Προς το περιεχόμενο

Κανοντας το μεγαλο βημα...macbook!

koumos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι με τα gestures, κατι εχω δει...αλλα οχι πολυ αναλυτικα! Ειδα οτι και το καινουργιο mouse της Apple υποστηριζει αυτα τα gestures...Βολευει? Αξιζει τα λεφτα του?

Οι γνώμες για το magic mouse είναι διχασμένες.... Ακόμα δεν έχει όλα τα gestures αν και ανεπίσημα γίνεται μεγάλη δουλειά για να τα αποκτήσει... Ακόμα πάντως, απέχει πολύ από το touchpad του MBP και αμφιβάλω αν ποτέ θα το φτάσει, λόγω την μειωμένης επιφάνειας του magic mouse σε σχέση με το touchpad. Εγώ φανατικός του mouse, εδώ και ένα χρόνο που έχω το MBP δουλεύω μόνο με το touchpad!!!!!!

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλως, τοτε θα κρατησω για αρχη το touchpad και το εξοχο BlueTrack mouse ΕXplorer της ΜSoft που εχω και βλεπουμε για αργοτερα....

Οσο για την αυτονομια, και το προ και το απλο εχουν την ιδια οπως βλεπω στο site της Apple..

Δημοσ.

Οσο για την αυτονομια, και το προ και το απλο εχουν την ιδια οπως βλεπω στο site της Apple..

Για αυτο σου ειπα οτι ειναι λιιιγο μεγαλυτερη, δεν ειναι καμμια μεγαλη διαφορα..

Ειναι γυρω στη μιση ωρα οπως εχει προκυψει σε διαφορα τεστ.

Αλλα οπως και να εχει, δεν ειναι αυτος ο σημαντικο λογος για αν θα επιλεξεις το pro.

Το pro ειναι πολυ καλυτερη αγορα, γιατι στα ιδια λεφτα εχεις αυτα:

Εχει καλυτερη οθονη, πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, firewire, φωτιζομενο πληκτρολογιο, card reader, ειναι ελαφρυτερο, λεπτοτερο και γενικοτερα πιο μαζεμενο σε διαστασεις, αλουμινιο και οχι πλαστικο κακης ποιοτητας που γραντζουνιεται πανευκολα και εχει και μεγαλυτερη εγγυηση απο το pixmania.

Γενικοτερα το macbook το απλο με το κακης ποιοτητας πλαστικο ειναι κακη αγορα στα περιπου 950-1000€.

Κριμα λοιπον να δωσεις τα ιδια χρηματα και να παρεις κατι χειροτερο..

Δημοσ.

και το Pixmania ειναι εμπιστο γενικως? δεν εχω ξαναπαραγγειλει ποτε απο κει...οταν λεει οτι ειναι αμεσα διαθεσιμο ειναι οντως??

Δημοσ.

Γνώμη μου, αν θες να εξερευνήσεις ένα νέο λειτουργικό, με σκοπό να εγκαταλείψεις εν καιρώ τα Windows, να πάρεις ένα Dell Inspiron και να το κάνεις 7/Ubuntu (ή Debian) dual boot. Κράτα τα 7 όσο χρειάζεσαι τον Delphi builder και μετά νομίζω πως από μόνος σου θα κρατήσεις μόνο το linux σαν OS του μηχανήματος :Ρ. Πρότεινα Dell, γιατί είναι τα πιο Linux friendly μηχανήματα, χώρια την ποιοτική συναρμογή της σειράς Inspiron. Το Ubuntu θα τα δεί όλα, χωρίς να χρειαστεί να ψαχτείς για tweaking.

Ένα τέτοιο (http://www.skroutz.gr/s/97003/Dell-Inspiron-1545-T4300-3GB-250GB-Windows-7.html) μηχάνημα δε μπορείς να φανταστείς τι παπάδες μπορεί να κάνει με Ubuntu πάνω. Τη σταθερότητα του ειδικά, δεν μπορείς να τη φανταστείς.

Δημοσ.
και το Pixmania ειναι εμπιστο γενικως? δεν εχω ξαναπαραγγειλει ποτε απο κει...οταν λεει οτι ειναι αμεσα διαθεσιμο ειναι οντως??

Βασικα μετα το amazon.co.uk , πρεπει να ειναι το μεγαλυτερο eshop της Ευρωπης.. (εδω η κεντρικη σελιδα τους)

Ναι και οταν λεει οτι ειναι αμεσα διαθεσιμο, πραγματι ειναι.. Παρτους και ενα τηλεφωνο αν εχεις αποριες, εχουν ατομα που μιλανε Ελληνικα.

Νομιζω μαλιστα πως εχει και αποστολη με αντικαταβολη(εκτος απο πιστωτικες κλπ), δηλαδη να πληρωσεις οταν παραλαβεις το λαπτοπ στην πορτα σου σε 3-4 μερες..

Τελος, μην ξεχνας και το αλλο καλο που εχει αν αγορασεις απο το pixmania:

εχεις εγγυηση και τον 2ο χρονο και οχι μονο τον 1ο που δινει η apple.

Δημοσ.

mits@kos θελω να εξευρενησω ενα λειτουργικο αλλα δεν το εχω σαν "σκοπο" να εγκαταλειψω τα παραθυρια...ουτως η αλλως το βασικο μου pc ειναι windows για διαφορους λογους...Παιζω παιχνιδια κατ' αρχας ;)

Το λαπτοπ θα ειναι για απλη χρηση οπως ανεφερα παραπανω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:48 ----------

@haHA, θα το τσεκαρω το Pixmania thnx! θα τους παρω τηλεφωνακι αυριο δευτερα και βλεπουμε...

Παντως θα κοιταξω πρωτα στο πλαισιο επειδη εχει και την προσφορα τωρα με δωρο την videocamera και αν μου πουν οτι δεν ξερουν ποτε θα φερουν και αλλες τετοιες βλακειες, ψαχνω κατευθειαν για αλλου...!

Δημοσ.

Οτι θες για Macbook και Macbook Pro κοιταζε στο site της Apple. Εγω παντως θα πηγαινα κατευθειαν στο Pro ΜΟΝΟ και μονο για το οτι ειναι αλουμινιο και οχι πλαστικο.. Και αφου υπαρχει και η επιλογη του Pixmania ειναι πολυ καλη ευκαιρια.

Δημοσ.
Βασικα μετα το amazon.co.uk , πρεπει να ειναι το μεγαλυτερο eshop της Ευρωπης.. (εδω η κεντρικη σελιδα τους)

Ναι και οταν λεει οτι ειναι αμεσα διαθεσιμο, πραγματι ειναι.. Παρτους και ενα τηλεφωνο αν εχεις αποριες, εχουν ατομα που μιλανε Ελληνικα.

Νομιζω μαλιστα πως εχει και αποστολη με αντικαταβολη(εκτος απο πιστωτικες κλπ), δηλαδη να πληρωσεις οταν παραλαβεις το λαπτοπ στην πορτα σου σε 3-4 μερες..

Τελος, μην ξεχνας και το αλλο καλο που εχει αν αγορασεις απο το pixmania:

εχεις εγγυηση και τον 2ο χρονο και οχι μονο τον 1ο που δινει η apple.

Έχω την αίσθηση ότι για το συγκεκριμένο προϊόν ΔΕΝ "παίζει" αντικαταβολή. Στη σελίδα

http://www.pixmania.gr/gr/gr/3031976/art/apple/macbook-pro-mb990b-a-ae-o.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNTk0NDEzMTE7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk=

λέει (29/11/2009 16:10)

"Εξόφληση κατά την αποστολή"

το οποίο δεν μου φαίνεται να έχει σχέση με αντικαταβολή :-)

Δημοσ.
Εχει γενικοτερα αντικαταβολη το pixmania ?

Τελικως δεν εχει:

http://www.pixmania.gr/gr/gr/our-services/11-univers.html?idservice=7

Η Pixmania θέτει στη διάθεσή σας 4 τρόπους πληρωμής : μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Visa Electron, και Mastercard), PayPal, μέσω τραπεζικού εμβάσματος (σε ελληνικό λογαριασμό) και μέσω Δωροεπιταγής Pixmania.

Ή θυμομουν λαθος ή αλλαξε πολιτικη.

Δημοσ.

Αυριο η μεγαλη μερα...! Ελπιζω να βρω κανενα διαθεσιμο επιτοπου να το παρω αμεσως!!

Δημοσ.
Αυριο η μεγαλη μερα...! Ελπιζω να βρω κανενα διαθεσιμο επιτοπου να το παρω αμεσως!!

Εγω θα επιμεινω:

γιατι να μην το παραγγειλεις απο το pixmania και να το εχεις την Πεμπτη??

Γιατι να δωσεις ιδια χρηματα και να παρεις κατι χειροτερο, οχι ποιοτικο, με μικροτερη εγγυηση?

Δημοσ.

Μηπως να πηγαινα στο παλαιοτερο Macbook Pro στα 1219Ε

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Apple-MacBook-Pro-MB990GR-A-Plus.htm

αλλα απ οτι βλεπω εχει παλαιοτερο λειτουργικο (10.5) και μικροτερο δισκο...

Ευχαριστω:-)

Η αυτονομια του απλου Macbook ειναι 7 ωρες!!! Αποκλειεται να εχει μεγαλυτερη το παλαιοτερο macbook pro!!

Γιατί σου έχει καρφωθεί ότι το ΜΒP της σελίδας είναι παλιό μοντέλο;;

Το τωρινό μοντέλο που κυκλοφορεί η Apple είναι, άσχετο αν έχει το OS 10.5!

Που στην τελική μπορεί να σου ρθει και με τα Snow Leopard. Ποτέ δν ξέρεις ;)

Go with the MBP λοιπόν και δεν θα το μετανιώσεις..

Είναι στην ίδια σχεδόν τιμή με την προσφορά της PixMania και σου δίνει πολλά περισσότερα απο το ΜΒ.

Αν πάλι θες και την κάμερα, πήγαινε στο Πλαίσιο.

Δημοσ.

Ειμαι πλεον ενας ευτυχης κατοχος macbook 13,3''!!!!

Το πηρα απο το πλαισιο τελικα και μου εδωσαν δωρο και την βιντεοκαμερα! in fact, σας γραφω απο το macbook αλλα με αρκετη δυσκολια μεχρι να το συνηθισω ομολογω!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:28 ----------

Ειμαι πλεον ενας ευτυχης κατοχος macbook 13,3''!!!!

Το πηρα απο το πλαισιο τελικα και μου εδωσαν δωρο και την βιντεοκαμερα! in fact, σας γραφω απο το macbook αλλα με αρκετη δυσκολια μεχρι να το συνηθισω ομολογω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...