sargos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μία νέα πρόταση στην νυχτερινή διασκέδαση θα ξεκινήσει σήμερα το βράδυ στο μπαράκι που ετοιμάζω αποκλειστικά για gamer-άδες στο κέντρο της Αθήνας. Στο μαγαζί θα παίζεται ζωντανή μουσική από Guitar Hero και Rock Band, ενώ θα εναλλάσσεται με καραόκε μέσω του Lips. Διάφορες μπάντες θα αναλάβουν να παίξουν μουσική για το μαγαζί, και μπορεί ο καθένας να έρθει μόνος του ή να φέρει την μπάντα του και να παίξει! Παράλληλα θα διεξάγονται πρωταθλήματα: - Fifa2010/360 σε 4 τηλεοράσεις - Bowling/WiiSport σε 4 τηλεοράσεις και αν μαζευτεί ικανοποιητικός αριθμός παιχτών θα εγκαινιάσουμε και την αίθουσα XboxArena Prive, όπου θα μπορούν να παίξουν 5 Vs 5 το CallOfDuty MW2/360, σε ειδικά σχεδιασμένo χαλαρωτικό περιβάλλον με Soundchair. Ακόμα μπορείτε να παίξετε Buzz Παγκόσμιο Κουίζ / PS3 με την παρέα σας και σίγουρα θα εντυποσιαστείτε παίζοντας Forza MotorSport / 360 με ασύρματη τιμονιέρα και Projector που θα προβάλει στο ταβάνι του πολυχώρου! Το μαγαζί λέγεται YellowDog - Game Theater και βρίσκεται δίπλα στο Καλιμάρμαρο Στάδιο στο Παγκράτι. Ελάτε να διασκεδάσουμε !
sargos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Όλοι yellowdog λέμε!!!!! Ζητείται ένας Dj Hero με εμπειρία στο παιχνίδι και ανοιγμένα όλα τα κομάτια για να αναλάβει να παίζει μουσική στα πάρτυ.
giorgos147 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Καμιά φωτογραφία του χώρου έχουμε; Καλή αρχή.
Street-Fighter Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Να σου πω πως στο εξωτερικό υπαρχουν παρόμοια μαγαζάκια και πάνε πολυ καλα απο κόσμο στην ελλαδα μάλλον θα εισαι ο 1ος που κανει κατι τέτοιο όποτε ριξε και καμια διαφήμιση φιλε μου και πάνω απολα να εχεις λογικές τιμές έστω στην αρχή. Καλή επιτυχία και αν μπορείς ανέβασε και κανα screenshot να γουστάρουμε!!
sargos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εδώ φαίνονται οι 5 από τις 10 θέσεις του XboxArena όπου ο παίχτης κάθετε σε soundchair, ενώ αυτή είναι περίπου η Οπτική γωνία του παίχτη στην 20αρα οθόνη. Ο Projector στο ταβάνι δείχνει κάπως έτσι. Πιστέυω ως το άλλο σαββατο να έχω προλάβει να συνδέσω την LiveCamera που θα δείχνει τα συγκροτήματα την ώρα που παίζουν Guitar Hero, για να μπορεί κάποιος πρώτα να δει από το σπίτι του την κατάσταση του μαγαζιού και να ψηθεί να έρθει για ποτό.
Intruder7s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Πολύ ωραία η ιδέα σου με την Livecamera. Για την ιδέα σου για το μαγαζί δεν σου λέω ότι είναι καλή γιατί λέξεις δεν φτάνουν! Μην ξεχνάς πάντως ότι είσαι στην Ελλάδα. Κάνε ένα ωραίο μαγαζάκι που να το ευχαριστιέται ο κόσμος να έρχεται και να μπορεί να το θεωρήσει στέκι. Αλλιώς οι πελάτες σου θα είναι μόνο gamers και αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχεις πάντα κόσμο. Παρόλαυτα...κάνε ένα groupάκι στο facebook για να βλέπεις τί παίζει από τα μέλη και να ενημερώνεις για τυχόν events κτλ κτλ. Bussiness is a game! Play like a pro
Praetorianos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Αυτό το μαγαζί δεν υπήρχε και πιο παλιά ή είναι ιδέα μου? Ίσως με άλλο όνομα ή σε άλλη περιοχή..
polakis21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως sargos ξέρω έναν dj hero! Να τον φέρω? LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.