natasa123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 υπαρχει τροπος να μην εμφανιζονται οι διαφημισεις οταν βλεπω ενα βιντεακι στο youtube? ειναι εκνευριστικο να τις κλεινω καθε τοσο
coolman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ποιες διαφημίσεις; Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι πρόβλημα έχεις αλλά δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις firefox με adblock plus και δες αν σου λύνει το πρόβλημα.
isay Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ποιες διαφημίσεις; Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι πρόβλημα έχεις αλλά δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις firefox με adblock plus και δες αν σου λύνει το πρόβλημα. +1000 δοκιμασμένο
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Βγάζει τελικα το adblock τις διαφημίσεις από το youtube?
isay Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Βγάζει τελικα το adblock τις διαφημίσεις από το youtube? Ναι τις βγάζει. Βασική προϋπόθεση είναι να "add filter subscription" )- τουλάχιστον το γερμανικό, το αμερικάνικο και το ρώσικο.
igi Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Παιδιά μία ερώτηση, έχει δει κανείς που μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για διαφημίσεις στο youtube? Έχουν βγάλει νομίζω κάτι καινούριες κανονικές διαφημίσεις (όχι popup) που τρέχουν πριν αρχίσει το βίντεο που έχεις επιλέξει να δεις και θα ήθελα πληροφορίες αλλά μάλλον δεν το γκουκλάρω καλά γιατι δεν βρίσκω κάτι! Ευχαριστώωω
antrianos1965 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ποιες διαφημίσεις; Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι πρόβλημα έχεις αλλά δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις firefox με adblock plus και δες αν σου λύνει το πρόβλημα. να σαι και φιλε μου ...... δεν θυμομουν πως λεγοταν το προσθετο και μου ειχε σπασει τα νευρα μολις ανοιγες ν αδεις ενα βιντεακι διαφημισεις...... μεχρι και ουκρανεζες σε τιμη ευκαιριας :mad: Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα