greatst Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ειμαι πλεον ενας ευτυχης κατοχος macbook 13,3''!!!!Το πηρα απο το πλαισιο τελικα και μου εδωσαν δωρο και την βιντεοκαμερα! in fact, σας γραφω απο το macbook αλλα με αρκετη δυσκολια μεχρι να το συνηθισω ομολογω!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:28 ---------- Ειμαι πλεον ενας ευτυχης κατοχος macbook 13,3''!!!! Το πηρα απο το πλαισιο τελικα και μου εδωσαν δωρο και την βιντεοκαμερα! in fact, σας γραφω απο το macbook αλλα με αρκετη δυσκολια μεχρι να το συνηθισω ομολογω!!! Αλήθεια ... η βιντεοκάμερα τι λέει; Τι αποθηκευτικό μέσο χρησιμοποιεί;
koumos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια ακομα δεν εχω βρει χρονο να ασχοληθω με την βιντεοκαμερα...αλλα ετσι οπως της εριξα μια ματια δεν ειναι κ τπτ τρελο....πολυ μικρη σε διαστασεις και απο αναλυση βιντεο δεν λεει απ'εξω το κουτι..θα το ψαξω παντως και θα σας πω... τωρα το χρονο μου τον τρωει το mac...!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:51 ---------- Να ρωτησω κατι...Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να μεταφερω αρχεια μεσω LAN στο mac απο το pc μου?? εχω ρουτερ και υπαρχει ασυρματο δικτυο σπιτι...
EstellePr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Βρε θηρίο, πως το πήρες?? Εγώ πήγα μια βόλτα χθές απο το πλαίσιο Μεταμόρφωσης για ψώνια, το πήρε το μάτι μου, αλλα ο υπάλληλος μου είπε πως δεν υπάρχει διαθέσιμο σε ΚΑΝΕΝΑ υποκατάστημα, και αναμένεται στις αποθήκες στις 7 του μηνός, οπότε 8, μου είπε να πάω να το τσιμπήσω..
koumos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μαλλον πρεπει να πηρα το τελευταιο!! Πηγα πλαισιο συνταγματος και ο υπαλληλος εκει νομιζε οτι ειχε αμεσα διαθεσιμο ενα. Ψαχνει ψαχνει αλλα τιποτα. Μετα τον βαζω να ψαξει στην βαση τους να δει αν υπαρχει σε καποιο αλλο καταστημα και τελικα ειχε στον πειραια. Το θεμα ειναι να παρεις με την προσφορα που εχει τωρα και την βιντεοκαμερα. Αλλιως ριξε μια ματια σε fnac περασα μια βολτα σημερα και ειχε πολυ πραμα...στο μοναστηρακι στο νεο μαγαζι τους..
EstellePr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό θέλω κι εγώ! http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Apple-MacBook-MC207GR-A-Plus.htm Αλλα το παλικάρι μου είπε 8 του μηνός να πάω. Και να φανταστείς, τυχαία έπεσα πάνω του, για κάτι μνήμες και αντάπτορες πήγα. Θέλωωωω!!
kpartsi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό θέλω κι εγώ! http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Apple-MacBook-MC207GR-A-Plus.htm Αλλα το παλικάρι μου είπε 8 του μηνός να πάω. Και να φανταστείς, τυχαία έπεσα πάνω του, για κάτι μνήμες και αντάπτορες πήγα. Θέλωωωω!! Μην κάνεις το λάθος.... Με 40 ευρώ παραπάνω παίρνεις το αλουμινένιο..... http://www.pixmania.gr/gr/gr/3031976/art/apple/macbook-pro-mb990b-a-ae-o.html Τα πλεονεκτήματά του σε σχέση με το πλαστικό (όπως έχουν χιλιοειπωθεί) είναι η πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής, η πολύ καλύτερη οθόνη, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, firewire, card reader και 1 χρόνο παραπάνω εγγύηση με την αγορά του από το Pixmania..... Στην ουσία πρόκειται για δύο διαφορετικούς υπολογιστές που σε βάθος χρόνου θα καταλάβεις ακόμα περισσότερο την διαφορά... Για παράδειγμα, όταν σε 6 μήνες το πλαστικό θα είναι γεμάτο γρατζουνιές και σημάδια, το αλουμίνιο θα είναι λες και το αγόρασες εκείνη την στιγμή!!!! Το δικό μου, αν και έχει κλείσει 1 χρόνο από την αγορά, είναι λες και το αγόρασα χτες!!!!!! Χωρίς να μιλήσω για την οθόνη και βέβαια το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο που σε δύσκολες καταστάσεις φωτισμού σε σώνει στην κυριολεξία!!!!!!! Εκτός βέβαια αν βασικό κριτήριο για αγορά υπολογιστή είναι η ψευτοβιντεοκάμερα που δίνει δώρο το Πλαίσιο....
koumos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ναι εγω το βιαζομουν τρελα και ηθελα και δοσεις οποτε δεν υπηρχε καλυτερη επιλογη για μενα. Αλλα αυτο που λεει ο kpartsi σκεψου το σοβαρα....
EstellePr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μην κάνεις το λάθος.... Με 40 ευρώ παραπάνω παίρνεις το αλουμινένιο..... http://www.pixmania.gr/gr/gr/3031976/art/apple/macbook-pro-mb990b-a-ae-o.html Τα πλεονεκτήματά του σε σχέση με το πλαστικό (όπως έχουν χιλιοειπωθεί) είναι η πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής, η πολύ καλύτερη οθόνη, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, firewire, card reader και 1 χρόνο παραπάνω εγγύηση με την αγορά του από το Pixmania..... Στην ουσία πρόκειται για δύο διαφορετικούς υπολογιστές που σε βάθος χρόνου θα καταλάβεις ακόμα περισσότερο την διαφορά... Για παράδειγμα, όταν σε 6 μήνες το πλαστικό θα είναι γεμάτο γρατζουνιές και σημάδια, το αλουμίνιο θα είναι λες και το αγόρασες εκείνη την στιγμή!!!! Το δικό μου, αν και έχει κλείσει 1 χρόνο από την αγορά, είναι λες και το αγόρασα χτες!!!!!! Χωρίς να μιλήσω για την οθόνη και βέβαια το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο που σε δύσκολες καταστάσεις φωτισμού σε σώνει στην κυριολεξία!!!!!!! Εκτός βέβαια αν βασικό κριτήριο για αγορά υπολογιστή είναι η ψευτοβιντεοκάμερα που δίνει δώρο το Πλαίσιο.... Τότε, θ' ακολουθήσω τη συμβουλή σου, και αύριο το πουρνό, θα πάω να το τσιμπήσω..
kpartsi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τότε, θ' ακολουθήσω τη συμβουλή σου, και αύριο το πουρνό, θα πάω να το τσιμπήσω.. Δεν θα το μετανιώσεις Πρόσεξε μόνο ότι την τιμή των 999 ευρώ και τα δύο χρόνια εγγύησης τα βρίσκεις μόνο στο pixmania. Σε όλα τα άλλα καταστήματα το βρίσκεις με ένα μόνο χρόνο εγγύησης και τιμή τουλάχιστον 150 ευρώ ακριβότερη....
EstellePr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θα το μετανιώσεις Πρόσεξε μόνο ότι την τιμή των 999 ευρώ και τα δύο χρόνια εγγύησης τα βρίσκεις μόνο στο pixmania. Σε όλα τα άλλα καταστήματα το βρίσκεις με ένα μόνο χρόνο εγγύησης και τιμή τουλάχιστον 150 ευρώ ακριβότερη.... Τώρα θα κοιτάξω αυτό που μου είπες, αλλα να μωλεεεε.. Το ξέρω πως θα φαω κραξιμο γι' αυτό που θα πω, αλλα.. Μ' αρέσει που είναι λευκούλι.. Μη ξεχνάς το γνωστό: '' Όταν ένας άντρας αποφασίζει γι΄αυτοκίνητο, το χρώμα είναι το τελευταίο που τον απασχολεί, ενώ η γυναίκα πρώτα ρωτά σε τι χρωματάκια βγαίνει..'' Ντροπή μου, το ξέρω..
kebinB Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 τόσα χρόνια που ασχολούμε με τα mac έχω πείσει αρκετά άτομα (15+) να πάρουν μακ (κανένας δεν παραπονέθηκε) τώρα τελευταία κάτι κοπελίτσες δεν πείθονται με τπτ για το αλουμινένιο macbook pro. αρχίζουν αυτά που λέει η Estelle τι γλυκό που είναι το ασπράκι κλπ (παπαρ**ιες κατεμέ) πρόσφατα κατάφερα μία και τη τούμπαρα απο το να μην πάρει το λευκό. Τσίμπησε πρόσφατα από τη pixmania το αλουμίνιο είναι καταενθουσιασμένη και απο τα λίγα άτομα που με ρώτησε μονάχα 1-2 ερωτησούλες και το δουλευει μια χαρά. (Πριν αρχίσει ο διάλογος για επιλογή laptop μου έδειχνε κάτι βαίο μπλε και περτικαλί που από αποδώσεις από όσο θυμάμαι δεν είχαν να ζηλέψουν τπτ απο το macbook pro πόσο μάλον για ποιότητα, τώρα μια διαφορά +~ 100 πρέπει να την είχανε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.