Προς το περιεχόμενο

Social Networking Website

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να φτιάξω ενα Social Networking Website κατά προτίμηση με php-sql η με joumla (Κάτι σαν facebook, myspace). Δυστηχώς δεν έχω ασχολήθει καθόλου με δυναμικές σελίδες οποτε θέλω την βοήθεια σας. Έχω ψάξει στο internet και έχω βρει κάποιες υπηρεσίες στο διαδύκτιο (επί πληρωμή και free). Μηπως μπορείτε να μου πείτε κάποια υπηρεσία που εσείς θεωρήτε καλύτερη η αν υπαρχει κανένας άλλος τρόπος;

Δημοσ.

Σε php ξέρεις κανένα; Στo jomsocial μπορώ να επεξεργαστώ 100% τον κώδικα και να τον παραμετροποιήσω;

Δημοσ.
... Δυστηχώς δεν έχω ασχολήθει καθόλου με δυναμικές σελίδες οποτε θέλω την βοήθεια σας. ....

Από php-sql γνωρίζεις;

Δημοσ.

Πολύ λίγα πράγματα. Έτοιμοι κώδικες υπάρχουν και να τους παραμετροποιήσω εγώ? Εσύ τι λες οτι είναι καλύτερο Joomla η PHP; Ααααα.... ακόμα θέλω να ειναι συμβατό με apps kai widjets

Δημοσ.
Πολύ λίγα πράγματα. Έτοιμοι κώδικες υπάρχουν και να τους παραμετροποιήσω εγώ? Εσύ τι λες οτι είναι καλύτερο Joomla η PHP; Ααααα.... ακόμα θέλω να ειναι συμβατό με apps kai widjets

Αν αυτό που θέλεις να φτιάξεις είναι κάτι καλό και δυνατό, πρέπει να ξέρεις αρκετά πράγματα από php-sql-html-κλπ.

Joomla βασίζεται στην php οπότε το ερώτημα σου είναι αν Joomla ή κάποιο άλλο script. Η απάντηση είναι ψάξε να βρεις αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σου. Δες στο http://www.hotscripts.com/ έχει διάφορα scripts

Δημοσ.

Προτείνω με τρέλλα το JomSocial στο Joomla. Το έχω δοκιμάσει σε 2 sites & πάει σφαίρα. Βέβαια θα το πληρώσεις αλλά είναι ό,τι καλύτερο για στυλ Facebook.

Υπάρχει κι ένα άλλο free (που μου διαφεύγει τ' όνομά του) αλλά είναι Beta.. Πιο beta δε γίνεται..

Δημοσ.

Απο την στιγμη που υπαρχει το facebook οτι και να πας να κανεις σε στυλ-facebook μαλλον θα φας τα μουτρα σου ειδικα αν νομιζεις οτι θα μπορεσεις να βγαλεις λεφτα απο εκει...

Δημοσ.

Ακριβως κι εχει γεμησει κι ο τοπος απο κλώνους facebook....ελα στην θεση του visitor Και σκεψου , για ποιον λογο να μη γραφτει στο facebook και να γραφτει στην σελίδα σου...

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις σας ειλικρινά. Το Facebook χρησιμοποιεί πρωτότυπα applications & πλατφόρμα.. Αν παρόμοια θέλει να χρησιμοποιήσει ένα άλλο site, τι σχέση με το Facebook?

Σα να μου λέτε πως όλα τα Sites με flash intro είναι ίδια!..

Ο άνθρωπος σας ρώτησε τι να χρησιμοποιήσει, δε ζήτησε συμβουλάτορες..

Ξερόλες όλοι πια με 3 & 60 στην τσέπη..

Δημοσ.
Δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις σας ειλικρινά. Το Facebook χρησιμοποιεί πρωτότυπα applications & πλατφόρμα.. Αν παρόμοια θέλει να χρησιμοποιήσει ένα άλλο site, τι σχέση με το Facebook?

Σα να μου λέτε πως όλα τα Sites με flash intro είναι ίδια!..

Ο άνθρωπος σας ρώτησε τι να χρησιμοποιήσει, δε ζήτησε συμβουλάτορες..

Ξερόλες όλοι πια με 3 & 60 στην τσέπη..

Εισαι εστω και λιγο σοβαρος?

-Καταρχειν που ξερεις τι εχει ο καθενας στην τσεπη του και προσβάλλεις.

-Τι σχεση εχουν ρε ανθρωπε τα flash intros? Εμεις λεμε οτι δεν υπαρχει λογος απ την πλευρα του επισκεπτη να μη μπει στο facebook που εχει τοσους χρηστες και να γραφτει καπου αλλου πχ σε καποιο Like-facebook.Κουβεντα κανουμε και του παμε κατι σχετικο μ αυτο που ρωτησε.Γι αυτο ειναι τα φορουμς δεν απαντας μονολεκτικα σ αυτα που ρωταει καποιος ΝΑΙ ή ΟΧΙ αλλα η κουβεντα πειστρεφεται γυρω απ το θεμα αυτο.

-Για πες μα ρε "Ωνάση" εσυ που δεν εχεις 3 και 60 στην τσεπη ποσο είναι το μινιμουμ μπατζετ που πρεπει να διαθετει καποιος για να γραφει σε φόρουμς? Μάθε να φέρεσαι πρώτα και μετά μίλα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...