Simplicity Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Αχ σε προσέλαβα antonisd? Να με συμπαθάς! Επαναλαμβάνω πως ο άνθρωπος σας ρώτησε για τεχνικό θέμα κι όχι για marketing. Το γεγονός πως ίσως προσφέρονται παρόμοιες υπηρεσίες με το facebook, δεν κάνει ένα site ούτε κλώνο του ούτε κάτι ανάλογο. Εξ' άλλου δεν ξέρετε καν τι θα φτιάξει ο άνθρωπος αυτός! Τι σημαίνει φιλαράκο μου "η κουβέντα περιστρέφεται γενικά?" . Οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός που έχει άποψη για όλα! Ακόμη & γι αυτά που δεν τον ρωτάνε..! Τρομερό!
petsoukos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ναι ρε παιδιά. Μπορεί να κάνει social network για συγκεκριμένο target group. Μην τον αποπαίρνετε έτσι. Σε free υπάρχει το Joomunity.
antonisid Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μα δεν τον αποπηρε κανεις , αλίμονο!!!!! Simplicity απλα το 3 Και 60 δε χρειαζόταν,δεν υπηρχε λογος να τ αναφερεις και ειναι προσβολη. Τεσ πα ας λύξει εδώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο που θέλω να φτιαξω δεν εχει καμία σχέση με το facebook γιατι δεν θα είναι open για όλους... δεν έχω σκοπό να βγάλω χρήματα και ουτε με ενδιαφέρει. Πρίν στέλνετε σχόλια για ότι σας κατέβει στο κεφάλι σας παρακαλώ διαβάστε καλύτερα τις ερωτήσεις που κανει ο καθένας. Θα συμφωνίσω με "Οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός που έχει άποψη για όλα! Ακόμη & γι αυτά που δεν τον ρωτάνε..! Τρομερό!"
doutsos13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 "Οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός που έχει άποψη για όλα! Ακόμη & γι αυτά που δεν τον ρωτάνε..! Τρομερό!" Ασχολίαστο..! εξάλου για αυτό είμαστε έλληνες και γουστάρουμε τώρα αμα εσείς δεν είστε θα σας ζητούσα να σεβαστΤε λίγο την χώρα μας ...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Έλληνας είμαι και είμαι και υπερήφανος! Δεν είμαι όμως εξυπνάκιας... Θα επαναλάμβω να διαβάζεις πρώτα τι γράφω και μετά να σχολιάζεις... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
elis88 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Έλληνας είμαι και είμαι και υπερήφανος! Δεν είμαι όμως εξυπνάκιας... Θα επαναλάμβω να διαβάζεις πρώτα τι γράφω και μετά να σχολιάζεις... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Ωραίο ευχαριστώ για τα άτομα που απάντησαν για να σε βοηθήσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.