TheELF Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μόλις προχτές ξανά τερμάτισα το Dungeon Master, στο winuae όμως αφού είμαι παλιός amigάς,συνεχίζει να είναι από τα καλύτερα rpg που υπάρχουν. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μετά τη συγχώνευση ενημερώθηκε και το OP με μερικά links προς σχετικά topics που βρήκα στο insomnia. Παλιά παιχνίδια που θεωρείτε διαχρονικά - Retro PC Games [PC Games Section] Ektelion's Retro Reviews [PC Games Section] Old games: Πως στέκονται σήμερα...; (Αξιόλογα classics και mods για αυτά) [PC Games Section] Παλιά παιχνίδια που θεωρείτε διαχρονικά - Retro Console Games [Console Games Section]
panagos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Τσίμπησα ένα like από ένα φίλο σε post μου του 2009 και ξαναδιάβασα το thread. αχ και βαχ. Όσο για το post μου τότε, ακόμα και σήμερα συνεχίζουμε με την παρέα να μαζευόμαστε όποτε μπορούμε και να παίζουμε AOE 2 forgotten empires (HD πλέον με ανεβασμένα fps και πολλά φτιαξίματα) ώρες ατελείωτες. Απλά δεν υπάρχει καλύτερο strategy..
John-lamia Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 εγω παλι τις τελευτες μερες εχω τερματισει τα resident evil 2,3, και τωρα θα παω για το 1. ψαχνω μπας βρω κατι τετοια παιχνιδια σχετικα σε pc αλλα παλι epsx εβαλα !!! 2
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μην παιξεις το Resident 1 στο PSX. Παιξε στο Dolphin την εκδοση του GC που εχει και το Resident Evil 0. Η εκδοση του GC ειναι το καλυτερο Resident evil που εχει βγει ποτε με το Resident Evil 4 κοντα απο πισω του. 3
Skywalker333 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Για όσους αρέσκονται στα Retro games, απόψε στις 21:00, στο Gameover.gr, θα έχουμε ένα ζωντανό αφιέρωμα μέσω του Twitch σε ορισμένα κλασσικά και πολυαγαπημένα First person shooters για το PC. Clive Barker's Undying Serious Sam Half-Life Quake 2 Duke Nukem 3D Hexen και άλλα! όποιος θέλει, μπορεί να παρακολουθήσει το stream, μπορεί να το κάνει από: Site: ΕΔΩ Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από Skywalker333 1
Skywalker333 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Παιχνιδάρες ατελείωτες όσες ανέφερες πάντως. ε ναι ειναι τα άτιμα. και επειδή πολλοί νεότεροι δεν τα έχουν καν ακουστά, είπα να ξεκινήσουμε στο Gameover.gr να κάνoυμε live αφιερώματα για διάφορα παλιά παιχνίδια. ήδη κάναμε ένα mini για Adventures, ένα για Mega Drive και ένα για Arcades ε και ήρθε η σειρά των FPS. θα ακολουθήσουν και άλλα (RPG, SNES, Strategy κλπ κλπ)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ολα τα Final Fantasy, παιχνιδια της Lucasarts(ναι, τσεκ λιγο το αβαταρ μου), παλια Mario και Sonic, Metal Gear Solid, Half-life, Deus Ex, System Shock, Street Fighter, και ΠΑΡΑ πολλα αλλα που δε θυμαμαι οχι γιατι τους δινω λιγοτερη σημασια, απλα μολις ξυπνησα.
John-lamia Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μην παιξεις το Resident 1 στο PSX. Παιξε στο Dolphin την εκδοση του GC που εχει και το Resident Evil 0. Η εκδοση του GC ειναι το καλυτερο Resident evil που εχει βγει ποτε με το Resident Evil 4 κοντα απο πισω του. το εχω κανει κ αυτο !!! απλα το επεισόδιο στο psx εινια διαφορετικό !!
jordanidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 baldurs gate ,king of fighters,nba jam ,metal gear solid ,sonic ,mario bros,metal slug και ποσα αλα υπαρχουν ατελειωτη η λιστα ειναι θεμα γουστου περρισοτερο
Vasilius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Έλα πάρτε Duke Megatron 3e έχει να πάμε Multi coop ή DM και τα μυαλά στα κάγκελα !!! GOGOGO
wazzaa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Διαχρονικά παιχνίδια???METAL SLUGBOMBERMANSNOWBROS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα