immo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δεν μου εμφανιζει τα κρυφά αρχεια. Ενώ παταω να μου τα εμφανίζει δεν τα εμφανίζει τελικά. Είναι συνέχεια τσεκαρισμένο το "να μην εμφανίζονται τα αρχεία" και δεν αλλαζει (Εργαλεία > Επιλογές φακέλων > Προβολή > Εμφάνιση κρυφών φακέλων και αρχείων). Τα κρυφα αρχεία μπορω να τα δω και είμαι σίγουρος οι υπάρχουν. Εχω το KIS 2009 , win xp, μάλλον είναι ιος αλλά δε καταλαβαίνω γιατί δεν τον πιάνει το Kis. Επίσης δοκίμασα και αυτό αλλα τιποτα δεν εγινε (Πήγαινε στο Start-> Run-> γράψε regedit και κατόπιν στο παράθυρο που ανοίγει πήγαινε στο HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Explorer\Advanced. Στο δεξί μέρος του παραθύρου βρες το "Hidden" και κοίτα αν το value του είναι 1. Αν δεν είναι κάντο με δεξί κλικ και "Modify".) Σκέπτομαι να βάλω το Kiss 2010.
adi32 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 trojan εχεις Βαλε το Trojan remover και το avg
kfyros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 είσαι σιγουρα administrator? επίσης μπορεί να έχεις απενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη ρύθμιση από το group policy και να μην σε αφήνει να το αλλάξεις (gpedit.msc). Κάποιες σουίτες προστασίας απενεργοποιούν αυτές τις ρυθμίσεις για περισσότερη ασφάλεια (να μην μπορούν να τις πειράξουν malicious προγράμματα).
immo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ λύθηκε το πρόβλημα με το πρόγραμμα Malwarebytes Antimalware , αναρωτιέμαι όμως αν πρέπει τελικά να δίνω χρήματα για το kis αφού δε με προστατεύει ολοκληρωτικά. Εξάλλου για αυτό το λόγω το αγόρασα για να μην έχω χίλια δυο προγράμματα για ασφάλεια.
flik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Είχες κανει full scan με medium herustics; Αλλά για κατι τέτοια είναι το Malwarebytes. Τα διάσημα προγράμματα όπως kaspersky, norton θα σε προστατεύουν απο πιο σοβαρές βλάβες του υπολογιστή. Το 2010 είναι καλύτερο, αλλά δεν πιστεύω να το έπιανε. Μην αγχώνεσαι, εφόσον κανένα av δεν πιάνει ούτε 90%, σκοπός είναι να πιάνει τα πραγματικά κακόβουλα προγράμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.