Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Exoun spasei kapoia pins apo to kalodio tou monitor pou paei sth karyta grafikwn.To kalodio einai fix me to monitor diladi den einai apospomeno.Phgainei malon mexri mesa sto monitor .Yparxei periptosh na diorthonete?Eyxaristo
Narayan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Αν τα καταφέρνεις με το κολλητήρι μπορείς να κόψεις το καλώδιο πριν το βύσμα και να κολλήσεις ένα νέο βύσμα. Τέτοια βύσματα D-15 Sub θα βρεις σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Θα έχει αποτέλεσμα ή θα έχω πρόβλημα με υπερθέρμανση της κόλησης?Ευχαριστώ πάντως θα το δοκιμάσω
madsc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Ή έτσι ή βάζεις κανούριο καλώδιο από μέσα από το monitor. Όπως και να το κάνεις πρόβλημα δεν θα έχεις. Μην ξεχάσεις να βάλεις φερίτες στις άκρες. Είναι εύκολο... sc
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Mesa apo to monitor kalodio?Otan anoiksa mia allh othonh eisa oti to kalodio ftanei mesa sto thlebolo .
Gabriel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δεν έχουν όλες όμως την ίδια διάταξη των pin και μέσα στην οθόνη.Αυτήν την εντύπωση έχω.
madsc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Ναι δεν είναι απαραίτητα η διάταξη σε όλες τις οθόνες ίδια. Αλλά τί σημασία έχει εφόσον όπως και να το κάνει θα παίξει με χρώματα. Καλώδιο να φτάνει μέσα στο πυροβόλο (αν αυτό εννοείς) δεν έχω πετύχει, και αυτή τη στιγμή έχω ανοικτά 6 κομμάτια και περιμένω ανταλλακτικά. Μήπως φτάνει μέχρι κανένα pcb από κάτω ή δίπλα στο πυροβόλο και απλά δεν το έχεις δει; (Συνήθως η μία άκρη είναι κολλημένη πάνω σε πλακέτα ή έχει κάποιου είδους βίσμα). sc
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Tha to dw paidia eyxaristw gia thn adapokrish.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.