Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Σε γενικές γραμμές οι φίρμες σε γυναικείες τσάντες έχουν ΩΡΑΙΟ ντηζάην. Τα ρολόγια από την άλλη, δεν ξέρω, δε νομίζω πως διαφοροποιούνται τόσο πολύ. Δεν παίρνω κι όρκο όμως, γενικά τα σιχαίνομαι τα μαραφέτια αυτά.
blashyrkh+ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 βλακειες ειναι ολα αυτα το να ειναι κατι ωραιο απο το να ειναι τσιτα ακριβο για να ειναι ωραιο εχει τεραστια διαφορα ...ενταξει ρε μεγαλε θες ρολοι παρε ενα ρολοι να σου αρεσει στα λεφτα που θα εδινε ενας μεσος ανθρωπος για ρολοι μην πουλησεις ξερω γω και το νεφρο σου για ενα ρολεξ και μην παρεις φολεξ γιατι θες ρολεξ προσωπικα το βρισκω ανουσιο και γελοιο ετσι και αλλιως παντα ρολεξ θα θες και θα ξερεις οτι εχεις μια αντιγραφη και εδω που τα λεμε θα το ξερουν κι αλλοι.παρε κατι που να σ αρεσει και τελος αμα εχεις εκατομμυρια παρε ρολεξ αυτος που τα εχει τα δινει οπως δινεις εσυ πχ 100 ευρω αυτος δινει 100000+ μπραβο του ας πεθανει ξυπνιος ο καραγκιοζοκαπιταλοφασιστας..μην προσπαθεις να γινεις αυτο που σου πλασαρουν ως επιτυχημενο η επιτυχια και η δυναμη δεν ερχεται με ενα ρολοι ουτε με ενα κουστουμι ουτε με ενα οχημα..ερχεται με το να γουσταρεις ο,τι εισαι και ο,τι εχεις επειδη ειναι βγαλμενο απο σενα....πολυλογια με επιασε ...
slipknot Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Από την άλλη, αν δεν φορέσεις το δικό σου άστρο του Δαυίδ πώς θα επιζήσεις σε μια κοινωνία επιτυχημένων (αυτοδημιούργητων, γονοδημιούργητων, πραγματικών, κατά φαντασίαν); Πώς θα ξεχωρίσεις;
o_magazatoras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Περίεργη τροπή παίρνει... Η εισήγησή μου είναι να μην lιnkάρουμε επιθυμίες,αλλά όπου αυτό δεν είναι δυνατόν λόγω ανθρώπινης αδυναμίας,τουλάχιστον να είναι μέσα στις νορμαλ επιδιώξεις μας. Με νούμερα:Έπαιρνα (παλιά....) πάνω από 4.500.000 (το χρόνο,καθαρά)παλαιοδραχμές,σαν κωπηλάτης στη γαλέρα.Μ' άρεσε το Seiko το 5άρι το λευκό,είχα πάρει κάμποσα,100 μάρκα είχανε τότε (ακόμη τόσο έχουνε...). Άλλα τα χάλασα,άλλα χαλάσανε μόνα τους,άλλα τα χάρισα,μερικά μείνανε στο κουτί με τα ρολόγια,τελος πάντων με τα πολλά,ερωτεύτηκα ένα Rolex.Μην ψάχνετε,έρωτας είναι αυτός και οι αγαπησιάρηδες (παντοιοτρόπως) με νοιώθουνε. Σε κάθε μου σκέψη είχε παρεισφρήσει αυτή η εικόνα.Ένα εκατομύριο δραχμές έκανε τότε,εύκολο ήταν να κάνω το σκατό μου παξιμάδι ένα χρόνο,να μην αλλάξω αυτ-το στην τριετία (π.χ.),να σταματήσω τα περιοδικά (σεβαστό ποσό,αναλογιστείτε άτομο με παντοειδή βίτσια) για κάμποσο,βενζίνες-ταξίδια-βιβλία-gadgets,απ' οπου μπορούσα να κόψω,θα έκοβα.Αλλά μετά τί θα είχα;Πού θα πήγαινε το καρότο για να τσουλήσει το μαγγανοπήγαδο; Δεν κοίταγα Μπουλγκάρι (έτσι λέγεται ; ) ή καμια εξωτική σαουδαράπικη ονείρωξη,ένα φτωχό και ταπεινό ρολεξάκι των 3.000€,που αν τα βάλεις δίπλα-δίπλα στο άσπρο Seiko 5 των 50€,δεν ξεχωρίζουν,ίσα-ίσα που το γιαπάνι φαίνεται (και είναι...) καλύτερο. Περνάγανε τα χρόνια,έκανα μάγγες τους γυφτοειδείς των 2.000δρχ,ψιλοφούσκωσα την πιστωτικούλα μου στον ιστό,αλλά εγώ ήξερα ότι δεν έχω ρόλεξ.Μπορούσα να το πάρω,εύκολο ήταν... Μέχρι που μου τόκανε δώρο η αδερφή μου!:plol To κόλπο είπαμε πιό είναι:Καλή κι η Κλώντια Σίφερ (λέμε τώρα),αλλά τη μανταμίτσα πηδάμε.,ή επί το φιλοσοφικώτερο: >Να θες αυτά πούχεις κι όχι αυτά που θες. Να το πάρεις λοιπόν το φόλεξ και άρχισε να μετράς τα κουκιά σου για την Ιθάκη σου.Και ναύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος μέχρ' εκεί
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Συμφωνώ με τα πλαίσια της λογικής του μαγαζάτωρος (μη έχοντας Ιθάκη, είναι κι αυτό μια θέση παρατήρησης) αλλά όχι και να ανάγουμε σε ιδέα ένα μάτσο γρανάζια, χαλαζίες που συνθέτουν ένα ΑΓΧΩΤΗΡΙ.
ZeroTolerance Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Πηρε αλλη τροπη η συζητηση αποψε! Ενα συμβολο ματαιοδοξιας πυροδοτησε τοσο διαφορετικες αντιδρασεις.. Πως το εξηγειται αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.