Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ωραια η φωτο απο τον αγαπημενο μου ηθοποιο Πατρικ Στιουαρτ και πρεπει να ειναι απο τις αγαπημενες σου πριν την εποποια του Νεμεσις...παντως εδω που τα λεμε ειμαστε cyborg οταν εχουμε γυαλια ορασης και επεκτεινουμε την οραση μας, σε οσους εχουν τεχνητα μελη και παει λεγοντας...

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όσους δεν έχουν πάρει πρέφα τι κάνει ήδη η Google, κρατάει τουλάχιστον 5 χρόνια όλες μας τις αναζητήσεις, αναλύει το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας...και πολλά ακόμα.

Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί τσιπάκι, απλά καλύτερη ανάλυση των δεδομένων που ήδη έχουν. Και βέβαια με το Google Maps, ΥouTube και όλα τα άλλα "τζάμπα" (τι τζάμπα, απλά τα πληρώνουμε μέσα από το μονοπώλιό τους στην διαφήμιση), μαζεύουν όλο και περισσότερα δεδομένα.

Δημοσ.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη, ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας, έχει καταχωρηθεί με την βούληση του στην βάση δεδομένων μιας ιδιωτικής εταιρείας στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Intel to provide Facebook with hardware.

http://news.cnet.com/8301-13577_3-10003614-36.html

"Intel is excited to engage with Facebook as they are a dynamic force in the evolution of the Internet," Kirk Skaugen, vice president and general manager of Intel's Server Platforms Group, said in Thursday's release.
Δημοσ.

Διαβαζωντας το αρθρο μου ηρθε μια απορια:εαν η intel εχει σκοπο να δωσει στην κοινη αγορα κατι τετοιο μεσα στο 2020,τοτε η τεχνολογια του αμερικανικου στρατου σε τι φαση ειναι τωρα?

• Super Moderators
Δημοσ.
τοτε η τεχνολογια του αμερικανικου στρατου σε τι φαση ειναι τωρα?

they are charging their lasers! pew pew (οεο)

Δημοσ.

Τα μαύρα προγράμματα είναι 20-30-50 χρόνια μπροστά σε ορίζοντα, έχουνε παρακάμψει αρκετές από τις μα*ακίες του Einstein που διδάσκονται επίσημα, προχωράνε με γοργούς ρυθμούς και γελάνε με όλους εμάς.

Διαβαζωντας το αρθρο μου ηρθε μια απορια:εαν η intel εχει σκοπο να δωσει στην κοινη αγορα κατι τετοιο μεσα στο 2020,τοτε η τεχνολογια του αμερικανικου στρατου σε τι φαση ειναι τωρα?
Δημοσ.

George Orwell "1984" - Γραφτηκε το 1948!

Aldous Huxley "Brave New World" Γραφτηκε το 1932!

Διαβαστε για να καταλαβετε που παμε.....

• Moderators
Δημοσ.

Αν εχεις τσιπακι, κανεις brain restore :P

Αν δεν εχεις... αρχιζεις απλα και βλεπεις τους αλλους με "αλλο ματι" :lol: :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...