Προς το περιεχόμενο

ανταλλαγή επιδότησης γίνεται?

mitsakos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρετε αν γίνεται:

έχω μια επιδότηση απο τη vodafone 180€ αλλά εγώ δε θέλω να πάρω

άλλο κινητό αν μπορώ κάτι άλλο με αυτά τα λεφτά?

αν κάποιο κατάστημα το κάνει αυτό?

π.χ. να έπερνα ενα ps3 και να πλήρωνα τη διαφορά?

Δημοσ.
ξέρετε αν γίνεται:

έχω μια επιδότηση απο τη vodafone 180€ αλλά εγώ δε θέλω να πάρω

άλλο κινητό αν μπορώ κάτι άλλο με αυτά τα λεφτά?

αν κάποιο κατάστημα το κάνει αυτό?

π.χ. να έπερνα ενα ps3 και να πλήρωνα τη διαφορά?

Πάρε με την επιδότηση ένα (ας πούμε) iphone (ή κάποιο άλλο κινητό-χαρτί)βάζοντας κάτι παραπάνω και μετά πούλα το.

Τόχω κάνει.:P

Δημοσ.

Η μπορεις πολυ απλα να "πουλησεις" την επιδοτηση σου,π.χ να την δωσεις καπου 160-165,ετσι καποιος που θελει να παρει ενα κινητο θα κερδισει και 15-20 ευρω .

Υπαρχει και η λυση που αναφερεται στο ποστ #3 αλλα θα εχεις μεγαλη "χασουρα" κατα τη γνωμη μου :)

Δημοσ.

Σε φίλο μου με αστρονομικη επιδότhση λόγω οικογενειακού πακέτου, ενημερώσαν το πλαίσιο οτι έχει 600€

επιδότhση και πήρε λαπτοπ. Ο πλαισιο-μαν του είπε οτι μπορει να πάρει οτι θέλει, 500€ σε μολύβια ξέρω γω :-P

Οτι γίνεται γίνεται αλλα δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λεει η κατερινα, οτι εξαρταται απο τον ιδιοκτήτη γιατι για να πω την αλήθεια δεν το έχω δει πουθενά γραμμένο σε επίσημη δήλωση της βονταφον

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη απάτη των εταιριών κινητής τηλεφωνίας ever....

Σε κρατάνε από τα @@ για ένα επιπλέον χρόνο δίνοντάς σου την ψευδαίσθηση οτι σου κάνουν και "δώρο" ένα μεγάλο χρηματικό ποσό (το οποίο φυσικά έχει ΗΔΗ πληρώσει σε τηλεφωνήματα από τα πάγια που σε αρμέγουν την προηγούμενη χρονιά).

Αααααρε lemmings

• Moderators
Δημοσ.

Wait, πως γινεται να ισχυει η ανταλλαγη? Την επιδοτηση την βγαζει ο παροχος (βλ. Βοντα), για να χρησιμοποιηθει για αγορα κινητου τηλεφωνου. Απο εκει και περα στο Πλαισιο (με βαση την κοινη λογικη παντα) θα στειλουν στην βονταφον καποιο χαρτι οτι για την συσκευη που κοστιζε 180 ευρω ο κυριος Ταδε δεν πληρωσε λογω της αναβαθμισης που του παρεχετε οποτε υπαρχει χρεος (φανταζομαι ως εκπτωση στην παραγγελια τους anyway δεν μας αφορα) 180 ευρω.

Αν λοιπον ο Ταδε παρει ενα οποιοδηποτε αλλο προϊον, πως θα εξασφαλισει το Πλαισιο οτι θα παρει τα χρηματα απο την Βοντα?

Θα μου πειτε, θα μπορουσε να πασαρει την αγορα μιας αλλης συσκευης που την αγοραζει ο κυριος Παραταδε ως χρηση επιδοτησης του κυριου Ταδε, αλλα αυτο μου φανταζει εντελως απιθανο και κατα πασα πιθανοτητα ολο και καποιος ελεγχος θα υπαρχει απο τις εταιριες κινητης (just think the potentials αν αυτο μπορουσε να γινει ετσι αβιαστα). Και παλι, δεν θελω να ειμαι απολυτος απλα μου φαινεται εντελως παραλογο να γινεται κατι τετοιο.

Προσωπικα θεωρω την πιο σωστη λυση αυτην του Magazatora (αυτο κανω και εγω).

ΕΝΤΙΤ: tarantules συμφωνω πως στο εμποριο δεν υπαρχει τ ι π ο τ α που να δινεται δωρεαν διχως να το εχει βγαλει πριν ο εκαστοτε εμπορος (ή να θεωρει πως θα το βγαλει επειτα), απο την αλλη ομως, αν δεν σκοπευεις να αλλαξεις εταιρια κινητης για ποιον λογο να μην εκμεταλευτεις αυτην την επιδοτηση-δεσμευση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...