Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο για το κοκκινο ή μπλε χαπι , το μηνυμα της ταινιας στο τελος ειναι οτι ο καλυτερος τροπος για να ελεγχεις τα πληθη ειναι να τα αφησεις να νομιζουν οτι επαναστατουν...

Συνεχισε λοιπον την επανασταση σου!

[offtopic]

Το μήνυμα της ταινίας δίνεται στο πρώτο "επεισόδιο" και δεν είναι αυτό που λες. Ελάχιστοι το πιάνουν και όσοι το πιάνουν το ήξεραν πριν δουν την ταινία.

[/offtopic]

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν σε χλευασε κανεις , εσυ βγηκες και ειπες οτι ο ΟΗΕ εφτιαξε το εμβολιο της νεας γριππης για να μας εισαγει νανοτσιπ ελεγχου συνειδησης και ακομα περιμενουμε καποιο λινκ ή καποιο βιντεο του ΟΗΕ που να το αποδεικνυει.

Προφανως ουτε καν διαβαζεις πραγματικα αυτα που γραφω. Λες πως περιμενεις ακομα link και το link το εχω ηδη δωσει (http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=346269&page=8)

Ειναι το http://www.un.org/esa/dsd/agenda21/res_agenda21_00.shtml και ειναι το επισημο site του ΟΗΕ.

Ειναι ολη η agenda 21 αναλυτικοτατα. Κατσε να την διαβασεις. Οταν την διαβασεις μετα διαβασε και για αυτους οι οποιοι την εγραψαν/εισηγηθηκαν και μετα μπορεις να γραφεις σχολια σαν τα προηγουμενα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:02 ----------

ok ρε παιδια να το δεχτω αυτο με το δολλαριο και τους διδυμος πυργους..

Θελω να μου απαντησει ομως κανεις, αν ξερει....

Τα συγκεκριμενα νομισματα, που εχουν τα σχεδια τελοσπαντων των διδυμων πυργων αν τα διπλωσεις, ποτε πρωτοβγηκα στην κυκλοφορια? Ποτε σχεδιαστηκαν?? Γιατι αν ειναι να σχεδιαστηκαν πριν 15 χρονια πχ ή 20 χρονια, εγω δεν το πιστευω οτι το συγκεκριμενο νομισμα μαρτυρά συνομωσια. Να το δεχτω αμα ηταν λιγα χρονια πριν, αλλα αν αυτα τα νομισματα εχουν τεθει σε κυκλοφορια το '90 ας πουμε, τοτε το θεωρω καθαρη συμπτωση αυτο που φαινεται στο διπλωμενο δολλαριο..

Φιλε μου αμα δεις και στα related videos του youtube απο αυτο που ειδες, θα δεις πως εχει και για τα υπολοιπα χαρτονομισματα!

Αυτο που λες σχετικα με την πρωτη τους κυκλοφορια, πριν 20 χρονια κλπ. Πρεπει να καταλαβεις και ολοι οι σκεπτομενοι, πως ολα αυτα δεν ξεκινησαν πριν 20-30 χρονια, αλλα εχουν ξεκινησει καιρο τωρα. Δεν πρεπει να σκεφτομαστε με οριζοντα μιας ζωης (π.χ. 60-70 χρονια) αλλα πανε πισω εκατονταδες χρονια. Ακομα και τα γεννεολογικα δεντρα των οικογενειων που μας κυβερνουν τωρα υπαρχουν συνδεσεις που κρατανε αρκετες γεννειες πισω, αιμομυξιες κλπ.

Ο George W. Bush ειναι ο 13ος ξαδελφος της Βασιλισας της Μεγαλης Βρεττανιας!

*edit*

Ο George W. Bush και ο John Kerry ειναι ξαδερφια. ("ο καθενας μπορει να γινει προεδρος των Ηνωμενων Πολιτειων") χαχα...

O Michael Aquino (NSA General!) κολληταρι και μελος στο OTO και στο The Church of Satan που ιδρυσε ο Anton LaVey το 1966.

Καθε φαρμακο πρεπει να παιρνει εγκριση πρωτα απο το FDA και μετα αρχιζει και παρασκευαζεται.

To swine flu vaccine, ο ιος εμφανιστηκε Φεβρουαριο 2009, και η πατεντα καταχωρηθηκε Αυγουστο 2008 στο FDA.

Το Board of Directors του FDA, και της MONSANTO ειναι ενα και το αυτο. Ενας φευγει απο FDA παει MONSANTO και το αντιστροφο.

Ο Carl Marx δουλευε στην Washington Post!!!.......

Ο Τροτσκι πηρε λεφτα στην Αμερικη απο τον Schiff (ενας απο τους 4 μεγαλυτερους τραπεζιτες μαζι με JP Morgan,Rothchild κλπ) για να χρηματοδοτησει τη ρωσικη επανασταση...

Φιλε mdr21, δεν προσπαθω να πεισω κανεναν. Εγω απλως μεταφερω αυτα που διαβαζω. Απο εκει και περα οποιος θελει τα ψαχνει, ασχολειται και βγαζει τα δικα του συμπερασματα.

Ενωνεις τις τελιτσες και βλεπεις τον ελεφαντα στο δωματιο σου.

Επεξ/σία από nuxx
Δημοσ.

Γιατί να θέλει κάποιος να αποτυπώσει τη συνωμοσία του σε χαρτονόμισμα όμως;

Είναι κάτι σαν το σεξ στην ταράτσα ας πούμε; Όπου μπορεί κανείς να δει τους πάντες, ενώ παράλληλα τους δίνει την ευκαιρία να τον δούνε κι αυτοί, αλλά μόνο οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φωτισμένοι το παίρνουν χαμπάρι τελικά;

Ή είναι κάτι πιο σαδιστικό;

Δημοσ.

Είναι κάτι σαν το σεξ στην ταράτσα ας πούμε; Όπου μπορεί κανείς να δει τους πάντες, ενώ παράλληλα τους δίνει την ευκαιρία να τον δούνε κι αυτοί, αλλά μόνο οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φωτισμένοι το παίρνουν χαμπάρι τελικά;

Συνήθως τα κρυφά μηνύματα είναι κρυφά για να "επιζήσουν" στο χρόνο χωρίς κάποιος να τα καταστρέψει. Περισσότερο μου ταιριάζει η θεωρία κάποιος να ήξερε τι θα συμβεί πολύ πριν συμβεί και το αποτύπωσε κάπου με τρόπο που θα το αναγνωρίσουμε μόνο αφού συμβεί. Προφητικά; Με πληροφορίες εκ των έσω; Δεν ξέρω.

Δημοσ.

Είναι κάτι σαν το σεξ στην ταράτσα ας πούμε;

ΧαχαχαχαχΧΑΧΑΧΑ :-)

Εκλ@σ@ στο γελιο! :D

Δημοσ.
ΧαχαχαχαχΧΑΧΑΧΑ :-)

Εκλ@σ@ στο γελιο! :D

Είναι κάτι σαν το σεξ στην ταράτσα ας πούμε;

Το «Γαμήθηκα στο γέλιο» θα ήταν μάλλον πιο ταιριαστό.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο (δε λέω για τις παπαριές της ίντελ στο 2020 όταν δεν ξέρουμε καν την αιτιολογία των κυματομορφών στον ύπνο μας) μάγκα μου, θα θέλουμε ΠΟΛΥ φαΐ. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικές μεταβολικές ανάγκες.

Θα φορτιζόμαστε με ρεύμα... :P

Δημοσ.

Σιγα που χρειαζεται και τσιπ για να μας κουμαντάρουν ρε .. χαχαχα! μια χαρά μ@λ@κες ειμαστε και από μόνοι μας, δεν βλεπετε που φτάσαμε! 

Δημοσ.

Για να διαβάζω τα σχόλια τρώγοντας ποπ κορν. Κάτι παρόμοιο θα κάνανε και αυτοί (ίσως με χαβιάρι αντί ποπ κορν).

Σιγα που χρειαζεται και τσιπ για να μας κουμαντάρουν ρε .. χαχαχα! μια χαρά μ@λ@κες ειμαστε και από μόνοι μας, δεν βλεπετε που φτάσαμε!

Θα συμφωνήσω. Αλλά στο "φτάσαμε" θα διαφωνήσω. Δεν φτάσαμε. Ακόμη στον δρόμο είμαστε. Φυσικά δεν χρειάζεται κανένα τσιπάκι για να συνεχιστεί η πορεία.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...