sstav Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 εμένα μου έχουν χαραχθεί αυτά: Baldures Gate 2 HalfLife Starcraft Jedi Outcast
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Σε PS1 εποχη τα final fantasy 7,8 και το pro evolution 2!! ειχα παιξει ακρετες ωρες και το 1 αλλα στο 2 δεν μετριουνται. εαν θυμαμε καλα τοτε κυκλοφορουσαν 2 εκδοσεις.Ηταν και το International Super Star, το λεγομενο Iss Pro evolution Soccer. Οπα δικος μας ειν αυτος!!! Αν σου πω οτι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ εγκαθιστω Final Fantasy 8 σε ενα παλιο Celeron (το 7 το εγκατεστησα χτες ) για να το ξαναμανασουπερλιωσω, και οτι στο διπλα δωματιο ειναι στημενο ενα Playstation 1 με το Pro Evolution Soccer 2, γιατι μολις ΧΤΕΣ επαιζα με τον ξαδερφο μου, τι θα πεις? Απλα επικες παιχνιδαρες, που ομοιες τους δεν εχω ξαναβρει σημερα δυστυχως. PS: Η εικονα δεν ειναι απο το Pro2 του PS1. Να προσθεσω τα Original Pokemon σε Gameboy Color, καθως και το αξεχαστο Sim City.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μερικά αξέχαστα παιχνίδια: Sid Meier's Pirates! (1987). Πειρατής στην Καραϊβική, δεκαετίες πριν γίνει μόδα ο Τζακ Σπάροου: ελευθερία κινήσεων, γνώσεις για την ιστορία της περιόδου (έτσι μου μπήκε το μικρόβιο της ιστορίας) και άτυπες κόντρες με τους φίλους για το ποιος θα κουρσέψει το Μαρακαΐμπο από θάλασσα (πανδύσκολη μάχη, μονίμως κόντρα ο άνεμος). Auf Wiedersehen Monty (1987): Γιατί ένα platform που σε βάζει στο ρόλο ενός φυγά τυφλοπόντικα, αδίκως κατηγορημένου για ληστεία, με στόχο να μαζέψεις αρκετά χρήματα ώστε να αγοράσεις ένα Ελληνικό νησί ώστε να την αράξεις οριστικά, απλά είναι αξέχαστο. The Bards' Tale (1985): το πρώτο party-based rpg που θυμάμαι με τόσες λεπτομέρειες. Κλασική ιστορία, αλλά ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ακόμη πιο ατελείωτες ώρες χαρτογράφησης στο χέρι των dungeons και των πόλεων. Εποχές που το auto-mapping δεν υπήρχε ούτε ως έννοια. Οι χάρτες, δε, αποτελούσαν ανταλλάξιμο είδος με διαβαθμισμένη αξία. Betrayal at Krondor (1993): Τεράστια επιτυχία των φοιτητικών μου χρόνων: τα σεντούκια άνοιγαν με περιστρεφόμενες ροδέλες που κάθε μία περιείχε μια σειρά από γράμματα, τα οποία έπρεπε να μπουν στη σωστή σειρά ώστε να δίνουν την απάντηση σε διάφορους γρίφους που έβρισκες γραμμένους πάνω στα σεντούκια. Εξαιρετικές tactical μάχες. Sid Meier's Colonization (1994): Politically incorrect και μεγάλη πηγή γνώσεων για μια περίοδο που ελάχιστα γνωστή είναι στη χώρα μας. Απείρως ανώτερο του απογοητευτικού remake. Πολλές ώρες παιχνιδιού. Όπως και στο άλλο έπος του Meier, το Pirates!, οι Ισπανοί πρόσφεραν το δυσκολότερο μονοπάτι προς την επιτυχία. Φράση-σταθμός: You may kiss my pinky ring! Panzer General (1994): Το πρώτο (και κατ' εμέ καλύτερο) της σειράς 5 Star Generals της θρυλικής SSI. Πηγή γνώσεων και αφορμή να ψάξεις περισσότερα πράγματα για το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα επειδή με ενθουσίασε το demo που έτρεξε στο πρώτο μου cd-rom (2πλης ταχύτητας, παρακαλώ). UFO: Enemy Unknown (1993): Παιχνίδι-θρύλος που δεν ξεπεράστηκε ποτέ, ούτε από τα επίσημα sequel, ούτε από τους διαφόρους μιμητές. Η Wikipedia έχει στη φωτό την Αμερικανική έκδοση με τον "βελτιωμένο" τίτλο (X-Com UFO:Defense). H Ευρωπαϊκή έκδοση είχε ένα θεσπέσια κιτς εξώφυλλο με κάτι εξωγήινους που θύμιζαν τα πλάσματα που περιέγραφε ο Orson Welles στον Πόλεμο των Κόσμων. Το πρώτο παιχνίδι για το οποίο απέκτησα patch (με δισκέτα από το κατάστημα πώλησης. Ο -ηλικιωμένος- πατέρας του ιδιοκτήτη πείστηκε ότι το παιχνίδι είχε πρόβλημα και μου το άλλαξε με άλλη κόπια όταν κατάφερα να του δείξω πως το παιχνίδι κολούσε σε συγκεκριμένο σημείο: όταν έμπαινες σε μια βάση των εξωγήινων στην Ιαπωνία. Φυσικά, δεν έφταιγαν οι δισκέτες, ήταν bug.) Ωραίες εποχές. Πάω να φτιάξω ένα τίλιο.
andreapaog328 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=xug8k_Mkmqc&feature=related Σε Amstrad 6128 με πράσινη οθόνη.. αυτο το είχε και το Mame!!!! είχα χαλάσει ένα πληκτρολόγιο με αυτό...τον έπινα πάντα στο τέλος...
StavrosD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Blasphemer !! :mad: :-D:lol: Ριξε ενα ματι τοτε στο Cadilacks and Dinosaurs. Ανθρωπινα κατακαθια + μεταλαγμενοι δεινοσαυροι (και οχι μονο) και cadilacks. http://www.youtube.com/watch?v=QEf9xRRN5Es Τα περισσότερα παιχνίδια που έχετε αναφέρει μέχρι τώρα τα έχω παίξει και τα έχω τελειώσει. Το saboteur που προαναφέρθηκε ήθελε τον χάρτη που περιλάμβανε στο κουτί, χωρίς αυτόν δεν τελείωνε με τίποτα. Το cadilacks and dinosaurs μαζί με το raiden fighters ήταν τα αγαπημένα μου. Με ένα κέρμα έπαιζα καμιά ώρα. Μην ξεχάσουμε και το cabal [ame]http://www.youtube.com/watch?v=IQnHAr0yLvY[/ame]
rallistas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ειδα πολλα αγαπημενα παιχνιδια μιας και ασχολουμαι 15 χρονια περιπου με τα pc αλλα δεν ειδα πουθενα τα παρακατω 2. Transport Tycoon(τρελο λιωσιμο με τις ωρες-ακομα το εχω στο netbook) Prince of Persia 1 (τρελο λιωσιμο ο αδερφος μου με τις ωρες!)
Sugizo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Pitfall (Atari 2600) Dune 2 (Mega Drive) Cadillacs and Dinosaurs (Arcade) Shenmue (Dreamcast) το τελευταιο ειναι best game ever για εμενα (και για πολλους αλλους που ειχαν Dreamcast τοτε)
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Παίζει να είχα κολλήσει πολύ τότε!!! Ο θείος μου είχε τότε υπολογιστή,με windows 98SE και πήγαινα και έπαιζα αυτή την παιχνιδάρα που δεν μπορώ να την βρω πιά!! Γενικά θα σας βάλω τα παιχνίδια που είχα μάθει τότε και είχα τρελαθεί!!! Το SILVER!!! δεν μπόρεσα να βρω από αλλού φώτος.. Amerzone!!!ΤΟ adventure,το μόνο που μου έχει αρέσει ποτέ! Starcraft και ποιος δεν έχει/είχε κολλήσει και το απόλυτο UNREAL TOURNAMENT Αυτά!! Cheerzz:lol: Είχα και ένα comodore 128 ή 64 δεν θυμάμαι,και έπαιζα ένα παιχνίδι,με αεροπλάνα,με κάτι γερμανούς και έριχνα βόμβες και αεροπλάνα που έβγαιναν μπροστά μου.Όπως και ένα άλλο 4χ4 και ένα με έναν κομάντο,αλλά δεν θυμάμαι τα ονόματα τους..... . Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2009 από xtrmsnpr
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το Silver, τι παραγνωρισμένη παιχνιδάρα. Ή τουλάχιστον στους κύκλους μου, τότε, κανείς δεν το ήξερε.
NEKROMA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) SONIC(MASTER SYSTEM) TERMINATOR 1,2(MASTER SYSTEM) NBA JAM(MASTER SYSTEM) ALIEN VS TERMINATOR (MASTER SYSTEM) CommandConquer(DOS) WARCRAFT 2 (DOS) QUAKE(DOS) RED ALERT(DOS) QUAKE2(WIN95)νομιζω GOTHIC1,2,3 JERICHO SEVERANCE blade of darkness οτι καλυτερο υπαρχει για μενα απλα τελειο. ξεχασα τα dune 2,half life,doom Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2009 από NEKROMA
Cue Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Το άκουσα σήμερα και ανατρίχιασα σε όλο μου το σώμα, να δούμε αν θα θυμηθείτε από που είναι. Παιχνίδι σταθμός επίσης. Και να βάλω και ένα game που δεν αναφέρθηκε (πολύ Amiga by the way ) Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2009 από Cue
Merdock Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μιας και μου ρθε φλασιά τώρα ας αναφέρω και το Capitalism 2. Το έπαιζα στο γυμνάσιο νομίζω και το χα λιώσει
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αλυσιδωτή αντίδραση απ την από πάνω φλασιά: Colonization.
vavlas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Deus ex-The conspiracy box. Το θυμάται κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα