lazaros1234 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 πεδία το DvD/RW μου δεν δουλεύει και δεν ξέρω γιατί... έψαξα αρκετά στο ίντερνετ μίπως και βρω καμία λύση αλλά τίποτα...επίσης ξεσκόνισα την κεφαλή και ολα αυτά αλλα πάλι τίποτα άμα βάλω ένα οπιοδήποτε CD ή DvD άδιο ή γεματο μπορώ να δω τι περιέχει μέσα αλλά δεν μπορώ να δω πόσο χώρο έχει άδιο και τέτια επίσης δεν μπορώ να αντιγράψω και τίποτα απο οπιοδήποτε πρόγραμμα αντιγραφής π.χ το Nero.και με έχει προβληματίσει πολύ αυτό το πρόβλημα δείτε μια φωτογραφία...ευχαριστώ.
isay Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 πεδία το DvD/RW μου δεν δουλεύει και δεν ξέρω γιατί... έψαξα αρκετά στο ίντερνετ μίπως και βρω καμία λύση αλλά τίποτα...επίσης ξεσκόνισα την κεφαλή και ολα αυτά αλλα πάλι τίποτα άμα βάλω ένα οπιοδήποτε CD ή DvD άδιο ή γεματο μπορώ να δω τι περιέχει μέσα αλλά δεν μπορώ να δω πόσο χώρο έχει άδιο και τέτια επίσης δεν μπορώ να αντιγράψω και τίποτα απο οπιοδήποτε πρόγραμμα αντιγραφής π.χ το Nero.και με έχει προβληματίσει πολύ αυτό το πρόβλημα δείτε μια φωτογραφία...ευχαριστώ. Καταρχήν πρέπει να καταλάβεις αν φταίει το hardware ή το software. Κάνε τις ακόλουθες δυο δοκιμές: 1.Δοκίμασε να κάνεις boot με κάποιο linux live cd για να δεις αν λειτουργεί η συσκευή. Αν δεν παίζει, μένει να δούμε αν φταίει κάποιο καλώδιο ή μητρική 2.Βγάλε το cd/dvd reader (τη συσκευή) και κούμπωσε το σε κάποιου φίλου σου το pc και δες αν διαβάζει. Αν ούτε εδώ έχεις αποτελέσματα, άλλαξε το με ένα καινούργιο. ΥΓ: Τσέκαρε την υπογραφή μου ... μεταξύ μας ... το χρειάζεσαι.
lazaros1234 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Παράθεση: Αρχικά καταχωρημένο από lazaros1234 Εμφάνιση Μηνύματος πεδία το DvD/RW μου δεν δουλεύει και δεν ξέρω γιατί... έψαξα αρκετά στο ίντερνετ μίπως και βρω καμία λύση αλλά τίποτα...επίσης ξεσκόνισα την κεφαλή και ολα αυτά αλλα πάλι τίποτα άμα βάλω ένα οπιοδήποτε CD ή DvD άδιο ή γεματο μπορώ να δω τι περιέχει μέσα αλλά δεν μπορώ να δω πόσο χώρο έχει άδιο και τέτια επίσης δεν μπορώ να αντιγράψω και τίποτα απο οπιοδήποτε πρόγραμμα αντιγραφής π.χ το Nero.και με έχει προβληματίσει πολύ αυτό το πρόβλημα δείτε μια φωτογραφία...ευχαριστώ. Καταρχήν πρέπει να καταλάβεις αν φταίει το hardware ή το software. Κάνε τις ακόλουθες δυο δοκιμές: 1.Δοκίμασε να κάνεις boot με κάποιο linux live cd για να δεις αν λειτουργεί η συσκευή. Αν δεν παίζει, μένει να δούμε αν φταίει κάποιο καλώδιο ή μητρική 2.Βγάλε το cd/dvd reader (τη συσκευή) και κούμπωσε το σε κάποιου φίλου σου το pc και δες αν διαβάζει. Αν ούτε εδώ έχεις αποτελέσματα, άλλαξε το με ένα καινούργιο. ΥΓ: Τσέκαρε την υπογραφή μου ... μεταξύ μας ... το χρειάζεσαι. ok φίλε μου θα το δοκιμάσω αλλά που θα βρώ linux live CD και κατά 2ον επειδή τόσο καιρό μιλάς greeklish και μόλις ίρθα σε αυτό το forum τότε άρχισα να γράφω ελληνικά μετά απο πολύ καιρό γιαυτό κάνω και ορθογραφικά λάθη...
isay Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ... linux live CD... http://monomaxos.host56.com/download.htm Και κατέβασε το Monomaxos 4.0 Live DVD (Greek edition) Edit: Βασικές οδηγίες boot και χρήσης http://www.monomaxos.host56.com/monomaxos-manual.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.