padelis71992 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά στο λαπτοπ μου εχω 2 σκληρους λοιπον πριν βαλω τα windows 7 κραταω στο σκληρο που δεν ειχε τα vista(δεν ειχε και εχει κανενα λογισμικο αυτος ο σκληρος) τα αρχεια που ηθελα να κρατησω εβαλα στο λαπτοπ τα windows 7 στο σκληρο που ειχε τα vista πριν. Κανονικα με φορματ κτλ. Λοιπον αρχικα το πρωτο που μου εκανε εντυπωση ειναι στη πρωτη εκκινηση των windows 7(που λεει τροποποιηση του συστηματος σας και μετα ξανα κανει επανεκκινηση για να μπει κανονικα στο λειτουργικο) μου βγαζει με ποιο λειτουργικο να ξεκινησω vista η 7 (τελειως τρελο αφου τα vista ειχαν φυγει απο το πισι) χωρις να προλαβω να κανω τιποτα μου ξεκιναει τα 7. Ε τελικα μπαινει κανονικα στα 7 χωρις κανενα προβλημα. Παω τωρα στον υπολογιστη να δω τους σκληρους μου πουθενα ο 2ος σκληρος με τα αρχεια που ηθελα να κρατησω ενω ο αλλος κανονικα φαινεται. Μετα παταω στον υπολογιστη δεξι κλικ και Διαχειρηση και παω διαχειρηση δίσκων στα αριστερα. Βλεπω κανονικα τον δευτερο μου σκληρο το πως λεγεται χωριτηκοτητα, ολοκληρη δεσμευμενη και ελευθερη κανονικα ολα. Δεν μπορω ομως να τον δω στον υπολογιστη και να τον χρησιμοποιησω. Καμια λυση? Ευχαριστω! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:29 ---------- Solved... Επρεπε να του δημιουργησω γραμμα πχ (G:) Και συγνωμη για το μεγαλο ποστ αν θελουν οι moderators να το σβησουν ας το σβησουν!
tritonas00 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον αρχικα το πρωτο που μου εκανε εντυπωση ειναι στη πρωτη εκκινηση των windows 7(που λεει τροποποιηση του συστηματος σας και μετα ξανα κανει επανεκκινηση για να μπει κανονικα στο λειτουργικο) μου βγαζει με ποιο λειτουργικο να ξεκινησω vista η 7 (τελειως τρελο αφου τα vista ειχαν φυγει απο το πισι) χωρις να προλαβω να κανω τιποτα μου ξεκιναει τα 7. Δεν ειναι τρελο αφου..1.Τα vista οπως καθε λειτουργικο δεν εγκαθιστανται "στο πισι" αλλα στον σκληρο δισκο.2.μπορει να ειχε διαγραφει η εγκατασταση των vista απτον σκληρο αλλα ειχε μεινει ο boot manager των vista στον boot sector.Γι αυτο οταν κανουμε format...καλο ειναι να καθαριζουμε και τον boot sector.. full format σε fat32 ή ntfs και μεσα απο dos fdisk/mbr. οποτε πλεον ειναι τελειως κενος ο δισκος.(ωραιες εποχες..με την δισκετουλα...:-))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.