SupaCoopa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Λοιπον, πως θα σας φαινοταν να εχετε στα XP ενα Theme το οποιο χρησιμοποιει μαυρο χρωμα για ΟΛΟ το interface και (φυσικα) μαυρο κειμενο; Αυτο εγινε στον υπολογιστη μου εχθες, κατεβασα ενα unofficial theme, το εγκατεστησα και στο preview μου εδειχνε ενα ωραιοτατο Aqua interface. Παταω apply και... καταστροφη. Μαυρη μαυριλα πλακωσε και το μονο που φαινεται πια ειναι τα εικονιδια!!! Οπως καταλαβαινετε με επιασε απελπισια. Εχω μονο εναν user account στα XP (λαθος κινηση), το DOS δεν βλεπει τον δισκο γιατι ειναι NTFS και ολες οι επιλογες στο boot menu (F8) δεν εχουν κανενα αποτελεσμα. Μηπως καποιος φιλος εχει καμια ιδεα πως μπορω να επαναφερω τα XP στα συγκαλα τους; Μεχρι την οθονη του login ολα ειναι καλα, αλλα μετα ερχεται το (μαυρο) χαος... Το μονο που εχω σκεφτει ειναι νεο setup των XP σε αλλο δισκο. Ποια αρχεια κανονιζουν τις ρυθμισεις του desktop? Β Ο Η Θ Ε Ι Α !!!
dgeor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μπες σε safe mode και άλλαξε ότι θες. Νομίζω ότι σε safe mode δεν φορτώνει η υπηρεσία που φορτώνει τα themes.
NeTeD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Πάντως μάλλον έβαλες theme για το StyleXP, το οποίο εννοείται πρέπει να έχεις εγκατεστημένο για να βάλεις το theme σου. http://www.tgtsoft.com/
ex_tep Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 yeap auto einai to provlima opos eipe sosta o neted..Prota egatestise to programa kai meta kaneis aply ta themes.
SupaCoopa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα μαλλον δεν εγινα σαφης. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ Windows ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ!!! Μονο τα εικονιδια του desktop και του start menu ειναι ορατα. Οποτε πως να εγκαταστησω το οτιδηποτε; Το προβλημα μου δεν ειναι οτι το theme δεν λειτουργει, ειναι οτι δεν μπορω να κανω καμια κινηση μεσα στο γραφικο περιβαλλον, αφου αυτο ειναι καθολικα ομοιοχρωμο και ΜΑΥΡΟ! dgeor, δυστυχως και σε safe mode "παιζουν" τα themes, ή ισως το "πειραγμενο" αυτο theme εχει καταστρεψει και ολα τα υπολοιπα. Δοκιμασα το safe mode πριν απο ολα, αλλα η εικονα ειναι η ιδια. Ευχαριστω
dgeor Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Όταν πατάς Alt+Ctrl+Del, εμφανίζεται η γαλάζια οθόνη από πίσω (χωρίς καθόλου εικονίδια) και κανονικά το παράθυρο με shutdown, logout, task manager κλπ; Και αυτό το theme που το βρήκες, τι επέκταση είχε, βοήθα και εσύ λίγο...
DeCoN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 To eixe pa8ei kai enas filos o A3ternus kai gia na to lysei phge sta tyfla!!!!!! Afto apo safe mode to dokimases?alliws estw kai sta gava kai me polla ctrl+tab gia na fainetai estw h perimetros twn para8yrwn phgaine sta tyfla sto appearance kai allakse ekei me tab afou me mouse de briskeis tpt na llakseis to appearance
Mastoras2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Den xero an to exi anaferi kapios allos gia den prolava na diavasw oli tin kouveda...alla iparxi lisi se afto to provlima.....Kane rstart sto pc pata f5 tha sou gbali ena menu kai bes safe mode....apo eki diegrapse to theme i ta theme pou egatestises kai....kai epelexe os proepilogi to theme ton windows....An den boris na kanis kati apo ta parapanw...poli apla tha kanis restore ton windows....Ti enoo..lipon tha kanis epanafora...ton windows se imerominia 1 mera prin apo to provlima.. Elpizw na boithisa.......
A3TeRnuS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Ma nomizo oti kai SafeMode me to idio theme fortonoun ta Windows...h' mhpos oxi ?!? A3TeRnuS.213
Mastoras2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 se emena pados sto pc mou se safe mode vgazi mavro fodo....kai exw win xp ellinika...kai se alla mixanimata pou exw di to idio pragma kani mavro fodo kai olla kanonika...
dkoum Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 poli apla start -run - services.msc kai apenergopoieis ta themes
damn3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 dexi click sto desktop 1 panw enter kai meta pata 1 panw i 1 katw kai enter
Michalakhs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 yparxei kai o pio texnikos tropos to selective start nomizw h kapws etsi poy se rwtaei ti na fortwsei vres ta themes kai pes toy oxi... nomizw yparxei tetoia erwthsh (apo f8 menu prin fortwsoyn ta windows u know)
wizard Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Πεστεύω ότι από το Δεκέμβριο του 2002 κάποια λύση θα έχει βρει!!! Κάποιος να το κλειδώσει αυτό!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.