katerina_a_86 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Καταρχάς χρησιμοποιώ το teracopy χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα. Δημιούργησα σήμερα κάποια partitions. Κάνω τώρα copy τον F και τον κάνω paste σε έναν εξωτερικό, το teracopy κάνει calculating του όγκου αλλά μόλις φτάνει να ξεκινήσει η αντιγραφή σταματάει. Αν δεν κάνω ολόκληρο τον F copy αλλά μπω μέσα και πιάσω όλους τους φακέλους και τους κάνω copy τότε όλα δουλεύουν κανονικά. Τι παίζει??
nikos21aek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Έκανε σεχ ο δίας και σε εμένα στα win 7 με το teracopy και το σούταρα για λίγο καιρό να περιμένω να ωριμάσουν τα πράγματα.
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ναι αλλά εγώ έχω τα XP και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα μέχρι τώρα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν κάνω ολόκληρο τον F copy αλλά μπω μέσα και πιάσω όλους τους φακέλους και τους κάνω copy τότε όλα δουλεύουν κανονικά. Το ίδιο έπαθα, όταν δοκίμασα να αντιγράψω μεγάλο όγκο αρχείων. Το έκανα, αλλά χειροκίνητα.. Δεν θυμάμαι γαμώτο ποιό πρόγραμμα αδυνατούσε (μην ήταν το acronis, μην ήταν το Total Commander? )
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τι έκανες για να ανακαλύψεις τι έφταιγε?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δεν έκανα τίποτα.Απλά τα έκανα copy/paste με τον παραδοσιακό τρόπο..
GPOWERR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγω χρησιμοποιω το teracopy pro 2 beta 4 στα win 7 χωρις προβλημα ως τωρα.Μηπως να το δοκιμαζες?
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Έβαλα το 2.07 beta και το πρόβλημα λύθηκε. Παρατηρώ ότι στις νέες εκδόσεις δεν έχει επιλογή για το buffer size, είναι σοβαρό το μειονέκτημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.