Djole_7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Χαιρετω την παρεα.. Λοιπον εχω σε αυτην την μητρικη(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528306) ενα δισκο ide και δεν μπορει να τον δει σαν master..τον βλεπει παντα σαν slave.. Τον εχω στο primary ide,ενω στο secondary ειναι τα dvd.. Το jumper χρειαζεται μονο αν ειχα δυο δισκους ετσι? Τι μπορει να φταει? Ευχαριστω..
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Το jumper χρειαζεται μονο αν ειχα δυο δισκους ετσι? ...όχι βέβαια. Βάζεις το jumper σε όποιο απ' τα δυο κανάλια (master-secondary) θες, και ανάλογα με τις οδηγίες που αναφέρει ο δίσκος στο αυτοκόλλητό του, βάζεις το jumper. Eπίσης πάντα έχε τον δίσκο στην άκρη της καλωδιοταινίας του (master), αν είναι ένας.
Djole_7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 ...όχι βέβαια.Βάζεις το jumper σε όποιο απ' τα δυο κανάλια (master-secondary) θες, και ανάλογα με τις οδηγίες που αναφέρει ο δίσκος στο αυτοκόλλητό του, βάζεις το jumper. Eπίσης πάντα έχε τον δίσκο στην άκρη της καλωδιοταινίας του (master), αν είναι ένας. Α μαλιστα...επειδη το pc δεν ειναι δικο μου ο σκληρος δεν ειχε πανω jumperaki,να βαλω ενα δικο μου οτι να ναι..η παιζει προβλημα? Ναι στο μαυρο τον εχω συνδεδεμενο οχι στο γκρι.. Σε ευχαριστω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.