geo1st487 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ποια παλιά παιχνίδια θεωρείτε διαχρονικά; Το tetris και το pacman τα θεωρείτε διαχρονικά; Update Σχετικά topics: Παλιά καλά παιχνίδια - Retro PC Games [PC Games Section] Ektelion's Retro Reviews [PC Games Section] Old games: Πως στέκονται σήμερα...; (Αξιόλογα classics και mods για αυτά) [PC Games Section] Παλιά παιχνίδια που θεωρείτε διαχρονικά - Retro Console Games [Console Games Section]
giorgos147 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Το tetris και το pacman τα θεωρειτε διαχρονικα; Σίγουρα...Αφού για το pacman βγαίνουν ακόμα νέες εκδόσεις
forgotten Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 super mario, wonderboy ,sonic.shinobi αυτα τα ολιγα μου ερχονται στο μυαλο
disqualified Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 tetris, pacman, και το αγαπημενο μου oλων των εποχων bubble bobble 1
disqualified Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ Pro 5. Αφού καίγομαι. τι να πώ; καλα το 5 διαλεξες εσυ? δεν εβαζες το 4? Πιστευω οτι το 5 ηταν φοβερη αποτυχια, σφυριζε φαουλ με το παραμικρο 1
outlaw star Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μπορώ να πω ένα σκασμό παιχνίδια αλλά θα μείνω στο space invaders
.†.MikeL.†. Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Η σηρες Final Fantasy και Super Mario.
manom18x Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 DIABLO 2, ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που αφησαν εποχη
patentapc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 To Bubble είναι πιστεύω αλλά άμα μπορούσα θα έπαιζα prehistoric και highseas ή και το Xenon2 δεν θα με χαλούσε!!!!
panagos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 age of empires II the conquerors expansion. 10 ετών game και ακόμα, για μένα και την παρέα μου τουλάχιστον, το καλύτερο strategy. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα