Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση p/c για επεξεργασία εικόνας

xouzel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο SSD θα αλλάξει ριζικά τις μέχρι τώρα "συνήθειες" σου.

Δηλαδηηη ;;;; Είπαμε, ειμαι ασχετος. Και, οχι δε θα συνδεθεί σε minilabs και επαγγελματικά.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:10 ----------

Πες μας τι εκτυπωτή και scanner έχεις.

Canon ip 4200 και Epson perfection v200 photo

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δηλαδηηη ;;;; Είπαμε, ειμαι ασχετος. Και, οχι δε θα συνδεθεί σε minilabs και επαγγελματικά.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:10 ----------

Canon ip 4200 και Epson perfection v200 photo

Ο postvile και ο vertex που πρατα8ηκε(για τους ssd μιλαω.) ειναι σιγουρα πιο γρηγοροι απο εναν σκληρο στις 10000σαλ (velociraptor).

Kαι οταν λεει ο grimpr οτι 8α σου αλλαξει την ζωη,εχει δικιο.Καμια σχεση η ταχυτητα αυτου του δισκου με εναν μηχανικο δισκο.

Δημοσ.

Κατά 99%, τα περιφερειακά σου (Printer/Scanner) έχουν συμβατότητα με τα Windows 7. Μιας και μιλάμε όμως για μηχάνημα δουλειάς και όχι χαβαλέ, σε συμφέρει να κάνεις λίγη υπομονή και μέσα στο 2010 το ξαναψαχνεις εάν και εφόσον σε ενδιαφέρει για πολλούς και διάφορους λόγους, κυρίως για την συμβατότητα των προγραμμάτων που χρησιμοποιείς μέσω updated εκδόσεων και την πλήρη ωρίμανση των οδηγών από τις εταιρείες.

Δημοσ.
Αν σου φτάνουν και τα 30gb για το λειτουργικό και τα προγράμματα βάζεις και τον 30άρη τον vertex και 8gb από αυτές που σου έβαλα χωρίς τη μηδενική περικοπή.
όχι δεν του φτάνουν, το λέω σε περίπτωση που δεν είναι σίγουρος και ο ίδιος και το σκέφτεται, δεν είναι επιλογή
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι προγράμματα δουλεύει.Γιαυτό ρώτησα.Τα win7 είναι γύρω στα 12-14gb.Αν του φτάνουν για τα υπόλοιπα προγράμματα 10gb να αφήσει και 5-7gb άδειο δίσκο τότε γιατί να μην πάει σε 30άρη;Ούτε παιχνίδια πρόκειται να εγκαταστήσει,ούτε να γεμίσει με προγράμματα.Είναι για επαγγελματική χρήση το pc καθαρά.

Δημοσ.

καλο ειναι να μας πει ο ιδιος, αν γνωριζει, ποσο μεγεθος πιανουν και τα προγραμματα που δουλευει. αλλιως θα χρειαστει να παει σε μεγαλυτερο SSD.

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι προγράμματα δουλεύει.Γιαυτό ρώτησα.Τα win7 είναι γύρω στα 12-14gb.Αν του φτάνουν για τα υπόλοιπα προγράμματα 10gb να αφήσει και 5-7gb άδειο δίσκο τότε γιατί να μην πάει σε 30άρη;Ούτε παιχνίδια πρόκειται να εγκαταστήσει,ούτε να γεμίσει με προγράμματα.Είναι για επαγγελματική χρήση το pc καθαρά.
ναι σε αυτά μπορεί να του έρθει ίσα ίσα δε λέω για αυτό, αλλά αν είναι να φορτώνει από τους data σκληρούς για επεξεργασία και όχι από τον boot που είναι ssd είναι αμαρτία κατάλαβες, εκεί υπάρχει σοβαρό θέμα ταχύτητας για μεγάλα αρχεία, του τύπου πάμε για καφέ μέχρι να φορτώσει

δεν ξέρω τι ποσοστό θα επιφορτιστεί ο ssd σε αυτήν την περίπτωση ακριβώς αλλά υποθέτω πως αν τα αρχεία είναι στον data κάποια τουλάχιστον σημεία θα τρέξουν με την περιορισμένη ταχύτητα

οπότε αποψή μου πως χρειάζεται κάποια gb να τα χρησιμοποιεί για τα αρχεία του αλλιώς εντάξει, όχι πως θα είναι άχρηστος ο ssd αφού τα windows θα τον ρουφήξουν με το καλαμάκι ούτως ή άλλως, αλλά θα ναι κρίμα να μην φορτώνει και τα προσωρινά αρχεία

* αυτό εξαρτάται και από πόση δουλειά θα έχει βέβαια, αλλά φωτογραφείο είπε ότι έχει, νομίζω θα χρειαστούν

απλά θα χρειαστεί να προσέξει τις επιλογές για να ελαχιστοιήσει όσο γίνεται το πρόβλημα της φθοράς των ssd από αυτήν την χρήση

Δημοσ.
.......για να ελαχιστοιήσει όσο γίνεται το πρόβλημα της φθοράς των ssd από αυτήν την χρήση.....

Μαλλον για 60ρη δισκο θα παω, αλλα τι εννοεις με αυτο ;; Οι ssd δηλαδη, εχουν μεγαλυτερη φθορα απο τους αλλους ;; Με τρομαζεις.

Δημοσ.

*sry φθορά εννοώ τη μείωση των επιδόσεων όχι την καταστροφή του δίσκου, sry λάθος - κι ακόμη και με τη μείωση πάλι θα πετάει λογικά

κάποιες ρυθμίσεις + ο τρόπος λειτουργίας το αφαιρούν αυτό το μειονέκτημα ουσιαστικά αν δεν κάνω λάθος

με λίγα λόγια απλά οι ssd έχουν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας κι επομένως πρέπει να εξοικιωθούμε σιγά σιγά με τις νέες διαδικασίες, δεν είναι κάτι τρομερό - για περισσότερα πας στο forum των δίσκων και διαβάζεις

Δημοσ.

Eπειδη ετοιμαζομαι να παραγγειλω, να υποθεσω οτι και οι δυο Μ/Β που εχουν προταθει, ειναι καταλληλες για να κουμπωσει πανω ο ssd, σωστα ;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...