ixthy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Vaio? Λες αυτά που για διαφήμιση έχουν το "δημιουργείστε παρουσιάσεις όλο πλάκα"???
!RAgE! Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Απο εδω θα παρεις το macbook pro 13.3" με 989€ + 19€ εξοδα αποστολης.Συνολο 1008€ με 2 χρονια εγγυηση και θα το εχεις στην πορτα σου σε 3-4 μερες. http://www.pixmania.gr/gr/gr/3031976/art/apple/macbook-pro-mb990b-a-ae-o.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNTk0OTgzNjI7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk= Ειναι κακη αγορα το απλο macbook που κανει και αυτο περιπου 1000€ , αλλα εχει κακο πλαστικο που γραντζουνιεται ευκολα, συν ολα τα αλλα μειονεκτηματα (λιγο μικροτερη αυτονομια, χειροτερη οθονη, χειροτερη ποιοτητα κατασκευης, ειναι χοντροτερο και βαρυτερο , δεν εχει firewire/φωτιζομενο πληκτρολογιο/card reader και μικροτερη εγγυηση αν δεν το αγορασεις απο pixmania) Βαλτα λοιπον σε μια ζυγαρια: α) macbook pro 13.3" αλουμινενιο με 1008€ σε 3-4 μερες στην πορτα σου με 2 χρονια εγγυηση β) macbook απλο 13.3" πλαστικουρα που γραντζουνιεται πανευκολα με γυρω στα 950-1000€ 1 χρονο εγγυηση και χωρις να ερθει στην πορτα σου, αλλα με ψαξιμο. Εδω τα περι γραντζουνιων: http://www.engadget.com/2009/10/22/unibody-macbook-late-2009-review/ Μεσα σε 2-3 μερες σε εσωτερικη χρηση γραφειου ειχε ηδη γραντζουνιστει αισθητα.. Καταρχάς καλώς σας βρήκα. Καταρχάς φίλε koumo (in real) με γειά το μήλο και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλή επιλογή όταν αγοράζεις hardware κατά την γνώμη μου αγοράζεις το τελευταίο αξιόπιστο μοντέλο και όχι το περσινό και ας έχει τα ίδια λεφτα. Από πότε το εν λόγω κατάστημα pixmania παρέχει SERVICE με την εγγύηση ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ apple;; δλδ αν στα πριν τα 2 χρόνια ή με την παράταση, πριν τα 3 χρόνια πχ τα φτύσει η NVIDIA (είμαι παθών του ελαττώματος των MBP 2007 με NVDIA 8600M GT αγορά από FNAC και έτρεχα σε rainbow για αντικατάση) το κατάστημα θα πληρώσει το ανταλακτικό και την τοποθέτηση και εγώ θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο ή θα τρέχω σε rainbow ή infoquest ή μάγισσες και χαρτορίχτρες;;;; επίσης ναι η camera (αν και από κοντα δεν ειναι και τπτ είναι 1 δέλεαρ, ή το 10% στα fnac για μέλη έκπτωση επίσης καλό) γιατί να αγοράσεις κάτι που είναι δεύτερο και ΟΧΙ ΚΥΡΙΟ εργαλείο; Η αγορά προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του χρήστη και όχι στο the bigger the better... PS προστατευτικό αυτοκόλλητο για τις γραντουνιές αν και στα unibody δε παίζει πρόβλημα ΜΕ γεια ξανα το μήλο
Nomikaria Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα θα κοιτάξω αυτό που μου είπες, αλλα να μωλεεεε.. Το ξέρω πως θα φαω κραξιμο γι' αυτό που θα πω, αλλα.. Μ' αρέσει που είναι λευκούλι.. Μη ξεχνάς το γνωστό: '' Όταν ένας άντρας αποφασίζει γι΄αυτοκίνητο, το χρώμα είναι το τελευταίο που τον απασχολεί, ενώ η γυναίκα πρώτα ρωτά σε τι χρωματάκια βγαίνει..'' Γυνή γαρ κι εγώ,ισχύει αυτό με το χρώμα-καταλυτικός παράγοντας-αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση του macbook,το λευκό που είδα από κοντά δεν μ'άρεσε καθόλου,εδείχνε πολύ πιο φτηνό από το αλουμινένιο.Το αλουμινένιο πάντως είναι τέλειο!!
ravend Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 επειδη με εχουν ζωσει οι κροταλιες,κανουν και αυτον τον θορυθο.. ρωτησα και σε ενα παλιο θεμα περι πιξμανια.. μετα απο την παραπομπη εκανε ο kpatsi στο πιξμανια για το macbook με εβαλε σε σκεψεις για αγορα απο εκει.. αν το κανω θα χρησιμοποιησω τραπεζικο εμβασμα σαν μεθοδο συναλλαγης (δεν διαθετω αλλο τροπο)..τι γνωμη εχετε?απο αποψη εμπιστοσυνης κυριως.. αν απαντησει κανεις ας το κανει με pm για να μη χαλασει το θεμα.. εευχαριστωω btw και γω λευκο ψηφιζω καργα παντως...τα αλλα δεν μου βγαζουν apple!αλλα τι να κανουμε..
haHa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Καταρχάς καλώς σας βρήκα. Καταρχάς φίλε koumo (in real) με γειά το μήλο και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλή επιλογή όταν αγοράζεις hardware κατά την γνώμη μου αγοράζεις το τελευταίο αξιόπιστο μοντέλο και όχι το περσινό και ας έχει τα ίδια λεφτα. Από πότε το εν λόγω κατάστημα pixmania παρέχει SERVICE με την εγγύηση ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ apple;; δλδ αν στα πριν τα 2 χρόνια ή με την παράταση, πριν τα 3 χρόνια πχ τα φτύσει η NVIDIA (είμαι παθών του ελαττώματος των MBP 2007 με NVDIA 8600M GT αγορά από FNAC και έτρεχα σε rainbow για αντικατάση) το κατάστημα θα πληρώσει το ανταλακτικό και την τοποθέτηση και εγώ θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο ή θα τρέχω σε rainbow ή infoquest ή μάγισσες και χαρτορίχτρες;;;; Μπερδεμενα τα εχεις φιλε rage. Το οτι το macbook pro 13.3" βγηκε περιπου τον Ιουνιο δεν το κανει περσινο μοντελο, αντιθετα το κανει το πιο προσφατο μοντελο της ακριβης-ποιοτικης σειρα pro. Το ασπρο macbook(αυτο το χοντροτερο και βαρυτερο παρολο που ειναι υποδεεστερο) απλα ειναι το τελευταιο της φθηνιαρικης σειρας με τα φθηνιαρικα πλαστικα που γραντζουνιουνται πανευκολα και το κανουν να φαινεται ταλαιπωρημενο μεσα σε λιγο καιρο. Οσο για την εγγυηση , αγοραζοντας απο το pixmania εχεις την κανονικη εγγυηση ενος ετους απο την apple και απλα σαν εξτρα εχεις τον 2ο χρονο καλυψη απο το pixmania, κατι που απο αν το αγοραζες απο αλλου δεν θα ειχες.. Και φυσικα επιλογες ειναι αυτες και ο καθενας παιρνει αυτο που τον βολευει και θελει: καποιος με 1000€ θα παρει το ποιοτικο aluminium macbook pro με 2 χρονια εγγυηση και καποιος αλλος θα παρει το υποδεεστερο και φθηναρικο πλαστικο macbook με 1 χρονο εγγυηση που μπορει να του αρεσει παραπανω εξωτερικο, να θελει δωρο την καμερα ή να τον βολευεουν οι τροποι πληρωμης. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:45 ---------- Γυνή γαρ κι εγώ,ισχύει αυτό με το χρώμα-καταλυτικός παράγοντας-αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση του macbook,το λευκό που είδα από κοντά δεν μ'άρεσε καθόλου,εδείχνε πολύ πιο φτηνό από το αλουμινένιο.Το αλουμινένιο πάντως είναι τέλειο!! Μα ειναι πολυ πιο φθηνιαρικα τα υλικα του και γραντζουνιουνται πανευκολα. αν το κανω θα χρησιμοποιησω τραπεζικο εμβασμα σαν μεθοδο συναλλαγης (δεν διαθετω αλλο τροπο)..τι γνωμη εχετε?απο αποψη εμπιστοσυνης κυριως.. Μιλαμε για το (νομιζω) δευτερο μεγαλυτεορ ηλεκτρονικο καταστημα στην Ευρωπη.. Απλα κορυφη! Και ειναι και γνωστο (και βραβευμενο) για το κορυφαιο after sales support του.
Nomikaria Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μα ειναι πολυ πιο φθηνιαρικα τα υλικα του και γραντζουνιουνται πανευκολα. Μιλαμε για το (νομιζω) δευτερο μεγαλυτεορ ηλεκτρονικο καταστημα στην Ευρωπη.. Απλα κορυφη! Και ειναι και γνωστο (και βραβευμενο) για το κορυφαιο after sales support του. Ακριβώς,μου φαίνονται πολύ φτηνά τα υλικά του. Είπαμε το pixmania δέχεται κι αντικαταβολή ή όχι;
haHa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ακριβώς,μου φαίνονται πολύ φτηνά τα υλικά του.Είπαμε το pixmania δέχεται κι αντικαταβολή ή όχι; Οχι , δεν δεχεται..
!RAgE! Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μπερδεμενα τα εχεις φιλε rage.Το οτι το macbook pro 13.3" βγηκε περιπου τον Ιουνιο δεν το κανει περσινο μοντελο, αντιθετα το κανει το πιο προσφατο μοντελο της ακριβης-ποιοτικης σειρα pro. Το ασπρο macbook(αυτο το χοντροτερο και βαρυτερο παρολο που ειναι υποδεεστερο) απλα ειναι το τελευταιο της φθηνιαρικης σειρας με τα φθηνιαρικα πλαστικα που γραντζουνιουνται πανευκολα και το κανουν να φαινεται ταλαιπωρημενο μεσα σε λιγο καιρο. Οσο για την εγγυηση , αγοραζοντας απο το pixmania εχεις την κανονικη εγγυηση ενος ετους απο την apple και απλα σαν εξτρα εχεις τον 2ο χρονο καλυψη απο το pixmania, κατι που απο αν το αγοραζες απο αλλου δεν θα ειχες.. Και φυσικα επιλογες ειναι αυτες και ο καθενας παιρνει αυτο που τον βολευει και θελει: καποιος με 1000€ θα παρει το ποιοτικο aluminium macbook pro με 2 χρονια εγγυηση και καποιος αλλος θα παρει το υποδεεστερο και φθηναρικο πλαστικο macbook με 1 χρονο εγγυηση που μπορει να του αρεσει παραπανω εξωτερικο, να θελει δωρο την καμερα ή να τον βολευεουν οι τροποι πληρωμης. Αυτή τη στιγμή έχω μπροστά μου 1 MacBookPro 2.4santarosa 160GB HDD kai 2GB ram 15.4 και το MacBook που αγόρασε και ο κουμος εν τέλει. Ναι το αλουμίνιο είναι προφανώς καλύτερο και θερμοαγώγιμο (κάτι που το κα8ιστά kerosun δυστυχώς στο "lap" μας μετά από 1h.. ) ναι το πλαστικό είναι φτηνιάρικο σε σχέση με το αλουμίνιο αλλά πολύ καλύτερης ποιότητας από τα Acer έως (κατ' εμέ και της Sony). Για την εγγύηση το σκέτο ναι δεν μου αρκεί. Σου είπα ένα παράδειγμα.. εσύ που φαίνεται πως ξέρεις από pixmania πώς θα κινόταν το κατάστημα. Γιατί στα λόγια όλοι καλοί είμαστε.. Α.. επίσης τα 250grams διαφορά στο βάρος = 0.. είπαμε..
haHa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Αυτή τη στιγμή έχω μπροστά μου 1 MacBookPro 2.4santarosa 160GB HDD kai 2GB ram15.4 και το MacBook που αγόρασε και ο κουμος εν τέλει. Ναι το αλουμίνιο είναι προφανώς καλύτερο και θερμοαγώγιμο (κάτι που το κα8ιστά kerosun δυστυχώς στο "lap" μας μετά από 1h.. ) ναι το πλαστικό είναι φτηνιάρικο σε σχέση με το αλουμίνιο αλλά πολύ καλύτερης ποιότητας από τα Acer έως (κατ' εμέ και της Sony). Για την εγγύηση το σκέτο ναι δεν μου αρκεί. Σου είπα ένα παράδειγμα.. εσύ που φαίνεται πως ξέρεις από pixmania πώς θα κινόταν το κατάστημα. Γιατί στα λόγια όλοι καλοί είμαστε.. Α.. επίσης τα 250grams διαφορά στο βάρος = 0.. είπαμε.. To οτι ενα ναι δεν σου αρκει εσενα και οτι ακομα δεν καταλαβες γιατι ετρεχες στην rainbow(και οχι στην fnac) οταν χαλασε η nvidia 8600 δεν σημαινει οτι και οι υπολοιποι θα ειναι κολλημενοι και δεν θα θελουν 1 χρονο παραπανω εγγυηση.. Τωρα για τα φθηνοπλαστικα του macbook που γραντζουνιουνται μεσα σε λιγο καιρο, γουστα ειναι αυτα: μπορει σε καποιον να του αρεσουν τα φθηνιαρικα φορητα με γραντζουνισμενα πλαστικα και αλλοι να προτιμουν στα ιδια χρηματα να παρουν πιο ποιοτικα λαπτοπ με μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο, καλυτερα εξοπλισμενα, ελαφρυτερα και λεπτοτερα και με μεγαλυτερη εγγυηση.. Ο καθενας παιρνει αυτο που τον βολευει.
koumos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδη αν παθει κατι το macbook μετα απο ενα χρονο και το εχω αγορασει απο pixmania , το pixmania τι θα κανει? Θα πρεπει να του το στειλω και αυτο να το στειλει με τη σειρα του στην Apple? Θα μου αντικαταστασησει το macbook με καινουργιο? Θα μου κοψει πιστωτικο? Και αν το στειλει στην Apple, αυτη τι θα κανει εφοσον επισημα δεν προσφερει εγγυηση πανω απο 1 χρονο?? Just wondering.....
haHa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδη αν παθει κατι το macbook μετα απο ενα χρονο και το εχω αγορασει απο pixmania , το pixmania τι θα κανει? Θα πρεπει να του το στειλω και αυτο να το στειλει με τη σειρα του στην Apple? Θα μου αντικαταστασησει το macbook με καινουργιο? Θα μου κοψει πιστωτικο? Και αν το στειλει στην Apple, αυτη τι θα κανει εφοσον επισημα δεν προσφερει εγγυηση πανω απο 1 χρονο?? Just wondering..... Θα το στειλεις στο pixmania και αυτοι θα αναλαβουν να στο επισκευασουν δωρεαν. Το πως δεν το ξερω(αν πχ το στελνουν στην apple και απλα αναλαμβανουν να πληρωσουν τα εξοδα επισκευης που θα ζητησει η apple ή αν το επισκευαζουν οι ιδιοι), αλλα ξερω οτι το pixmania σε καλυπτει και τον 2ο χρονο, εχει συμβει σε φιλο μου, που απλα το εστειλε στο pixmania και ουτε που ασχοληθηκε και σε 15 μερες το ειχε πισω επισκευασμενο.
rallistas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μιας και ηρθε η κουβεντα στο service,εγω που πηρα προχθες ενα,που το κανω registration?Τα χαρτια μεσα ειναι της Rainbow αλλα απο 1/12 πηρε το service η ISquare της Infoquest..Εγω που το δηλωνω τελικα το μηλαρακι?
greatst Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μιας και ηρθε η κουβεντα στο service,εγω που πηρα προχθες ενα,που το κανω registration?Τα χαρτια μεσα ειναι της Rainbow αλλα απο 1/12 πηρε το service η ISquare της Infoquest..Εγω που το δηλωνω τελικα το μηλαρακι? Εγώ πήρα ένα Mac Mini την Παρασκευή και δεν είχε μέσα κανένα χαρτί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.