BrwmogazoS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 http://www.theinquirer.net/?article=6813
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Εμένα μου φένεται πολύ μούφα. Καταρχήν η NASA χρησιμοποιεί στα διαστημικά λεωφορεία 286 και όχι πιο γρήγορους επεξεργαστές γιατί την ενδιαφέρει η αξιοπιστία περισσότερο από την ταχύτητα. Επίσης αμφιβάλω πάρα πολύ ότι θα χρησιμποποιούσε επεξεργαστές του εμπορίου για κάτι τέτοιο. Οι στρατιωτικές/διαστημικές προδιαγραφές είναι πάντα πολύ πιο αυστηρές. Ακόμα αμφιβάλω ότι μπορεί να φτάσει τόσο ψηλά, ακόμα και αν κολυμπάει σε υγρό υδρογόνο. Και φυσικά είναι και το θέμα της αξιοπιστίας του Inquirer και των πηγών του (μου είπε ένας γνωστός μου που η θεία του μπατζανάκη της γυναίκας του έχει ένα ξάδερφο που άκουσε ότι...)
BrwmogazoS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Εμένα μου φένεται πολύ μούφα. Καταρχήν η NASA χρησιμοποιεί στα διαστημικά λεωφορεία 286 και όχι πιο γρήγορους επεξεργαστές γιατί την ενδιαφέρει η αξιοπιστία περισσότερο από την ταχύτητα. Επίσης αμφιβάλω πάρα πολύ ότι θα χρησιμποποιούσε επεξεργαστές του εμπορίου για κάτι τέτοιο. Οι στρατιωτικές/διαστημικές προδιαγραφές είναι πάντα πολύ πιο αυστηρές. Ακόμα αμφιβάλω ότι μπορεί να φτάσει τόσο ψηλά, ακόμα και αν κολυμπάει σε υγρό υδρογόνο. Και φυσικά είναι και το θέμα της αξιοπιστίας του Inquirer και των πηγών του (μου είπε ένας γνωστός μου που η θεία του μπατζανάκη της γυναίκας του έχει ένα ξάδερφο που άκουσε ότι...) <hr /></blockquote> Emena den mou fenetai poly moufa.Alla YPER moufa...to Inquirer den einai panta i pio egkyrh phgh kai to kseroume oloi pleon...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μήπως έπρεπε να το έχεις ποστάρει στο Μπλα Μπλα στο thread με τα ανέκδοτα; :grin:
BrwmogazoS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Μήπως έπρεπε να το έχεις ποστάρει στο Μπλα Μπλα στο thread με τα ανέκδοτα; :grin: <hr /></blockquote> Nah...Den me kanoun parea ekei ... giafto to postarw edw :grin:
@_zerocool Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 yep yep τα μαργαρητάρια της ενημέρωσης. Εδώ θα πάνε στον ʼρη με overclocked CPU για να πουλίσουν μούρη στους εξωγηίνους. :D
BrwmogazoS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote @_zerocool:</font><hr> yep yep τα μαργαρητάρια της ενημέρωσης. Εδώ θα πάνε στον ʼρη με overclocked CPU για να πουλίσουν μούρη στους εξωγηίνους. :D <hr /></blockquote> Are zerocool....ENTELWS anhmerwtos... Ma kai vevvaia 8a poulhsei mourh sta Alien... MA KALA den exeis dei oloklhrh diafhmhsh me to UFO kai ton P4 epeksergasth?Pou ton petaei to alien mesa sta kyklwmata kai pairnei zwh oloklhro to UFO :shocked:... THE CENTER OF YOUR DIGITAL WORLD Mu :phahaa
Gabriel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Παρά όλα αυτά τα 8ghz δεν είναι και πολυ μακρια για την Intel...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Και όμως είναι... θα χρειαστεί 0.06 process για να φτάσει εκεί, κι αν...
Gabriel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Ήδη η Intel έχει τη δυνατότητα να κατέβει στα 0,09...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 H Intel θα κατέβει στα 0.09 στα τέλη του 2003 ώστε να μπορέσει να φτάσει τα 4GHz...
Gabriel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Αν σκεφτείς οτι πρίν από 2 χρόνια τα 500ΜΗz ήταν κορυφή,δεν ξέρεις... Εξάλλου τα 0,13 micron δεν έχουν φτάσει ακόμα στο όριο τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Για τον Ρ4 το όριο είναι στα 3.4-3.6 Του χρόνου η Intel θα περιοριστεί κυρίως στο να ανεβάζει την FSB μέχρι τα 800.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.