Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει τροπος να μην εμφανιζονται οι διαφημισεις οταν βλεπω ενα βιντεακι στο youtube? ειναι εκνευριστικο να τις κλεινω καθε τοσο

Δημοσ.

Ποιες διαφημίσεις; Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι πρόβλημα έχεις αλλά δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις firefox με adblock plus και δες αν σου λύνει το πρόβλημα.

Δημοσ.
Ποιες διαφημίσεις; Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι πρόβλημα έχεις αλλά δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις firefox με adblock plus και δες αν σου λύνει το πρόβλημα.

+1000

δοκιμασμένο

Δημοσ.
Βγάζει τελικα το adblock τις διαφημίσεις από το youtube?

Ναι τις βγάζει. Βασική προϋπόθεση είναι να "add filter subscription" )- τουλάχιστον το γερμανικό, το αμερικάνικο και το ρώσικο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μία ερώτηση, έχει δει κανείς που μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για διαφημίσεις στο youtube? Έχουν βγάλει νομίζω κάτι καινούριες κανονικές διαφημίσεις (όχι popup) που τρέχουν πριν αρχίσει το βίντεο που έχεις επιλέξει να δεις και θα ήθελα πληροφορίες αλλά μάλλον δεν το γκουκλάρω καλά γιατι δεν βρίσκω κάτι!

Ευχαριστώωω

Δημοσ.

να σαι και φιλε μου ......

δεν θυμομουν πως λεγοταν το προσθετο και μου ειχε σπασει τα νευρα μολις ανοιγες ν αδεις ενα βιντεακι διαφημισεις...... μεχρι και ουκρανεζες σε τιμη ευκαιριας :mad: :mad:

Ευχαριστω :-D :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...