Προς το περιεχόμενο

Monitor

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exoun spasei kapoia pins apo to kalodio tou monitor pou paei sth karyta grafikwn.To kalodio einai fix me to monitor diladi den einai apospomeno.Phgainei malon mexri mesa sto monitor .Yparxei periptosh na diorthonete?Eyxaristo

Δημοσ.

Αν τα καταφέρνεις με το κολλητήρι μπορείς να κόψεις το καλώδιο πριν το βύσμα και να κολλήσεις ένα νέο βύσμα. Τέτοια βύσματα D-15 Sub θα βρεις σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

Δημοσ.

Θα έχει αποτέλεσμα ή θα έχω πρόβλημα με υπερθέρμανση της κόλησης?Ευχαριστώ πάντως θα το δοκιμάσω

Δημοσ.

Ή έτσι ή βάζεις κανούριο καλώδιο από μέσα από το monitor.

Όπως και να το κάνεις πρόβλημα δεν θα έχεις. Μην ξεχάσεις να βάλεις φερίτες στις άκρες. Είναι εύκολο...

sc

Δημοσ.

Mesa apo to monitor kalodio?Otan anoiksa mia allh othonh eisa oti to kalodio ftanei mesa sto thlebolo .

Δημοσ.

Ναι δεν είναι απαραίτητα η διάταξη σε όλες τις οθόνες ίδια. Αλλά τί σημασία έχει εφόσον όπως και να το κάνει θα παίξει με χρώματα. Καλώδιο να φτάνει μέσα στο πυροβόλο (αν αυτό εννοείς) δεν έχω πετύχει, και αυτή τη στιγμή έχω ανοικτά 6 κομμάτια και περιμένω ανταλλακτικά. Μήπως φτάνει μέχρι κανένα pcb από κάτω ή δίπλα στο πυροβόλο και απλά δεν το έχεις δει; (Συνήθως η μία άκρη είναι κολλημένη πάνω σε πλακέτα ή έχει κάποιου είδους βίσμα).

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...