Fozzy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, ένας φίλος που ασχολείται κυρίως με games (κυρίως pro οχι τίποτα fps) internet & ταινιούλες και εφαρμογες γραφείου πιστεύει οτι ήρθε ο καιρός να αναβαθμίσει τον p4 dual core στα 3.06 που έχει και ζήτησε τα φώτα μου, σλλσ δεν έχω ιδέα τί παίζει με το hadware, οπότε ζητάω τα δικά σας φώτα. Θελουμε λοιπόν μια αναβαθμισούλα, mobo,cpu,ram (κάρτα γραφικών εχει μια nvidia 8χιλιάδες κάτι GTS) με έμφαση στη σταθερότητα του συστήματος κυριως, αφου η παραμετροποίηση δεν μας ενδιαφέρει (ούτε power user είναι, oύτε θα ασχοληθεί με o/c) και αντοχή στο χρόνο (γκουχ γκουχ, αυτός μου το είπε!) Aνώτατο όριο τιμής τα 550 ευρώ, ακούω προτάσεις ΥΓ: Εγώ έλεγα να πάμε σε ι7 920 αλλα ένας φίλος μου είπε για ι5... πιστευω οτι καλύτερα θα είναι να μπει intel cpu αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ιδεα τι έχει βγάλει η amd τα τελυταία χρόνια. Δε θέλω να γίνει κανα VS topic, απλα να μου δικαιολογήσετε λιγάκι τις επιλογές σας. PSU δεν νομίζω να χρειαστεί άλλο ε; Δεδομένου οτι το υπάρχον σηκώνει άνετα το σύστημα που έχει και 2 δίσκους. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι κανα 500άρι, για μάρκα θα σας γελασω, θα κοιτάξω πάντως.
moldovan20 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Με 550€ μια χαρα ολοκληρο tower στηνεις. Για κανενα λογο i7 920 ..i5-Amd955 και πολυ ειναι Καλο θα ηταν να δωσεις ενα link του τροφοδοτικου.Η παλια του mobo μηπος ειναι agp? Αν ναι , παει και για γραφικων.
phanispal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δες ποιο τροφοδοτικό έχεις να πέσουν μερικές συνθέσεις στο τραπέζι.
mohic4n Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Επισης 8kκατι GTS δεν νομιζω να εβγαινε σε AGP... Αλλα για καλο και για κακο, σιγουρεψε ποια VGA εχει.
caution Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 ( ναι, σειρά 8ΧΧΧ σε agp δεν έχω δει και εγώ - αλλά το psu καλύτερα να διευκρινιστεί )
Fozzy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 vga: xfx 8600 gts psu: thermaltake 550w Ακούω συνθέσεις!
Delirium Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3037163&postcount=6 Ram μπορει να κρατησει και τις δικες του, στο DDR2 σεναριο, κι ειναι σενιος & ετοιμος , 4πυρηνος και με ελαχιστο εξοδο [Εννοειται πως υπαρχουν, και αλλες cool επιλογες μητρικων]
Fozzy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Πέρα απο βαρύγδουπα screenshots, κυρίως θα ήθελα λίγα λόγια που ν αιτιολογούν τις συνθέσεις σας (γιατί πχ 4πύρηνο και όχι ι5/ι7 ή αντιστοιχα γιατι amd phenom 2) και τέλος, η σύνθεση ειναι για mb, cpu, ram. δεν ζήτησα κάρτα γραφικών
euklidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 πηγαινε προς AMD. Με τα λεφτα που διαθετεις θα μεινεις ευχαριστημενος. Για i7 πας σε 1366 και συστημα με 550 ευρω δεν βγαινει. Οι ι5 ειναι σε σοκετ s1156 που δεν εχει μελλον οποτε ξεχνας την αναβαθμιση μετα απο καμποσο καιρο...
moldovan20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 πηγαινε προς AMD. Με τα λεφτα που διαθετεις θα μεινεις ευχαριστημενος. Για i7 πας σε 1366 και συστημα με 550 ευρω δεν βγαινει. Οι ι5 ειναι σε σοκετ s1156 που δεν εχει μελλον οποτε ξεχνας την αναβαθμιση μετα απο καμποσο καιρο... Μοbo cpu και ram θελει,γιατι δε βγαινει 1366?Στο 1366 ειναι που θα πρεπει να τα σκαεις για αναβαθμηση. Πανε σε amd ή i5 , εξαλου οταν θα πας για αναβαθμηση το πιο σιγουρο ειναι οτι θα αλλαξεις και μητρικη.
euklidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μοbo cpu και ram θελει,γιατι δε βγαινει 1366?Στο 1366 ειναι που θα πρεπει να τα σκαεις για αναβαθμηση.Πανε σε amd ή i5 , εξαλου οταν θα πας για αναβαθμηση το πιο σιγουρο ειναι οτι θα αλλαξεις και μητρικη. Βγαινει αν δεν βαλεις καρτα γραφικων Και οι i5 μια χαρα ειναι αλλα ειναι σε πεθαμενο σοκετ... Εκτος αν αντι για αναβαθμιση θα κανει υποβαθμιση σε C2D
Delirium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Πέρα απο βαρύγδουπα screenshots, κυρίως θα ήθελα λίγα λόγια που ν αιτιολογούν τις συνθέσεις σας (γιατί πχ 4πύρηνο και όχι ι5/ι7 ή αντιστοιχα γιατι amd phenom 2) και τέλος, η σύνθεση ειναι για mb, cpu, ram. δεν ζήτησα κάρτα γραφικών 4πύρηνο γιατι ο ιδιος λες / ζητησες: <<με έμφαση στη σταθερότητα του συστήματος κυριως, αφου η παραμετροποίηση δεν μας ενδιαφέρει (ούτε power user είναι, oύτε θα ασχοληθεί με o/c) και αντοχή στο χρόνο>> To ξεκλειδωμα L3 cache, ειναι κερασακι στη τουρτα! [εαν παιξει, γινεται σε λιγοτερο απο 10 λεπτακια ] Επιπλεον: Αχτυπητη αποδοση προς τιμη, με τον 620!
Fozzy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά την βδομάδα που μας έρχεται θα πάμε να πάρουμε τα parts, αλλα ακόμα δε σας βλέπω κατασταλαγμένους. Ο καθένας απλά πετάει το δικό του, χωρίς να δικαιολογεί πλήρως το γιατί. Λέτε να πάρω core2quad?
--Shady-- Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Λέτε να πάρω core2quad?Σε καμια περίπτωση.Εκτος άμα θέλεις να τους βοηθήσεις να ξεstockαρουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.