Προς το περιεχόμενο

Προβληματακι με Usb Wireless

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βαλει στο Pc ενα usb Sweex (Ενος φιλου ειναι!!) για να πιανω wireless δικτυα. Ενω τοσο καιρο εμπαινε κανονικα τις τελευταιες μερες μου βγαζει προβληματα. Χανεται η συνεση και μετα επανερχεται. Γενικα δουλευει χανεται για λιγο και μετα επανερχεται.

Να πω οτι το ρουτερ ειναι απο διπλανο διαμερισμα. Επισης εχω windows7.

Εγω εχω το usb στο πανω μερος του case.

Τι μπορει να φταιει και να εχει προβληματα η συνδεση? (Ote Connx)

Οτι ειναι μουφα το usb? (παλια δουελευε κανονικα!)

Ισως μετακινηθηκε το ρουτερ? Εκανα μια σκεψη. Να συνδεσω 5 μετρα καλωδιο usb και να βαλω πανω του το Usb ωστε να ειναι πιο κοντα στον τοιχο και να πιανει καλυτερα! Παιζει τετοιο πραγμα???

Help please!

Δημοσ.
...........Ισως μετακινηθηκε το ρουτερ? Εκανα μια σκεψη. Να συνδεσω 5 μετρα καλωδιο usb και να βαλω πανω του το Usb ωστε να ειναι πιο κοντα στον τοιχο και να πιανει καλυτερα! Παιζει τετοιο πραγμα???

Help please!

α) Παιζει να το μετακινησε......... για ρωτα τον

β) Παιζει και η προεκταση καλα που λες

Δημοσ.

επισης δοκιμασε το stick σε αλλο pc Μηπως εφαγε σκαλωμα στα windows 7 και γενικα δοκιμη ενα ενα πραγμα για να δεις τι φταιει.ρωτας τον γειτονα,βαζεις επεκταση ,δοκιμαζεις σε καποιο αλλο Pc το stick

Δημοσ.

απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι αν βαλεις το 5μετρο καλωδιο δεν θα παιξει.δεν επαρκει το ρευμα της usb για να τροφοδοτησει το στικακι.αν βεβαια το βαλεις σε hub με εξωτερικη τροφοδοσια κατι μπορει να γινει.

Δημοσ.

Λοιπον το εβαλα σε 5μετρο και το προβλημα εφτιαξε. Εφτασα και μεχρι 5 γραμμες σημα! Θα δειξει αν και στο μελλον θα ειναι οκ.

Απο κει και περα, ποιο καλο usb stick εχετε να προτεινετε?

Δημοσ.
Λοιπον το εβαλα σε 5μετρο και το προβλημα εφτιαξε. Εφτασα και μεχρι 5 γραμμες σημα! Θα δειξει αν και στο μελλον θα ειναι οκ.

Απο κει και περα, ποιο καλο usb stick εχετε να προτεινετε?

αν το stick ειναι χωμενο και κρυβεται η ενα με το πατωμα τοτε καλυτερα παιζει η προεκταση παρα το stick υποχρεωτικα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξαφνικα σημερα αρχισε να μου βγαζει κατι προβληματακια το pc και να κλεινει αυτοματα. Τελικα το παρακολουθησα λιγο και ειδα οτι γραφει κατι για usb και οτι θα κλεισει μονο του. Μολις ανακαλυψα οτι ο σκυλος εχει ξεπατωσει με τα δοντια του το 5μετρο καλωδιο για το usb. Λογικα θα εφταιγε αυτο γιατι μολις το εβγαλα δουλεψε. (Εβαλα και το stick πανω στο tower και το σημα παλι επεσε. )

Λετε να εφταιγε το φαγωμενο καλωδιο για το προβλημα οτι το pc εκλεινε?

Δημοσ.
Ξαφνικα σημερα αρχισε να μου βγαζει κατι προβληματακια το pc και να κλεινει αυτοματα. Τελικα το παρακολουθησα λιγο και ειδα οτι γραφει κατι για usb και οτι θα κλεισει μονο του. Μολις ανακαλυψα οτι ο σκυλος εχει ξεπατωσει με τα δοντια του το 5μετρο καλωδιο για το usb. Λογικα θα εφταιγε αυτο γιατι μολις το εβγαλα δουλεψε. (Εβαλα και το stick πανω στο tower και το σημα παλι επεσε. )

Μπαααααα......... :devil:

Δημοσ.

απλα προσεχε μην κανει κανα βραχυκυκλωμα το Usb Και σου καψει καμια usb.einai pολυ μικρη η ταση μεν αλλα..κατα τα αλλα μπορει να μην σου αναγνωριζε το Stick μετα.αγορασε παλι μια 5 μετρη και προσεχε την απο τον σκυλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...