Προς το περιεχόμενο

Δεν συγχρονιζεται ο ηχος με την εικονα

ntountasgeo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους τους χρηστες αυτου του forum.Εχω στησει στο σαλονι μου ενα htpc.

Το χρησιμοποιω κυριως για ταινιες και μουσικη. Εννοειται οτι πρωταρχικο ρολο εχουν τα Bluray και οι HD ταινιες. τα παντα παιζουν σε 1080p αναλυση και ο ηχος μεσω οπτικης ινας πηγαινει σε εξωτερικο ενισχυτη 7.1.Για να δω ταινιες HD χρησιμοποιω το ΚΜplayer. Εδω ξεκιναει και το προβλημα μου.Οταν βλεπω ταινιες σε 720p ή 1080p που ο ηχος τους ειναι dts και κανω τις ρυθμισεις στο ACfilter ωστε ο ηχος να πηγαινει χωρις καμια επεξεργασια στον ενισχυτη μεσω spdif-out τοτε αρχιζει και χανει τον συγχρονισμο ο ηχος με την εικονα.Ενω οταν το απενεργοποιω αυτην την λειτουργια και στελνει τον ηχο ως pcm τοτε παιζει κανονικα.Αυτο δεν συμβαινει σε δισκους Blyray. οποιαδηποτε βοηθεια η αποψη ειναι καλοδεχουμενη

Δημοσ.

....Γινετε να παιξει ο ηχος απο την οπτικη ινα με το media player classic?....

αυτο ακριβως κανω,δηλ 6καναλος ηχος

απο οπτικη ινα σε ενισχυτη YAMAHA

με τον media player classic.

ομως για να το καταφερω περασα τα windows απο τη αρχη γιατι ειχαν ξεμεινει

καποιοι codecs και με unistall δεν γινοταν τιποτα.

Δημοσ.

και με ποια ρυθμιση δινεισ εντολη στο media player νε στειλει τον ηχο χωρις καμια επεξεργασια στην οπτικη ινα?διοτι αυτο ειναι που δεν μπορω να κανω

Δημοσ.

με φορτωμενη μια ταινεια στον media player ,δεξι πληκτρο σε οποιοδηποτε σημειο της και επιλεγεις κατα σειρα

filters - ac3 audio decoder - setting -

AC3(SPDIF+LEF)

DTS(SPDIF+LEF)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...