lexmark Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα σας. Προχθες τσιμπησα επιτελους το νεο μου ρουτερακι, δωρο απο την HOL. Το NetFaster IAD 2. Με μια πρωτη ματια ειναι πολυ πιο απλο απο το thomson tg585 που ειχα και υποστηριζει και περισοτερα πραγματα, μην αναφερω οτι ειναι και πιο ωραιο στην εμφανιση (space style $hit ). Ενα απο αυτα ειναι και η θυρα usb που εχει πανω του και το οτι υποστηριζει λειτουργια file server, ftp server, web ftp server και printer server. Χαρουμενος λοιπον κι εγω γι'αυτο, ξεκοτσαρω τον εναν απο τους 3 σκληρους μου απο το pc (εννοειται οτι πιο μπροστα τον αλλαξα σε fat32 FS) και τον συνδεω με το ρουτερ... Απο εκει και μετα ξεκινησαν οι σπαζοκεφαλιες... FTP server: Μια βλεπει τον ftp μια οχι. Κι αυτο ηταν τις πρωτες 2-3 φορες. Γιατι τις επομενες δεν εβλεπε ουτε την μυτη του. FILE server: Δινοντας απλα την διευθυνση του ρουτερ σε windows explorer θα επρεπε να μου ανοιγει τον σκληρο... Τιποτα εκει. Τα παιρνω στο κρανιο και κανα restart στο netfaster. Οταν ξανασυνδεθηκα ειδε κανονικα τον σκληρο. Ουαου λεω κι εγω και ξεκινησα δημιουργωντας τον 1ο φακελο μες στον "νεο" μου δικτυακο δισκο. Μια χαρα μεχρι εδω. Παω να ανοιξω τον φακελο: "access is denied".... () Παω να σβησω τον νεοδημιουργηθησα φακελο: "access is denied".... (και ξαναδωστου ) Περιτο να πω οτι μετα απο πολλες ωρες δοκιμων, πρωτα με τον ftp server και μετα με τον file server, οτι δεν δοκιμασα καν τον web ftp server. Και οι σημειωσεις: Firewall και των windows 7 ultimate, αυτα απο την θεια στην Αμερικη (ναι δεν εχω θειο εγω εκει ) αλλα και του ρουτερ, κλειστα. Τα ping να πηγαινουν και να ερχονται κανονικοτατα. Πορτες ανοιχτες (και τα σκυλια δεμενα). Φανταζομαι δλδ γιατι απο τις ρυθμισεις nat στον virtual server δεν εκανα καμια ρυθμιση παραπανω για να τρεξει ο ftp server απο το ρουτερ. Στο manual του λεει επισης οτι το μονο που χρειαζεται να κανω για να μπορω να δω τους server απο wan ειναι να τσεκαρω την επιλογη "remote access" οπερ και εκανα. Πιο μπροστα το pc μου ετρεχε εναν ftp server ο οποιος δουλευε διχως προβληματα (τον περισοτερο καιρο ). Οποτε δεν πιστευω να ειναι θεμα dyndns (ναι εχω βαλει username και password του dyndns account μου στις ρυθμισεις του ρουτερ). Η αναζητηση μου στο νετ δεν βοηθησε ιδιαιτερα μιας και δεν ειναι και τοσο γνωστο ρουτερ. Το manual ειναι καθ...ολου κατατοπιστικο.... Κι εκει που ετοιμαζομουν να το βγαλω και να ξαναγυρισω στο παλιο καλο μου thomson tg585 ειπα δεν κανω και κανα ποστακι στο ινσομνια μπας και μπορεσει κανεις χριστιανος να με βοηθησει? Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας και καθε βοηθεια και συμβουλη ευπροσδεκτη.
lexmark Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια, κανεις δεν εχει να πεταξει καμια ιδεα?
thanos75x Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μολις το σεταρισα και παιζει κανονικα το μονο κακο ειναι οτι το γεμισα mp3 ελληνικα και δεν αναγνωριζει τα ελληνικα και τα βλεπει με παυλες τα ονοματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.