Προς το περιεχόμενο

Αμεση αγορά desktop (από επιδότηση)!

achilleashormovas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αφού η ομάδα μου με πίκρανε εις διπλούν σήμερα ας επανέλθω στο θέμα που με καίει άμεσα!!!!

@ moldovan and athanasios: guys αν είναι να πέσει πείτε να έρθω και εγώ να βγάλω το άχτι μου σήμερα γιατί είμαι έτοιμος να σκασω από τα νευρα μου (χεχεχεχεχε)!!!

Πάντως μετά από λίγο διάβασμα στο forum, οτι τα enermax "φοριούνται" πολύ, οπότε και εγώ καταλήγω στο παρακάτω

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Enermax-Epr525Awt-Pro82-525W-EPR525AWT-525W-PRO-82.htm

@ athanasios:

2. Αν διαβάσεις το παρακάτω λινκ κάπου λέει: Υποστηριζόμενοι Χρονισμοί Μνήμης: DDR3-800/1066/1333.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558294

Πάντως γενικά αυτό που λες δίκιο έχεις!!! Και εγώ αυτό που ξέρω είναι πως η μητρική αναφέρει Υποστηριζόμενους Χρονισμούς Μνήμης. Anyway, μικρό το κακό!!!

3. Οκ μου απάντησες 64-bit!! Home premium ή Professional ομως?

(off-topic:πάντως το pc που έχω τώρα είναι 10ετίας, από Ιαν. του 2000 με κάποιες χαζοαναβαθμίσεις!!!! Σκυλί μαύρο όμως!!!! Χιχιχιχ)

4. Εντάξει με το θόρυβο δεν έχω τόσο πρόβλημα, απλά επειδή το μπρίκι μου βουίζει αρκετά, είπα να τον μειώσω όσο γίνεται.

@ moldovan: 170 euro για 64 GB δίσκο (που δέν αντιλέγω πως θα είναι σφαίρα) μου φαίνονται πολλά!! Δεν ξερω τι να πω!!! Όσο για το τροφοδοτικο don't worry, εγώ δεν το έθεσα σωστά προηγουμένως!!

Να πάρω 8GB μνήμες? Δηλαδή 2*(2*2)??? Τέσσερα dim των 2 GB η καθεμία!! Θα δουλεύουν σε dual channel ή θα υπάρχει πρόβλημα?

Δημοσ.

@ moldovan: 170 euro για 64 GB δίσκο (που δέν αντιλέγω πως θα είναι σφαίρα) μου φαίνονται πολλά!! Δεν ξερω τι να πω!!! Όσο για το τροφοδοτικο don't worry, εγώ δεν το έθεσα σωστά προηγουμένως!!

Θα τον παρεις ομως με επιδοτηση στη μιση τιμη..Δε θα εχεις ξανα αυτη την ευκαιρια.

Δημοσ.

......στην ολόκληρη τιμή με επιδότηση θα τον πάρω!!!!!!!! Χιχιχιχιχιχιχι!!!! Μπερδεύεσαι με το ΕΣΠΑ!!! Αυτό είναι άλλο πρόγραμμα, των Νέων επιστημόνων, μέσω ΟΑΕΔ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...