Προς το περιεχόμενο

Τι από όλα είναι????Προβλημα με pc!!

carmir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

σήμερα το πρωί το pc μου κανει κατι περιεργα!!!:fear: Παταω το POWER ανοιγει κανονικα κανει ποστ το bios και μετα τπτ!! μαυρη οθονη!!:shock: Εχω δοκιμασει τα παντα (ολα) αλα ακρη δεν βρισκω! Εχω κανει cmos, αλλαξα psu, αλλαξα ram, εκανα restore defaults στο bios, αλλαξα και καρτα γραφικων (δεν εχει onboard) και δεν ξερω τι αλλο εχει μεινει να κανω!!!:cry:

Δοκιμασα να μπω με safe mode αλλα δεν μου εμφανιζει τις επιλογες (safe mode, last known config,start windows normaly etc)

Συστημα: Mobo: P5QD ASUS

CPU : CORE 2 QUAD

HDD: 3x160 HITACHI SATA ΣΕ RAID5

PSU : 650W THERMALTAKE

RAM: 1x 2 GB sta 800

WIN XP PRO SP3

ps. Θελω να αποφυγω το format γτ το pc ειναι σε χωρο εργασιας (μαγαζι) και εχει πανω βασεις δεδομενων κλπ κλπ:-(

thx in advance!! keep up the good work!!!!:-)

Δημοσ.

Ναι sorry ξεχασα να το πω, κανει το κλασικο μπιπ οτι λειτουργει το Bios! μετα μου δειχνει το post του bios και μετα σκοταδι!!!!

Δημοσ.
Οποτε ειναι προβλημα software και οχι hardware. Κανε repair την εγκατάσταση με το cd των windows.

+1

Repair στο δισκο.Αν δε πιασει τοτε repair στην εκατασταση των windows και τελος αν παλι δε γινει τπτ (που δε νομιζω) κανεις ενα format και ερχεται στα ισια του.

Αυτου του ειδους προβληματα συνηθως ειναι θεμα λειτουργικου...:-)

Δημοσ.
+1

Repair στο δισκο.Αν δε πιασει τοτε repair στην εκατασταση των windows και τελος αν παλι δε γινει τπτ (που δε νομιζω) κανεις ενα format και ερχεται στα ισια του.

Αυτου του ειδους προβληματα συνηθως ειναι θεμα λειτουργικου...:-)

+1!αν κάνει το μπιπ είναι λειτουργικό..όπως σου είπαν τα παιδιά,κάνεις repair την εγκατάσταση των windows,αλλιώς format..

Δημοσ.

Δοκίμασε να μπεις με ένα live boot cd, αν δουλεύει τότε δεν είναι πρόβλημα hardware αλλά software, τότε κάνε repair των windows.

Δημοσ.

Πάντως και τα windows όταν δεν boot-άρουν, συνήθως ειδοποιούν με καποιo error, δεν σε αφήνουν σε κατάμαυρη οθόνη.

Δημοσ.
Πάντως και τα windows όταν δεν boot-άρουν, συνήθως ειδοποιούν με καποιo error, δεν σε αφήνουν σε κατάμαυρη οθόνη.

Μη το λες...

Πολλες φορες σ'αφηνουν στα κρυα του λουτρου χωρις να λεν τπτ. ;)

Δημοσ.

thx για τις απαντησεις!! λοιπον αθτο ποθ εκανα ειναι το εξης

κανα περασα τους drivers του raid και εκανα repair στα windows αλλα τωρα με το που μου ενφανισει το desktop BS και reboot! se safe mod μπαινει και δεν κανει καποιο restart!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...