Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 29/01/2022 at 02:18, corleone3 said:

Μηπως θυμαται καποιος ενα παιχνιδι στυλ doom σε δισκετα υπηρχε τοτε και το θυμαμαι χαρακτηριστικα ηταν σε κατι διαδρομους και σκοτωνες θυμαμαι τελη 90ς

Duke Nukem? 

Wolfenstein?

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ιδιο στυλ ηταν με wolfenstein πλησιαζει αρκετα αλλα δεν ειχε σχεση το περιεχομενο ηταν αλλο  "περιβαλλον" σαν διαδρομοι γραφειου να το πω?τεσπα το ψαχνω καιρο δεν το εχω βρει..μου εχει εντυπωθει στην μνημη μου ομως και δεν βγαινει οτι επαιζα αυτο το παιχνιδι μικρος στον θειο μου..Δηλαδη υπαρχει 101%

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, corleone3 είπε

ιδιο στυλ ηταν με wolfenstein πλησιαζει αρκετα αλλα δεν ειχε σχεση το περιεχομενο ηταν αλλο  "περιβαλλον" σαν διαδρομοι γραφειου να το πω?

Blake Stone: Aliens of Gold

Corridor 7 : Alien Invasion

Operation Body Count

Από κλώνους του Wolfenstein 3d αυτά είναι νομίζω.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα! Προσπαθω εδω και μερες να θυμηθω ενα παιχνιδι, ειχε ενα ορθογωνιο πλαισιο, μεσα σε αυτο κινουμενες ναρκες και αντικειμενα, και ο παικτης ειχε κατι σαν αυγο με ελικα που πετουσε μεσα στο ορθογωνιο και επρεπε να "κλεισει" τη διαδρομη για να γεμισει ο αντιστοιχος χωρος και να γεμισει οσο το δυνατον περισσοτερο το ορθογωνιο! Το θυμαται κανεις?

Επεξ/σία από chrv80
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chrv80 είπε

Καλησπερα! Προσπαθω εδω και μερες να θυμηθω ενα παιχνιδι, ειχε ενα ορθογωνιο πλαισιο, μεσα σε αυτο κινουμενες ναρκες και αντικειμενα, και ο παικτης ειχε κατι σαν αυγο με ελικα που πετουσε μεσα στο ορθογωνιο και επρεπε να "κλεισει" τη διαδρομη για να γεμισει ο αντιστοιχος χωρος και να γεμισει οσο το δυνατον περισσοτερο το ορθογωνιο! Το θυμαται κανεις?

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως λες για το AirXoniX.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, demessakis είπε

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως λες για το AirXoniX.

Ναι ρε φιλε! Αυτο ειναι! Εσπαγα το κεφαλι μου, καιγομουν ωρες μικρος! Ευχαριστω!

Επεξ/σία από chrv80
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...