Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο (δε λέω για τις παπαριές της ίντελ στο 2020 όταν δεν ξέρουμε καν την αιτιολογία των κυματομορφών στον ύπνο μας) μάγκα μου, θα θέλουμε ΠΟΛΥ φαΐ. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικές μεταβολικές ανάγκες.

Δημοσ.
Δηλαδή το ...Σούλαααα που' ναι το κοντρόλ ? ... θα το σταματήσω απο το 2020 ?

Α οχι, μια χαρά πλακωνόμαστε τώρα, αυτοί οι κύριοι δεν θα σταματήσουν την οικογενειακή ειρήνη.

Οχι τιποτε αλλο, αλλα θα ειναι αχρηστη και η Σουλα :P

Δημοσ.

Άραγε αυτή η CPU θα έχει και ενσωματωμένη gpu; Για παν ενδεχόμενο. Κάπου θα χρειαστεί! Και μετά θα μπορούμε να κάνουμε και overclocking.

Δημοσ.
Άραγε αυτή η CPU θα έχει και ενσωματωμένη gpu; Για παν ενδεχόμενο. Κάπου θα χρειαστεί! Και μετά θα μπορούμε να κάνουμε και overclocking.

Εγώ θα βάλω και wifi για να επικοινωνώ χωρίς να μιλάω.

Αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο (δε λέω για τις παπαριές της ίντελ στο 2020 όταν δεν ξέρουμε καν την αιτιολογία των κυματομορφών στον ύπνο μας) μάγκα μου, θα θέλουμε ΠΟΛΥ φαΐ. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικές μεταβολικές ανάγκες.

Καλά όντως π...ιες της intel αλλά μην αμφιβάλλεις και πολύ. Αν έλεγαν στον πατέρα μου πριν 20 χρόνια ότι θα μπορεί να μιλάει με εικόνα και ήχο από παντού θα έλεγε ότι θα γίνει σε 100 χρόνια. Μάλιστα η τεχνολογία αναπτύσσεται με επιταχυνόμενο ρυθμό. Βέβαια το 2020 είναι πολύ κοντά όντως.

Δημοσ.

Θα φοβομαστε να κανουμε o/c οχι μηπως καψουμε καμια μητρικη η οποια εχει εγγυηση αρα κλαιν...

Αλλα τα δικα μας εγκεφαλικα κυτταρα, που εκει θα ειναι εμφυτευμενο, στη mobo Brain -.-

Δημοσ.
Και τα βραδια θα ειναι χρησιμη η Σουλα εκτος κι αν μεχρι τοτε εχει γινει 200 κιλα :P

Πολύ φοβάμαι ότι αυτή η Σούλα θα μπορεί να ελέγχει με το τσιπάκι κ άλλα πράγματα ανάλογα με τις ορέξεις τις!!..:devil:

Δημοσ.

Χμ, θέλω να το ρωτήσω αυτό...

Πως ακριβώς θα μπαίνουν; Θα σου ανοίγουν το κεφάλι;

Και, πως ακριβώς θα "φορτίζεται";

Μετά από χρόνια, δε θα έχει προβλήματα; :rolleyes:

Τα δύο τελευταία, και ειδικά το τελευταίο, δε περιμένω να μου το απαντήσετε.

Δημοσ.
Χμ, θέλω να το ρωτήσω αυτό...

Πως ακριβώς θα μπαίνουν; Θα σου ανοίγουν το κεφάλι;

Και, πως ακριβώς θα "φορτίζεται";

Μετά από χρόνια, δε θα έχει προβλήματα; :rolleyes:

Τα δύο τελευταία, και ειδικά το τελευταίο, δε περιμένω να μου το απαντήσετε.

ασύρματη μεταφορά ενέργειας μέσω παλλόμενων μαγνητικών πεδίων' κάτι που δεν επηρεάζει τους ιστούς! χθες διάβασα κάπου ότι σε ένα συνέδριο --> Βiomedical Circuits and Systems, στο πεκίνο θα παρουσιαστούν φακοί με δυνατότητα προβολής εικόνων στον αμφιβληστροειδή. Θα μοιάζουν σα να αιωρούνται 50 εκατοστά με 1 μέτρο από το οπτικό σου πεδίο. Οι φακοί θα φορτίζονται ασύρματα :P

Δημοσ.
H Toyota, επειδή εσχάτως απευθύνεται σε ηλικίες πάνω από 60 και σε εφάπαξοδηγούς, θα χρειαστεί οπωσδήποτε τέτοιο gadjet..

LOL! Ναι, ξέρω τι εννοείς. Θα το πω στον πατέρα μου που αγόρασε toyota και είναι και στα 60. Απίστευτο, να είσαι σε τέτοια ηλικία και να είσαι στο target group της toyota. :-(

• Super Moderators
Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=OcAH7v9PVbA

Κοίτα εγώ πιστεύω πως το αποτέλεσμα μετράει.

μην μου θυμίζεις αυτή την ταινία, έχει μια Schwarzenegger Presidential Library που με έκανε να ανατριχιάσω όταν έγινε κυβερνήτης :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...