dimos50 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 μηπως ξερει κανενας διαφορες πληροφοριες για το διπλωμα για μηχανακι 50 κυβικων????ευχαριστω πολυ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10rgos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 πληροφοριες; τι ενοεις πληροφοριες; τι χαρτια χρειαζεσε και ετσι; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:17 ---------- παντως αν εννοεις τι χαρτια χρειαζεσε οριστε : (1) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. (2) Φωτοαντίγραφο εγγράφου Δ.Ο.Υ. από το οποίο να προκύπτει ο Α.Φ.Μ. (3) Πιστοποιητικό οφθαλμίατρου και παθολόγου που είναι συμβεβλημένοι με τις κατά τόπους Δ/νσεις Συγκοινωνιών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων. (4) Δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες. (5) Υπεύθυνη δήλωση και των δύο γονέων (σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ανήλικος, -16 ετών και άνω-) με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής ότι συναινούν για την έκδοση της άδειας οδήγησης. (6) Παράβολο από την Εθνική Τράπεζα 64 Ευρώ. (7) Ένσημο ΕΛ.ΑΣ. 3 Ευρώ και Μ.Τ.Σ. 3 Ευρώ (όταν περάσει τις εξετάσεις). (8) Διπλότυπο 7,40 Ευρώ από Δημόσιο Ταμείο (όταν περάσει τις εξετάσεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos50 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.... εχω ακουσει οτι αν εισαι 17 χρονων μπορεις να βγαλεις μονος σου το διπλωμα(50cc) .....χωρις υπογραφες γονεων.....αληθευει.....? ευχαριστω και παλι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.... εχω ακουσει οτι αν εισαι 17 χρονων μπορεις να βγαλεις μονος σου το διπλωμα(50cc) .....χωρις υπογραφες γονεων.....αληθευει.....?ευχαριστω και παλι!!! (5) Υπεύθυνη δήλωση και των δύο γονέων (σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ανήλικος, -16 ετών και άνω-) με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής ότι συναινούν για την έκδοση της άδειας οδήγησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Συνεπως οχι, δεν αληθευει σε καμια περιπτωση. (PS: Γιατι ολοι τρωγονται για παπακι πριν ενηλικιωθουν? Που ειναι οι παλιες καλες εποχες? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ τρώγονται για αμάξι, για παπάκι δεν θα φαγωθούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 πληροφοριες; τι ενοεις πληροφοριες; τι χαρτια χρειαζεσε και ετσι; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:17 ---------- παντως αν εννοεις τι χαρτια χρειαζεσε οριστε : (1) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. (2) Φωτοαντίγραφο εγγράφου Δ.Ο.Υ. από το οποίο να προκύπτει ο Α.Φ.Μ. (3) Πιστοποιητικό οφθαλμίατρου και παθολόγου που είναι συμβεβλημένοι με τις κατά τόπους Δ/νσεις Συγκοινωνιών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων. (4) Δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες. (5) Υπεύθυνη δήλωση και των δύο γονέων (σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ανήλικος, -16 ετών και άνω-) με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής ότι συναινούν για την έκδοση της άδειας οδήγησης. (6) Παράβολο από την Εθνική Τράπεζα 64 Ευρώ. (7) Ένσημο ΕΛ.ΑΣ. 3 Ευρώ και Μ.Τ.Σ. 3 Ευρώ (όταν περάσει τις εξετάσεις). (8) Διπλότυπο 7,40 Ευρώ από Δημόσιο Ταμείο (όταν περάσει τις εξετάσεις). Και για 125 ισχυουν τα ιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos50 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω πολυ ολους για τις πληροφοριες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Και για 125 ισχυουν τα ιδια? Δικαιολογητικά : Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου, από το οποίο να προκύπτει η ακριβής ηλικία του. Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση, με την οποία δηλώνονται : ότι έχει κανονική διαμονή στην Ελλάδα, τα πλήρη στοιχεία της διεύθυνσης κατοικίας του, ότι δεν κατέχει άλλη άδεια οδήγησης Ελληνική ή άλλου κράτους της Ε.Ε. και να καταγράψει το Α.Φ.Μ. του ( εάν δεν έχει, πρέπει να ζητήσει την έκδοση Α.Φ.Μ. από την Δ.Ο.Υ. του τόπου κατοικίας του ). Αίτηση εκτύπωσης της νέας άδειας οδήγησης (τύπου πλαστικής κάρτας). Παράβολο των 30 € από την Εθνική Τράπεζα για την εκτύπωση της νέας άδειας οδήγησης (τύπου πλαστικής κάρτας). 4 πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου ( 2 φωτογραφίες εάν γίνεται επέκταση σε άλλη κατηγορία ). Δύο πιστοποιητικά υγείας ( παθολόγου και οφθαλμίατρου ) ή πρακτικό ΔΙΕ ( Δευτεροβάθμιας Ιατρικής Επιτροπής ) κατά περίπτωση, που πιστοποιούν ότι πληρούνται οι ελάχιστες προϋποθέσεις σωματικής και διανοητικής ικανότητας για την απόκτηση άδειας οδήγησης. ( Για την χορήγησή τους ο ενδιαφερόμενος πρέπει να καταθέσει στην Εθνική Τράπεζα το ποσόν των 90 € και με αυτά τα παράβολα, το ατομικό βιβλιάριο υγείας και δύο από τις παραπάνω φωτογραφίες, να επισκεφθεί δύο από τους συμβεβλημένους Ιατρούς ). Παράβολο Δημόσιου ταμείου των 6 €(κατάθεσης) και των 18 €για το 1ο δίπλωμα, των 27,02 € για το 2ο και των 108,15 € για Γ, Δ, Γ+Ε (παραλαβής). Φωτοαντίγραφο της άδειας οδήγησης ( εάν έχει ήδη και πρόκειται να κάνει επέκταση σε άλλη κατηγορία, και εφόσον η άδεια είναι σε ισχύ δεν χρειάζονται πιστοποιητικά υγείας ). Φάκελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos50 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apethados Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 μήπως ξέρετε αν πρέπει αν υπογράψουν και οι 2 γονείς εφόσον είναι χωρισμένοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Έχω μία ερώτηση. Έχω δίπλωμα αυτοκινήτου και τώρα θέλω να βγάλω και μηχανάκι. Πρέπει να ξαναπληρώσω παράβολα; (για τους γιατρούς εννοώ, πρέπει να ξαναπεράσω από γιατρούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeLiaN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά, Είμαι γεννηθής τον οκτώβριο του 1994. Οι γονείς μου θεώρησαν καλό ότι για ν'αγοράσω 50αρι, είναι υποχρεωτικό το δίπλωμα ( δεν αντιλέγω ). Ως γνωστόν το δίπλωμα μπορείσ να το πάρεις στα 16 σου. Το θέμα που με απασχολεί ειναι να έχω ΚΛΕΙΣΕΙ τα 16 μου? δηλαδη να περιμένω μέχρι τον οκτώβριο? ή από την πρώτη μέρα του 2010 θεώρουμε 16? Με λίγα λόγια, για δίπλωμα πρέπει να έχω κλέισει τα 16 και να πηγαίνω στα 17 μου? ή να εχω κλέισει τα 15 και να πηγαίνω στα 16 μου? (+το οτι εχει μπει η χρονια 2010, 2010-1994= 16.. Σας Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εξαρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πρεπει να εχεις κλεισει τα 16. Το ιδιο ισχυει και για διπλωμα αυτοκινητου, πρεπει να εισαι 18+1 μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeLiaN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εισαι 100% σιγουρος? προσφατα ενας καθηγητης μας, 30 στο μαξιμουμ η ηλικια του μου ειπε οτι απ την πρωτη μερα του 2010 μπορεις να το παρεις το κωλοχαρτο, και μια συμαθητρια συμφωνησε ( ο πατερας της ειναι στην τροχαια ).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.