dk1210 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ναι σίγουρο Πάντως ακόμα και χωρίς online υποστήριξη, είναι ένας τίτλος που είναι λόγος να έχεις ακόμα το PS3 σου!
oikpro Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ξεθαβω το θεμα διοτι,ενδιαφερομαι για το game και λογω εορτων, Υπαρχει καποιος που το εχει σε cfw ps3 ωστε να αντιγραψει το νομιμα αγορασμενο του παιχνιδι για εκεινους που δεν μπορουν πουθενα να το βρουν( ουτε για ενοικιαση);Τα buzzers φανταζομαι ειναι ευκολο να τα βρει κανεις ξεχωριστα... Kανείς???
soundmpibiza74 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 το εχεις ακομα το buzz φιλε?Με ενδειαφερει
MelinaKorkoli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 BUZZ: Μόδα ήταν και πέρασε; Γνωρίζει κανείς τι απέγινε το δημοφιλές -πριν από μερικά χρόνια- παιχνίδι Buzz (Παγκόσμιο Quiz) που παίζαμε online από τα σπίτια μας με τα χρωματιστά τηλεχειριστήρια (μπαζιέρες) και πλέον ούτε καν συνδέεται; Έχει προσπαθήσει κανείς να παίξει ή μόνο εγώ ακόμη το νοσταλγώ;
bedazzled Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτι παίχτηκε με την εταιρία που το έβγαζε και τα δικαιώματα του παιχνιδιού. Πλέον έχει συλλεκτική αξία. Θα ήταν καλή φάση να έβγαζαν Buzz για PS4... Για τους servers δεν ξέρω, αλλά είναι πολύ πιθανό να έχουν κλείσει.
kostiger Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Οι servers εχουν οντως κλεισει. Το παιχνιδι ειναι οτι καλυτερο για παρεα και τρελο χαβαλε. Θα το ηθελα παρα πολυ και στη βιβλιοθηκη του πσ4.. 1
MelinaKorkoli Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αν το συνέχιζαν και ανανέωναν τις ερωτήσεις, ακόμα θα παίζαμε! Κρίμα.. 2
osfpgk7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Καλησπερα,εχω χασει το usb dongle απο το παιχνιδι buzz.Υπαρχει καποιος τροπος να παιξει,η να το βρω καπου για αγορα πχ ebay,η πεταω τα χειριστηρια και αγοραζω καινουργια?
Bourdoulas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ψάξε στις αγγελίες να αγοράσεις μεταχειρισμένο. Διαφορετικά ebay.
web_assasin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 buzzers αγλλικου buzz συμβατα με ελληνικο? καλησπερα αυπνα αλανια. αγορασα απο ebay uk ενα σετακι buzzers με usb,χωρις παιχνιδι. τα χειριστηρια δεν αντιδρουν στο ελληνικο παιχνιδι. παιζει να μην ειναι συμβατα,η μπορει να σακατευτηκαν στο ταξιδι και να μη δουλευουν? δεν ξερω κατα ποσο ειναι γνησια.
web_assasin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 τελικα δεν ειχα προσεξει οτι εχουν κουμπι bind και on off. να κλειδωσει παρακαλω.
webparts Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Buzzers PS3 δεν αναγνωριζουν το usb dongleΚαλησπερα παιδες.Παρελαβα σημερα 8 buzzers με 1 usb dongle,τα οποια δε συγχρονιζονται.Το περιεργο ειναι οτι δε συγχρονιζονται ουτε με το δικο μου που παιζει κανονικα,ουτε τα δικα μου χειριστηρια με το καινουργιο dongle.Τι μπορει να παιζει?Δε μπορει να παιξει αλλο dongle σε αλλα buzzer?
kiko33gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Απ'ότι ξέρω ένα dongle μπορεί να έχει πάνω του μόνο 4 χειριστήρια κάθε φορά. Δοκίμασε και αυτό να τα συγχρονήσεις: http://community.eu.playstation.com/t5/%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/Usb-wireless-receiver-for-Buzz-usb-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-buzzer/td-p/18560254 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα