moldovan20 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Kαι πολυ ειναι για τη χρηση που το θελει .
Fozzy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα κάπου διάβαζα οτι οι ι5 είναι καταδικασμένοι λόγω socket. Καλύτερα να πάρω ι7? Το παλικάρι παίζει games υπενθυμίζω, και πέρα απο αυτά κανα ιντερνετ, εφαρμογες γραφείου και καμια ταινία
sozz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα κάπου διάβαζα οτι οι ι5 είναι καταδικασμένοι λόγω socket. Καλύτερα να πάρω ι7? Το παλικάρι παίζει games υπενθυμίζω, και πέρα απο αυτά κανα ιντερνετ, εφαρμογες γραφείου και καμια ταινία χαχαχα μαλλον το αναποδο ειναι οι core 2 quad ειναι καταδικασμενοι
phanispal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Για να αναβαθμίσεις αργότερα με το i7 θα χρειαστείς πολύ μπαγιόκο απ' ό,τι έχει ακουστεί.
benign Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Απο οσα λες Fozzy,η πιο βαρια δουλεια που κανει στο συστημα του ειναι gaming.Για ''αντοχη στο χρονο'' απο αποψη παιχνιδιων πρεπει να πεταξει την καρτα του γιατι ειναι της πλακας πλεον για τα καινουργια παιγνιδια. Εφοσον θελεις μια δικαιολογηση,μεχρι τωρα οι δυπυρινοι κανουνε την δουλεια του gamer αλλα απο εδω και μπρος και ιδιαιτερα στα Windows 7 που υποστηριζουν directx11,θα χρειαστει τετραπυρινο γιατι θα τον αξιοποιουν τα νεα games.Αρα καρτα χρειαζεται πιο πολυ και αυτην την στιγμη οι μονες καλες καρτες που να υποστηριζουν directx11 ειναι της ΑΤΙ,η σειρα 58ΧΧ.Προτιμησε την 5850 γιατι ειναι φτηνη και εχει σχετικα μικρη διαφορα απο την 5870 στις επιδοσεις.Εξαλλου οταν αγοραζεις αξια,φτηνα,αναβαθμιζεις και πιο ευκολα,γιατι υπαρχει και η μεταπωλητικη αγορα.Ενοοω αργοτερα πουλας κατι ποιοτικο ,μεταχειρισμενο,και παιρνεις εστω καποια λιγα χρηματα πισω. Τωρα για τετραπυρινο,οποιον και να παρεις ειναι μια χαρα.Σου εχουν πει εδω τα παιδια διαφορες καλες προτασεις.Η προσωπικη μου γνωμη ειναι να παρεις τον φτηνοτερο τον 620 της AMD.(AMD ATHLON II X4 620 2.6GHZ QUAD-CORE BOX) Το μεγαλυτερο βαρος στο gaming το παιρνει η καρτα γραφικων και οποτε οποιος παιρνει πολυ ισχυρο επεξεργαστη για παιχνιδια ειναι απλα ασχετος,βλαχος.Υπαρχουν πολυ τετοιοι στην Ελλαδα. Η μητρικη ας ειναι μια αξιοπρεπης φτηνη.Αυτη που σου προτεινε ο grimpr στις φωτο στην πρωτη σελιδα ειναι μια χαρα. Για RAM εφοσον δεν ειναι clocker οπως λες,παρε αυτες:OCZ OCZ3V10662G 2GB PC3-8500 VALUE SERIES στα 40 ευρω Χ2 συνολο 80. Αυτα και εισαι πληρης.Δεν χρειαζεται να δωσετε πιο πολλα χρηματα.Οι αναγκες του φιλου σου ειναι ταπεινες οποτε οσο φτηνοτερα και βασει των αναγκων σου,τοσο καλυτερα.
Fozzy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Να το δεχτώ αυτό που μου λές (γιατί είσαι και ο μόνος που δικαιολόγησε την άποψή του) αλλα ρε φίλε απο τα συνολικά 500 ερώ του προϋπολογισμού προτείνεις να δώσουμε τα μισα για την κάρτα γραφικών; Γιατί η 5850 που τσέκαρα... τόσο πάει. Με τα υπόλοιπα 250 βγαίνουμε τουλάχιστον για m/b cpu & ram; Kαι σορρυ αλλα motherboard μάρκας Asrock (δεν την έχω ξανακούσει) στα 59Ε τελική, για την καρδιά του συστήματος; (Stability...remember?) Ξέρω'γω? έχω άδικο ρε παίδες;
ColdFusion Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Πάρε την σύνθεση που σου πρότεινε ο Grimpr..Εχεις ενα δυνατό τετραπυρινο επεξεργαστή πάρα πολύ καλή κάρτα γραφικών με καλή μητρική για games ειναι ενα συστημα που θα σε βγαλει ασπροπρόσωπο οπως άλλωστε και για όποια άλλη δουλειά....
ColdFusion Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Με τις υγείες σας. PC1.gr 529 ευρω αρα ..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.