Προς το περιεχόμενο

διπλωμα για 50cc

dimos50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μία ερώτηση. Έχω δίπλωμα αυτοκινήτου και τώρα θέλω να βγάλω και μηχανάκι. Πρέπει να ξαναπληρώσω παράβολα; (για τους γιατρούς εννοώ, πρέπει να ξαναπεράσω από γιατρούς;

Όχι, ούτε σήματα θα δώσεις. Μόνο μηχανολογικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστηχώς δέν το γνωρίζω αλλα πιστεύω πως ΝΑΙ.:-) Και εγώ τώρα σε λίγο καιρό πάω για δίπλωμα. Απλά βγάζεις για 50άρι και παίρνεις 125cc άν και δέν το χρειάζεσαι γιατί είναι για κάποιες αποστάσεις και ΟΧΙ για κόντρες;) γιατί πολλά έχουν γίνει!:rolleyes:.

Πέρα από αυτό ακόμη και να σε πιάσουν το δικαστήριο θα γίνει μετά από 2 χρόνια (μπορεί και παραπάνω αλλά όχι λιγότερο), που μετά τα 2 χρονάκια βγάζεις δίπλωμα για 125cc και βγαίνεις αθώος.

Λοιπόν για άλλη μία φορά επιδή είμαστε και οι δύο 16ετών μήν κάνεις μ******ς μήν σε κλάινε αργότερα.;) Τουλάχιστων αν δέν σκέφτεσε τον ευτό σου σκέψου τους γονείς σου γιατί δέν ταλαιπορείς μόνον εσένα αλλά και τους δικούς σου ανθρώπους.ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;

Φίλε πάντα φιλικά,

Μανώλης.

εμμ... έχω δυο χρονιά μέχρι να βγάλω το δίπλωμά για 50 cc παρόλα αυτά έχω ξετρελαθεί κάπως με τις μηχανές και έτσι , για κόντρες και νταλαβέρια δεν ξέρω ακόμα , άλλα καμία σούζα θα την κάνω >.< οσο για το αν με κλαίνε οι δικοι μου ι μανα μου παρόλο που συμφωνεί να βγάλω δίπλωμά δεν συμφωνεί στο να πάρω μηχανή (οποτε θα αναγκαστώ να την πληρώσω με δικά μου λεφτά ) αν ειναι να φύγω θα φύγω μονός δεν θέλω να πάρω και άλλους μαζί :/:rolleyes:

εμμ... έχω δυο χρονιά μέχρι να βγάλω το δίπλωμά για 50 cc παρόλα αυτά έχω ξετρελαθεί κάπως με τις μηχανές και έτσι , για κόντρες και νταλαβέρια δεν ξέρω ακόμα , άλλα καμία σούζα θα την κάνω >.< οσο για το αν με κλαίνε οι δικοι μου ι μανα μου παρόλο που συμφωνεί να βγάλω δίπλωμά δεν συμφωνεί στο να πάρω μηχανή (οποτε θα αναγκαστώ να την πληρώσω με δικά μου λεφτά ) αν ειναι να φύγω θα φύγω μονός δεν θέλω να πάρω και άλλους μαζί :/:rolleyes:

Ελπίζω τα κόλλυβα να αξίζουν :P

Καιρο εχω να φαω οχαχαχα :mrgreen: :eek:

Kαι πως θα φαω τα κόλλυβα εγώ ωεο?

Το να εισαι στο δρόμο με παπί με ποδήλατο με ι.χ με νταλίκα ή πατίνι δεν είναι παιχνίδι οποιος το θεωρεί παιχνίδι τη πατάει λιαν συντόμως.Και πραγματικα δεν θα σε κλάψω ουτε το λέω για σένα αλλα για τη ριμάδα τη κοινωνία και για τα φιλαράκια που εχω χάσει.

Kαι πως θα φαω τα κόλλυβα εγώ ωεο?

Το να εισαι στο δρόμο με παπί με ποδήλατο με ι.χ με νταλίκα ή πατίνι δεν είναι παιχνίδι οποιος το θεωρεί παιχνίδι τη πατάει λιαν συντόμως.Και πραγματικα δεν θα σε κλάψω ουτε το λέω για σένα αλλα για τη ριμάδα τη κοινωνία και για τα φιλαράκια που εχω χάσει.

δεν το θεωρό καθόλου παιχνίδι γιαυτό και θα προσέχω στις μαλακίες που θα κάνω το ξέρω ότι ακούγετε κάπως αυτό που μόλις έγραψα >.<

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...