Προς το περιεχόμενο

crypton x

SIDO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα crypton x αλλοι φιλοι μου λενε πως ειναι καλο αλλοι λενε πως καλυτερα θα ηταν το innova .εσεις τι λετε?

Δημοσ.

Άσε τους φίλους σου να λένε, δεν ξέρουν:lol:. Πολύ καλό μηχανάκι το Crypton X, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Καλά χιλιόμετρα και πάντα κράνος.

Δημοσ.

το κρανος το φοραω παντα ακομα και σε μικρες χιλιομετρικες αποστασεις ευχαριστω για τις απαντησεις:-)

Δημοσ.
πηρα crypton x αλλοι φιλοι μου λενε πως ειναι καλο αλλοι λενε πως καλυτερα θα ηταν το innova .εσεις τι λετε?

και αφού το πήρες τι ρωτάς;:-D

Καλορίζικο..δε ξέρω πιο είναι πιο ποιοτικό αλλά το δικό σου είναι πιο γρήγορο από το innova:-D

Δημοσ.
Προσωπικα παντως θα επερνα kawasaki zx 130

Γιατι θα προτιμουσες το kawasaki σσε σχεση με το crypton? Καλο ειναι να λεμε τους λογους...

Δημοσ.

Έλεος με τους φανατισμένους με τα Honda. Αντικειμενικώς πρέπει να είναι το πιο ΑΣΧΗΜΟ παπί που έχει βγάλει η honda εδώ και 4 δεκαετίες. Δε βλέπεται αυτό το πράμα.Και ούτε γρήγορο είναι.

Δημοσ.

Παλιοτερα ειχα honda astrea αθανατο και ωραιο παπι ειμουν πολυ ευχαριστημενος . ομως το innova ειναι σκετο χαλι.

• Moderators
Δημοσ.

Ο πατηρ μου εχει Astrea και Innova (τα εχει σκισει και τα δυο btw).

Νταξει και το ενα και το αλλο δε του εχουν βγαλει κανενα προβλημα μεχρι τωρα.

Απλα το λιγο που τα εχω καβαλησει (δεν ειμαι φαν των παπιων), το Innova μου φανηκε οτι αλλαζε πολυ πιο ξερα τις ταχυτητες και δε μπορουσες να κανεις διπλο κατεβασμα, αλλα επρεπε πρωτα να περιμενεις να κατεβει η μια και μετα να ξανακατεβασεις και την επομενη σχεση (τα ιδια και στο ανεβασμα). Και επισης το ταμπουρο τριζει ασυστολα, πραγμα απαραδεκτο κατ εμε.

Δημοσ.

Kawasaki διότι εχει και στροφόμετρο,καλυτερη ποιοτητα πλαστικών πιστεύω, πιο απλη τεχνολογια (καρμπυρατερ),και αισθητικα μου αρεσει . Το crypton το εχουν πάρα πολλοί.

Δημοσ.

Το οτι το εχουν πολλοι, τι σημαινει? ΚΑλο ή κακο? Το 2009 ειναι πρωτο σε πωλησεις αλλα ολοι λενε πως τα καλυτερα κομματια, είναι το modenas xcite και kawasaki zx.

Πως γινεται πρωτα σε πωλησεις να βγαινουν yamaha Και Honda και ολοι να λενε παρα kawasaki ή Modenas?

Δημοσ.
Τι εχουν πολυ?

Οπς σορρυ, πολλοι ηθελα να πω, και αναφερομουν σε αυτο το σχολιο.

Το crypton το εχουν πάρα πολλοί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...