Προς το περιεχόμενο

απαγορευση προσβασης σε ιστοσελιδες

dpetka2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδες...θα με ενδιεφερε σε εναν υπολογιστη router να μπορω μεσω καποιας εφαρμογης να μπορω να κοψω προσβαση σε συγκεκριμενες σελιδες στο ιντερνετ...μπορειτε να μου προτεινετε καποιον τροπο για να το κανω? ευχαριστω...

Δημοσ.

εχω το speedtouch 536i...εχει στο telnet νομιζω αλλα λιγο που προσπαθησα να δω ειναι πολυ πολυπλοκο το μενου...με καποιο software application δεν μπορω να το κανω? δε το συνιστας?

Δημοσ.

Τι εννοεις "σε εναν υπολογιστη ρουτερ".Αν θες σε υπολογιστη να κοψεις προσβαση να μπαινει σε καποια σελιδα μπορεις και απο το antivirus συνηθως εχουν μια περιοχη family settings και εκει βαζεις ποιες σελιδες δεν θες να ανοιγουν απο το pc και το κλειδωνεις με κωδικο.

Αν ειναι ρουτερ πρεπει να ψαξεις το λειτουργικο του στο web interface (οχι απαραιτητα στο telnet) αν σου δινει τετοια δυνατοτητα πληκτρολογοντας στο browser την ip του ρουτερ μπενεις στο λειτουργικο του.Αν ειναι pc που κανει χρεη ρουτερ ολο και καποιο προγραμμα θα υπαρχει αλλα δεν εχω ασχοληθει για να σου πω.

Δημοσ.

tnx για τις απαντησεις...δοκιμασα το kerio firewall και νομιζω πως κανει για τη δουλεια που κανω...αλλα ειχατε δικαιο και για το hardware router μου...εχει επιλογη για parental control και μπορω να κοψω και απο εκει τις σελιδες που θελω...απο τις 2 λυσεις software firewall vs hardware firewall ποια θεωρειτε καλυτερη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...