Add1ctiv3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας παίδες, να υπογραμμίσω ότιείμαι εντελώς άσχετος οπότε είπα να εμπιστευτώ τους κάυτες δηλαδή τα παιδιά του insomnia . Θέλω να αγοράσω ένα pna με την προυπόθεση όμως ότι θα έχει ευρωπαικούς χάρτες οπότε έπεσα πάνω σε αυτό MLS PNA Destinator 3900 EU το οποίο τιμάται γύρω στα 2 κατοσταρικα. Και η ερώτηση είναι η εξής: Υπάρχει τρόπος να αγοράσω ένα μηχανάκι χωρίς χάρτες eu και απλά να τουσ βρω στο ιντερνετ και να τουσ χωσω μεσα? είναι τόσο απλό? Αν όχι, έχετε να προτείνετε κάποια καλύτερη συσκευή? Τη συμβουλή σας παίδεσ μπας και σώσουμε κανα ευρώ! Ευχαριστωωωωωωωωω
HamerZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 navimania.gr Ναι γίνονται αυτά που θες. Ίσως αγοράσεις ένα ακόμη sd με μεγαλύτερη χωρητικότητα.
Nomedor Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω πως αυτό χρειάζεσαι στην ουσία: Mio P360 Extreme Edition 1024MB ROM PDA απλό που να μπορείς να του κοτσάρεις όποιο πρόγραμμα θες ή και πάνω από ένα έτσι ώστε να έχεις επιλογές.
Nomedor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Αφού όμως πρώτα χρειαστεί να το ξεκλειδώσεις. Και πάλι εγώ θα προτιμούσα το p360 που έχει και κάμποση δικιά του μνήμη αν και έχει λίγο μικρότερη οθόνη αλλά είναι πιο απλά τα πράγματα.
FFighter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 εχεις πολλες επιλογες... 1. το p-360 ειναι τιμιο εργαλειο και δε θελει ξεκλειδωμα πλην ομως ειναι πλεον αρκετο καιρο στην αγορα. 2.αγοραζεις pna γυρω στα 150 ευρω με preload χαρτες ευρωπης και ελλαδος και με ενα δωρεαν χρονικο διαστημα αναβαθμισεων. 3 αγοραζεις ενα pna apo 80-140 eyrv το οποιο ξεκλειδωνεις και βαζεις οτι θελεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.