TrueMotion 100hz http://www.prad.de/pdf/LG_42LF2510.pdf η 42LF5210 και στο site του pixmania το αναφέρει σαν χαρακτηριστικό..... http://www.pixmania.gr/gr/gr/2822000/art/lg/oceaunaoc-lcd-42lf2510-e.html --> Τεχνικά χαρακτηριστικά. WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την τηλεόραση αυτή, τι γίνεται;;Εδώ λέει ότι δεν έχει TrueMotion 100hz http://www.prad.de/pdf/LG_42LF2510.pdf η 42LF5210 και στο site του pixmania το αναφέρει σαν χαρακτηριστικό..... http://www.pixmania.gr/gr/gr/2822000/art/lg/oceaunaoc-lcd-42lf2510-e.html --> Τεχνικά χαρακτηριστικά. WTF? Δεν έχει, πρόκειται για τυπογραφικό λάθος (κοινώς, copy-paste από περιγραφή άλλου προϊόντος ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά η τηλεόραση δεν έχει καλό μαύρο ούτε 100ΗΖ. Αλλά για 500 ευρώ είναι ασυναγώνιστη. Πάντως εάν διαθέτεται περισσότερα χρήματα προτιμήστε καμιά άλλη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δεν έχει, πρόκειται για τυπογραφικό λάθος (κοινώς, copy-paste από περιγραφή άλλου προϊόντος ). δεν εχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 δεν εχει... Το ξέρω, μα την έχω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim's Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Και ακριβώς επειδή την έχεις,...πες μας τις εμπειρίες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Και ακριβώς επειδή την έχεις,...πες μας τις εμπειρίες σου. Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω κάτσει να ψειρίσω κάποια άλλη ανάλογη τηλεόραση για να μπορέσω να συγκρίνω. Για τα λεφτά της θεωρώ ότι είναι πολύ καλή, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η απόδοση του μαύρου, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δεν είναι και η καλύτερη. Επίσης υπάρχει ανομοιομορφία στη φωτεινότητα της οθόνης, και συγκεκριμένα στα άκρα της, όπου είναι πιο σκοτεινή. Δεν είναι κάτι έντονο ωστόσο και εμένα προσωπικά αυτό δεν με ενοχλεί. Την έχω συνδέσει και με τον υπολογιστή και όλα καλά. Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις, αλλά εγώ θα την πρότεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ενημερώνω τo thread για την περίπτωση που κάποιος θα βρεθεί εδώ με αναζήτηση... Η LG LF2510 έχει κανονικότατα MPEG4. Πάλι καλά δηλαδή, γιατί με τόσα που είπαμε είχα αρχίσει να αμφβάλλω για την αγορά μου, και δεν κάνω ποτέ αβίαστες αγορές Για την LF2500 δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 1 stockαδικο στο Ιλιον (παιζει σε ολα τα πρωιναδικα) που εχει 50" με 400euro το ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h4wk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 xωρίς να το ξέρω το κατάστημα σε τέτοια τιμή 50" θα είναι πλάσμα και λογικά όχι και πολύ καλή οπότε δε ξέρω αν θα άξιζε ακόμα και τα 400e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 xωρίς να το ξέρω το κατάστημα σε τέτοια τιμή 50" θα είναι πλάσμα και λογικά όχι και πολύ καλή οπότε δε ξέρω αν θα άξιζε ακόμα και τα 400e οι πλασμα ειναι καλυτερες απο τις LCD. για να παρεις ποιοτητα εικονας αντιστοιχη της plasma σε lcd πρεπει να δωσεις ισως και τα διπλα λεφτα ισως και παραπανω ειδικα σε μεγαλες ιντσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h4wk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 απλά υποθέτω οτι για να είναι προσφορά δέ θα είναι και τελευταία τεχνολογια, με κακή ανάλυση σ'αυτό το μέγεθος. Και αν και έχω την εντύπωση πως οι καινούργιες plasma δέν έχουν ημερομηνία λήξεως(έτσι είχα διαβάσει κάπου) οι παλιές έβγαιναν με Χ ώρες λειτουργίας,γι'αυτό το είπα...κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.