madsc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 ʼμα το έχει συνδέσει στο psu το Q-FAN τί να κάνει timiman; Sonam έχουν αναφερθεί υψηλότερες θερμοκρασίες σε κάποια Asus mb. Έχεις το τελευταίο bios επάνω; Από που μετράς την θερμοκρασία; sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Έλεγα να το συνδέσει στο CPU_FAN connector και απενεργοποιώντας το Q-Fan θα έτρεχε σε full speed ο CAK4-88T. Πάντως δεν ξέρουμε που είναι o sensor του fan και ελένχει τις στροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Μέσα στην ψύκτρα πάει. Αν ξεβιδώσεις το fan θα τον δεις. Αλλά με τέτοιες θερμοκρασίες δεν θα κόβει τίποτα από εκεί. sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δεν έχω κάνει αναβάθμιση το BIOS. Όσο για το QFAN αυτό νομίζω είναι όταν το cooler δεν έχει δικό sensor για την θερμοοκρασία. Αν όμως είναι εκείνο που ρυθμίζει τις στροφές, παρατήρησα ότι στο Asus Probe δεν μπορείς να θέσεις το Alarm κάτω από τους 57 βαθμούς. Μήπως παίζει κάτι τέτοιο και με την μητρική? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Α... το έχω συνδέσει στο psu αλλά το έχω συνδέσει και στη μητρική ταυτόχρονα για να παίρνω τις στροφες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Κάνε μια αναβάθμιση στο bios σου. Οι περισσότεροι που είχαν τέτοιες ανησυχίες βρήκαν με αυτόν το τρόπο τη υγειά τους. sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Sorry, έχει ξεχωριστό καλώδιο που είναι μόνο για τις στροφές που συνδέετε στην μητρική, έτσι; Και δεν νομίζω να έχεις συνδέσει και τις δύο πηγές ρεύματος ταυτόχρονα (PSU,μητρική); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 file exw thn idia CPU kai me volcano 7+ exw max load 42 kai sto LOW ton anemhsthra dhladh giro stis 3500 strofes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonam Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Λοιπόν... Εχουμε και λέμε... Έκανα μια αναβάθμιση στο bios όπως μου είπε ο madsc. Είχε δίκιο. H Asus έβγαλε update και αναφέρει ότι διορθώνει και καποια προβλήματα στην μέτρηση της θερμοκρασίας. Τώρα μου δείχνει ότι έχω 43 σε full load. Οι στροφές δεν ανεβαίνουν πάνω από 2943. Αυτό όμως ίσως να είναι επειδή δεν ανέβαζε πολύ εξαρχής. Οπότε μάλλον έτσι είναι... Όσο για το πως το έχω συνδέσει: Υπάρχει ένα καλώδιο που μπαίνει σε μία έξοδο του τροφοδικό για να πάρει ρεύμα και μία έξοδος που μπαίνει στην motherboard για να πάρει τις στροφές. Οπότε το πρόβλημα μάλλον λύθηκε (μάλλον). Ευχαριστώ madsc. Υ.Σ.: Το flash στο Bios το έκανα με το ενσωματομένο utility που είχε η mobo μου πάνω. Πολύ καλό. Γράφεις μόνο το όνομα του αρχείου και αυτό ήταν. Το φορτώνει στη Ram πρώτα και το αναβαθμίζει (Asus A7V8X). Καλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 kita na paris metaksi mia xalkinis evercool kai mia spire i spire ine poli kali gia ta lefta tis exo dokimasi kai clobalwin pou kani arketo thorivo alla kali doulia kai tin volkane7+ pou exi 3 skales na epileksis alla aftes kostizoun oligoti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.