Προς το περιεχόμενο

Buzz! Series [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μουσικό είναι μια μλκια και μισή και λίγα λέω

Αν δεν είσαι πολύ ψαγμένος με την ξένη μουσική δεν έχει νόημα, θα απαντάς 99% στην τύχη και λάθος

Μονό μια φορά μου έβγαλε ερώτηση από το ελληνικό ρεπερτόριο

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το μουσικό είναι μια μλκια και μισή και λίγα λέω

Αν δεν είσαι πολύ ψαγμένοι με την ξένη μουσική δεν έχει νόημα' date=' θα απαντάς 99% στην τύχη και λάθος

Μονό μια φορά μου έβγαλε ερώτηση από το ελληνικό ρεπερτόριο[/quote']

Θα συμφωνησω απολυτα!

Εγω πηρα το μουσικο κ το πουλησα την αλλη μερα! Φαντασου οτι σπουδαζω μουσικη κ ασχολουμαι παρα πολυ με την μουσικη αλλα κ παλι τπτ!

Βασικα αν δεν εβλεπες mad ολη μερα για τουλαχιστον 10 χρονια δεν παιζει να βρεις πανω απο 10% των ερωτησεων!

Sent from my iPhone using Insomnia

το μουσικο για οσους δεν ειναι φαν και γνωστες του ειδους ειναι εντελως γτπ

Μα ιςα ισα παιξαμε 4 ατομα που τα τρια ειναι ολη μερα με την μουσικη κ κερδισε το 4 ατομο που απλα ειναι φαν του mad tv!!!! ???!?!?! Δεν αξιζει καθολου πιστευω!

Οσο για ελληνικο ρεπερτοριο ειχε πολυ σπανια ερωτησεις!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κατάλαβα. Επειδή είδα πως υποστήριζε move μήπως είχε περισσότερη πλάκα. Τέλος πάντων. Ελπίζω να βγάλουν και άλλο παιχνίδι buzz.

Δημοσ.

Δεν προβλεπεται να βγει αλλο Buzz για το PS3....ειδικα την ελληνικη εκδοση την εχουνε γραμμενη εκει που δεν πιανει το μελανι...για την ξενη εχουν κυκλοφορησει στο PSN πακετα προσθετων ανανεωμενων ερωτησεων...για την Ελληνικη φυσικα τιποτα :P

Δημοσ.

Δεν προβλεπεται να βγει αλλο Buzz για το PS3....ειδικα την ελληνικη εκδοση την εχουνε γραμμενη εκει που δεν πιανει το μελανι...για την ξενη εχουν κυκλοφορησει στο PSN πακετα προσθετων ανανεωμενων ερωτησεων...για την Ελληνικη φυσικα τιποτα :P

Α όλα αυτά τα πακέτα δεν είναι για την ελληνική έκδοση? Fail :-(

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όντως όπως τα λεει το παιδί από πάνω, είναι αυθεντικοί και οι 2 τύποι χειριστηρίων. Είχα αγοράσει 4 επιπλέον αυθεντικά χειριστήρια για το buzz και είναι ακριβώς όπως τα δικά σου.

Όντως όπως τα λεει το παιδί από πάνω, είναι αυθεντικοί και οι 2 τύποι χειριστηρίων. Είχα αγοράσει 4 επιπλέον αυθεντικά χειριστήρια για το buzz και είναι ακριβώς όπως τα δικά σου.

Καλημέρα....μπορεις να μου πεις απο που αγορασες τα extra χειρηστηρια

Καλημέρα...συγνώμη για το άσχετο στο θέμα αλλα ξερει κάποιος απο που να αγορασω extra χειρηστηρια?

Δημοσ.

Αυθεντικα ειναι. Απλα διαφερουν στο διακοπτη. Το λεει και στις οδηγίες κιολας, να μην μπερδεύεις τα μπαζερ μεταξυ τους. Εμενα δεν παιζουν ολα με τα ιδια στικ.

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

αυτά χωρίς το διακόπτη είναι πιο πρακτικά

δε χρειάζεται να τα συγχρονίσεις χειροκίνητα γιατί συγχρονίζουν αυτόματα με το στικάκι

ήλπιζα στο δικό μου πακέτο να έχει τα καινούρια αλλά είχε τα παλιά (όοοοοοταν τα αγόρασα μαζί με το μπαζ)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω το θεμα διοτι,ενδιαφερομαι για το game και λογω εορτων, Υπαρχει καποιος που το εχει σε cfw ps3 ωστε να αντιγραψει το νομιμα αγορασμενο του παιχνιδι για εκεινους που δεν μπορουν πουθενα να το βρουν( ουτε για ενοικιαση);Τα buzzers φανταζομαι ειναι ευκολο να τα βρει κανεις ξεχωριστα...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ανταλλακτικό buzzer για BUZZ PS3

Παιδιά καλησπέρα, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ανταλλακτικό buzzer για το PS3 ,ξαφνικά ένα από τα τέσσερα μουλάρωσε και δεν παίζει.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

"Ξεθάβω" το θέμα!

προσπαθώ να παίξω online, και όσες φορές δοκίμασα βγάζει μύνημα οτι δεν είαι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή... Ειμαι κανονικα στο internet συνδεδεμένος και στο playstation network, store. Κάνω κάτι λάθος,

η λέτε να το παρατήσανε το παιχνιδάκι;

Δημοσ.

"Ξεθάβω" το θέμα!

προσπαθώ να παίξω online, και όσες φορές δοκίμασα βγάζει μύνημα οτι δεν είαι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή... Ειμαι κανονικα στο internet συνδεδεμένος και στο playstation network, store. Κάνω κάτι λάθος,

η λέτε να το παρατήσανε το παιχνιδάκι;

Δυστυχώς εκεί στη Σονυ τρομπαρουν για τα καλά και έχουν κλείσει τους σερβερς εδώ και αρκετό καιρό.. κρίμα διότι ονλαιν είχε πολύ πλάκα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...