Προς το περιεχόμενο

Sony Console PS3 80GB+ GT5 + Uncharted στο open365.gr στα 264 €

mtheod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είναι η παλιά κονσόλα έχει τα εξής μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα:

- Μικρότερο δίσκο από το καινούργιο (αναβαθμίζεται εύκολα νομίζω)

- Μεγαλύτερο μέγεθος

+ Πιο όμορφο

+ Πιο ποιοτική κατασκευή

Πάντως, η τιμή είναι αχτύπητη, για τα παιχνίδια δεν γνωρίζω αν αξίζουν.

Δημοσ.

για το αχτυπητη κρατα μικρο καλαθι....

Καταρχας ενα πουλακι μου σφυριξε οτι ο Παπασωτηριου απενατι απο το πολυτεχνειο ειχε το ιδιο πακετο στα 199 ευρω.

Αφετερου στο καρφουρ με τις πασχαλιτσες βγαινει το ιδιο πακετο ακομη πιο χαμηλα.

Επειδη και εγω ειμαι αναμονη για το συγκεκριμενο(μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο το καινουργο) νομιζω οτι εν οψει εορτων και ξεστοκαρισματος στις γιορτες αντε και λιγο μετα στις εκπτωσεις θα παει γυρω στα 200 οποτε και εκει ορμαω.

Απο την αλλη ισως και να ειναι ευσεβης ποθος.............

Δημοσ.

Ναι το ξεχασα αυτο.ΚΑι νομιζω οτι εχει και μερικη συμβατοτητα με τα γνησια του 2 αν και δε βαζω το χερι μου στη φωτια.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι έχει συμβατότητα το συγκεκριμένο, επίσης έχει μεγαλύτερες θερμοκρασίες και κατανάλωση

Δημοσ.
για το αχτυπητη κρατα μικρο καλαθι....

Καταρχας ενα πουλακι μου σφυριξε οτι ο Παπασωτηριου απενατι απο το πολυτεχνειο ειχε το ιδιο πακετο στα 199 ευρω.

Αφετερου στο καρφουρ με τις πασχαλιτσες βγαινει το ιδιο πακετο ακομη πιο χαμηλα.

Επειδη και εγω ειμαι αναμονη για το συγκεκριμενο(μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο το καινουργο) νομιζω οτι εν οψει εορτων και ξεστοκαρισματος στις γιορτες αντε και λιγο μετα στις εκπτωσεις θα παει γυρω στα 200 οποτε και εκει ορμαω.

Απο την αλλη ισως και να ειναι ευσεβης ποθος.............

2 κατοστάρικα για το παλιό Ps3 που κοστίζει ένα κάρο λεφτά?

Μακάρι, θα πάρω 2.

Γενικά πάντως η παλιότερη γενιά του ps3 αποδείχθηκε ποιοτική κατασκευή, δεν είχε τα προβλήματα του χbox360.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...