geovard Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά γειά χαρά. Λοιπόν όταν ανοίγω μιά εικονα που βρίσκεται στην επιφανεια εργασίας, τότε "μουλαρώνει" το πρόγραμμα και δεν λεει να κλείσει με τιποτα οταν πάω να το κλείσω.Έχω δοκιμάσει τα πάντα (όχι το ultrex πάντως!) αλλά λύση δεν βρήκα.Μπορεί να είναι απλό αλλά δεν το ξέρω. Κανείς? Το γαμώτο είναι ότι απο οποιαδήποτε αλλη θεση κι αν ανοιξω εικονα το προγραμμα μετα κλεινει κανονικά.Μονο απο την εποφανεια εργασίας έχω προβλημα.Τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο μονοπάτι δεν ξερω.
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ίσως τα Ελληνικά γράμματα στο Path ίσως το μέγεθος του path+το όνομα αρχείου να υπερβαίνει κάποια όρια, ποιός ξέρει. Εκτός κι αν φταίει το αρχείο και είναι προβληματικό. Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις κάποιο άλλο, π.χ. Faststone Viewer, Irfan View, Picasa, όλα δωρεάν. Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Irfan το οποίο είναι και το αγαπημένο μου. Τελευταία μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρων και το Faststone λόγω Interface.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.