n_plat Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Καλημερα παιδια θα ήθελα τη βοηθεια σας σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω στο desktop. Οταν παω να ανοιξω το pc δεν αναβει η οθονη και μο βγαζει το μυνημα no video input. Αυτο δεν συμβανει παντα γιατι τις περισοτερες φορες ανοιγει κανονικα και μετα απο 3-5 λεπτα κολαει εντελως. Λιγες φορες μπορει να δουλεψει και για μερικες ωρες αλλα και παλι δεν γλυτωνω το κολημα. Όσες φορες εχει δουλεψει λιγο τον εχω καθαρίσει και το προβλημα ειμαι σιγουρος οτι δεν οφειλεται σε καποιο software ή ιο ή spyware. Πιστέυω οτι είναι κατι στο hardware ή πολυ απλα χρειαζεται ενα φορματ. Απλά πριν μπω στη διαδικασια για φορματ θα ήθελα τη γνωμη σας. Επισης να σας αναφερω οτι ούτε η οθονη εχει καποιο προβλημα γιατι την εχω αλλαξει και κανει παλι τα ιδια....
nikos903 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Απο θερμοκρασίες τι λέει; Δεύτερη κάρτα γραφικών έχεις εκεί κοντά; Onboard vga έχει η μητρική σου;
n_plat Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 απο θερμοκρασια ειμαι μια χαρα....εχω δευτερη καρτα αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομα...
nikos903 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Αφού δεν έχεις θερμοκρασίες λογικά δεν είναι απο cpu, μετά πρέπει να δεις τις μνήμες σου. Όταν λες κόλλημα που κολλάει; Στο post ή μόνο μέσα στο λειτουργικό; Πάντως δες με την 2η κάρτα και αμα έχεις onboard απενεργοποίησε την.
d3m0n Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε και την δεύτερη κάρτα μόνη της και πες μας.
The_Judas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε την 2η κάρτα αρχικά. Αν δεν φταίει αυτό κάνε και ένα τεστ στις μνήμες σου με το memtest ή απλά δοκίμασε να βάλεις μόνο μια μνήμη στο pc μήπως και τύχει και είναι μια απο τις 2-3 που πιθανόν έχεις με πρόβλημα.
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Επίσης πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου και τι τροφοδοτικό έχεις.
n_plat Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 παιδια ανοιξα το pc και το καθαρισα λιγο απο μεσα...εβγαλα τη καρτα και την ξαναεβαλα και εβαλα αλη οθονη και αλλο mouse και keyboard και τωρα δουλευει καμια ωρα κανονικα...θελω να τον αφησω να δω αν θα κολησει ξανα...οταν εχω νεοτερα θα σας πω...ευχαριστω πολυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.