Προς το περιεχόμενο

Αντίγραφο Rolex; Πειτε μου την γνωμη σας..

ZeroTolerance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδη ο (νεο)Ελληνας αγοραζει τζιπ (με εμφαση στα Καγιεν και τα Χαμερ)/mercedes/bmw/porsche επειδη ειναι λατρης του καλου αυτοκινητου? Οκ υπαρχουν και μερικοι με Καγιεν που οντως το χρειαζονται ή το πηραν γιατι το αγαπουν ως αμαξι. 5% λεω εγω ετσι στο πολυ χοντρικο και αυθαιρετο, επετρεψε μου...

Όποιος παίρνει καγιεν κτλ αδιαμφησβητητα το παιρνει κατα πρωτο λόγο επειδη το γουσταρει ο ίδιος και είναι λατρης των αυτοκινητων. Απο εκει και πέρα η οικονομικη του κατασταση και ο τροπος αγορας του δηλώνουν το αν ειναι κακομοίρης ποζερας του κερατα ή οχι και κατα πόσο. Και γω μπορει να είμαι λάτρης των ελικοπτέρων αλλα δεν παίρνω γιατι δεν έχω. Αν όμως δούλεψω 3 δουλειες για 2 ζωές χωρίς να διασκεδάζω για να βγάλω χρήματα για να αγοράσω ένα, τοσο είμαι στόκος του κερατα. Πόσο μάλλον οταν το αγοράσω και δεν έχω τη δυνατοτητα να καλύψω την αγορα του και οδηγουμαι στην κατασχεση κτλ.

Τέλος να θυμισω οτι τα ρολεξ ως κοσμηματα δεν χανουν την αξία τους όπως ένα αυτοκίνητο. Ιδιαίτερα οποια απο αυτά έχουν πάνω πολύτιμα μέταλα (π.χ ο χρυσος έχει πάει στο θέο αυτη τη στιγμή στις διεθνεις αγορές και η αξία έχει αναίβει).

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τέλος να θυμισω οτι τα ρολεξ ως κοσμηματα δεν χανουν την αξία τους όπως ένα αυτοκίνητο. Ιδιαίτερα οποια απο αυτά έχουν πάνω πολύτιμα μέταλα (π.χ ο χρυσος έχει πάει στο θέο αυτη τη στιγμή στις διεθνεις αγορές και η αξία έχει αναίβει).

το ρολεξ ο καθενας μπορει να το αγορασει για ονομα.....δεν ειναι αμαξι.

αλλος αγοραζει pc με 2000 και φορητο mac 2000 αλλα αν ακουσει ρολεξ λεει πανακριβο :shifty::shifty:

γιατι απλα δε το βλεπει το ιδιο. δεν ειναι αμαξι να κανει 50.000 και 100.000 ευρω.

2000 ευρω ο καθενας μπορει να διαθεσει ειπαμε ρε παιδια. ο καθενας εχει αμαξι των 15000-20000 ευρω και δε μπορει να δωσει 2000 για ρολεξ ????

ασε που μπορει το αγορασει και φθηνοτερα μεταχειρισμενο

Δημοσ.
το ρολεξ ο καθενας μπορει να το αγορασει για ονομα.....δεν ειναι αμαξι.

αλλος αγοραζει pc με 2000 και φορητο mac 2000 αλλα αν ακουσει ρολεξ λεει πανακριβο :shifty::shifty:

γιατι απλα δε το βλεπει το ιδιο. δεν ειναι αμαξι να κανει 50.000 και 100.000 ευρω.

2000 ευρω ο καθενας μπορει να διαθεσει ειπαμε ρε παιδια. ο καθενας εχει αμαξι των 15000-20000 ευρω και δε μπορει να δωσει 2000 για ρολεξ ????

ασε που μπορει το αγορασει και φθηνοτερα μεταχειρισμενο

Ε, ζυγύζεις και κάπως τα πράγματα. Να δώσω 1000 ευρώ για pc αντί για 500, ναι, θα τα έδινα. Αλλά το pc με τα 1000 ευρώ θα μου προσφέρει περισσότερα από αυτό με τα 500 ευρώ. Αντίστοιχα και με το αμάξι.

Ε, 1000 ευρώ για ρολόι δεν έδινα. Ούτε 100 βασικά. Είτε 30 ευρώ ρολόι πάρω, είτε χίλια, 1:21 θα έλεγε τώρα :P

Δημοσ.

sshot3z.jpg

Χαχαχαχαχ

Είσαι απίστευτος, τέλος.

Πολύ γέλιο.:lol::lol:

-----------------------

Η άποψη μου σχετικά με το θέμα είναι η εξής. Όταν κάτι δεν μπορείς να το έχεις αλλά προσπαθείς να δείξεις στον περίγυρο σου ότι το έχεις, με κάθε κόστος φυσικά, είσαι αξιολύπητος!

Είναι άλλο θέμα να είσαι σε θέση να κρατάς rolex και άλλο είναι να υποδύεσαι τον εφοπλιστή με μια μαϊμου στο χέρι.

Δημοσ.
Ε, ζυγύζεις και κάπως τα πράγματα. Να δώσω 1000 ευρώ για pc αντί για 500, ναι, θα τα έδινα. Αλλά το pc με τα 1000 ευρώ θα μου προσφέρει περισσότερα από αυτό με τα 500 ευρώ. Αντίστοιχα και με το αμάξι.

Ε, 1000 ευρώ για ρολόι δεν έδινα. Ούτε 100 βασικά. Είτε 30 ευρώ ρολόι πάρω, είτε χίλια, 1:21 θα έλεγε τώρα :P

ναι ρε οκ. εγω το ειπα για ολους αυτους που λενε οτι δε μπορει να παρεις και γιαυτο θες την απομιμηση και πρεπει να εισαι νεοπλουτος και γιαυτο προσπαθεις να μοιασεις σε αυτον που μπορει και πηγαινε σε ψυχολογο και αλλες τετοιες μπαρουφες :P

δεν ειναι ferrari, rolex ειναι ffs

Δημοσ.
Μα δεν ειπα οτι οποιος εχει ακριβο αμαξι κατατασεται αυτοματως στους κομπλεξικους.

Ομως ας πουμε τα τζιπ ειναι αμαξια για πολυ συγκεκριμενη χρηση και δεν απευθυνονται σε αυτον που "αγαπαει το καλο αμαξι". Εκτος αν θες να μου πεις οτι ολοι αυτοι που κυκλοφορουν με τζιπ στην Αθηνα ειναι αγροτες ή fan του offroad.

Οσο για τη 2η παραγραφο σου περνα μια βολτα απο τα κατασχεμενα να δεις τι Μερτσεντα και Μπεμπα 1-2 ετων κυκλοφορει.

Επαναλαμβανω. Δεν ειναι ολοι οι κατοχοι ακριβων αυτοκινητων με χαρακτηριστικα νεοπολουτου!

δεν ειναι jeep αλλα suv και ναι ειναι για τον σκοπο αυτο .να κυκλοφορει σε δρομο...και νομιζω η Ελλαδα ειναι οτι πρεπει για τετοια αυτοκ και για τους δρομους και για κανα ταξιδι εστω και για μετριο χιονι.

αν μπορεσεις να μπεις σε μαντρα κατασχεσεων πολυ θα ηθελα να μπω και γω και κυριως να αγορασω....

Δημοσ.

Ρε παιδια τον αποπήρατε τον ZeroTolerance

Τον βγάλατε ότι χρειάζεται ψυχανάλυση ότι είναι ποζεράς νεοέλληνας κομπλεξικός κτλ και όλα αυτά επείδη ζήτησε μια γνώμη για να αγοράσει ένα μαϊμού ρολόι. Αν και δεν φοράω ρολόι ούτε πρόκειται να αγοράσω στο άμεσο μέλλον, την περίπτωση να του αρέσει το σχέδιο την αποκλείσαμε ? Δλδ δεν θέλει να το αγοράσει για να πουλάει μούρη, απλά του άρεσε το σχέδιο και θέλει να το αγοράσει και ως γενιά των 700 ευρώ δεν μπορεί να διαθέσει 2-3χιλιάρικα να πάρει το αυθεντικό

Δημοσ.
Ρε παιδια τον αποπήρατε τον ZeroTolerance

Τον βγάλατε ότι χρειάζεται ψυχανάλυση ότι είναι ποζεράς νεοέλληνας κομπλεξικός κτλ και όλα αυτά επείδη ζήτησε μια γνώμη για να αγοράσει ένα μαϊμού ρολόι. Αν και δεν φοράω ρολόι ούτε πρόκειται να αγοράσω στο άμεσο μέλλον, την περίπτωση να του αρέσει το σχέδιο την αποκλείσαμε ? Δλδ δεν θέλει να το αγοράσει για να πουλάει μούρη, απλά του άρεσε το σχέδιο και θέλει να το αγοράσει και ως γενιά των 700 ευρώ δεν μπορεί να διαθέσει 2-3χιλιάρικα να πάρει το αυθεντικό

Aφου και μονος του εγραψε οτι θελει να ξεγελαει τον εαυτο του πως φοραει ρολεξ.

Νταξει δικαιωμα του στη τελικη.

@kage. Χρειαζεται ο Ελληνας τα 4000cc και μαλιστα σε 4χ4 και μαλιστα εντος πολης? Τα Grand Cherokee και τα Cayenne ειναι SUV ? Τη μοστρα τους κανουν οι ανθρωποι.

Οσο για τα κατασχεμενα απο μαντρες θελει ακρες ως γνωστον. Αυτο που ειπα ειναι οτι τα ακριβα αμαξια δε τα παιρνει ο πλουσιος απαραιτητα, αλλα κι αυτος που δεν εχει δυνατοτητα να τα ξεπληρωσει.

Κι επειδη οι ειδικοι τα λενε καλυτερα απο εμενα, δειτε αυτο το βιντεο μετα το 7:20

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=z50SWbl4S_s[/ame]

Συνεχιζει εδω

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=zvv0DHnzWC0&feature=related[/ame]

Οποιος εχει ορεξη και χρονο ας δει και ολη την εκπομπη, ειναι εξαιρετικη.

Δημοσ.
απλά του άρεσε το σχέδιο και θέλει να το αγοράσει και ως γενιά των 700 ευρώ δεν μπορεί να διαθέσει 2-3χιλιάρικα να πάρει το αυθεντικό

εσυ πιστευεις οτι η γενια των 700 ευρω δεν εχει αμαξι? :o

Δημοσ.

το jeep cherokee ειναι καθαρο 4χ4 εχει μολις 30χιλε .σχεδον οσο εχει η κατηγορια μεγαλων αυτοκινητων στυλ mondeo,passat κτλ.ΑΛΛΑ ειχε πολλες ατοκες δοσεις (60-70κατι) ε ο καθενας μπορουσε να το αγορασει.η συντηρηση ειναι αλλο θεμα...

cayenne,x5,tuareg,q7.. ειναι suv δηλ για δρομο.

οσο για την μαντρα -ενεχυροδανειστηριο τον εχω ακουσει στην τν να λεει,οτι στην ουσια τα δεινουν για να παρουν αμμεσα τα λεφτα λογο ελειψης ρευστοτητας-δανεισμου τραπεζων και μετα απο λιγο καιρο τα παιρνουν πισω.μπορει οι τυποι να εχουν κλεισμενα τα λεφτα τους ή να εχουν ακινητα και οχι ρευστο..

αν οι τραπεζες ηταν τοσο πιεσμενες απο τις πολλες κατασχεσεις που κανουν θα ανοιγαν τους πληστηριασμους και για ιδιωτες..

Δημοσ.
το jeep cherokee ειναι καθαρο 4χ4 εχει μολις 30χιλε .σχεδον οσο εχει η κατηγορια μεγαλων αυτοκινητων στυλ mondeo,passat κτλ.ΑΛΛΑ ειχε πολλες ατοκες δοσεις (60-70κατι) ε ο καθενας μπορουσε να το αγορασει.η συντηρηση ειναι αλλο θεμα...

cayenne,x5,tuareg,q7.. ειναι suv δηλ για δρομο.

οσο για την μαντρα -ενεχυροδανειστηριο τον εχω ακουσει στην τν να λεει,οτι στην ουσια τα δεινουν για να παρουν αμμεσα τα λεφτα λογο ελειψης ρευστοτητας-δανεισμου τραπεζων και μετα απο λιγο καιρο τα παιρνουν πισω.μπορει οι τυποι να εχουν κλεισμενα τα λεφτα τους ή να εχουν ακινητα και οχι ρευστο..

αν οι τραπεζες ηταν τοσο πιεσμενες απο τις πολλες κατασχεσεις που κανουν θα ανοιγαν τους πληστηριασμους και για ιδιωτες..

Μιλαω για κατασμενα και οχι για ενεχειρα.

Τα κατασχεμενα οι τραπεζες τα δινουν σε μαντραδες με τους οποιους "συνεργαζονται", γιαυτο δε βγαινουν σε πληστιριασμο.

Οσο για το ποσα κατασχονται καθε χρονο: Το 2008 τα κατασχεμενα εφτασαν τις 70.000 (με 100.000 εκδοθεισες αιτησεις κατασχεσης). Οσο για το 2009 μονο τους 2 πρωτους μηνες κατασχεθηκαν 20.000.

Μιλαμε για εξωπραγματικα νουμερα.

Δημοσ.
εσυ πιστευεις οτι η γενια των 700 ευρω δεν εχει αμαξι? :o

Εχει, αλλα απλο αυτοκινητο οχι κατι ακριβο. Δηλαδη σε χαλαει αυτοκινητο στυλ, Punto, Yaris, i20, Ceed και θες Mercedes, Jeep;

Εκτος και εαν δουλευεις για το αυτοκινητο μονο.

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι γιατί δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά: τί ακριβώς περιμένει κανείς από ένα ρολόι μαϊμού? Το ρωτώ γιατί πρόσφατα έμαθα ότι μπορώ να βρω σε ψεύτικο το ρολόϊ που θέλω, το σκέφτηκα και τελικά το απέρριψα. Δε βλέπω γιατί να μή πάρω ένα καλό ρολόι άλλης μάρκας αλλά να πάρω ένα άχρηστο που μοιάζει μάρκα. Και το χειρότερο, να το ξέρω εγώ η ίδια ότι είναι μαϊμού. Τί ζηλεύει δλδ κάποιος?

Δημοσ.
να ρωτήσω κάτι γιατί δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά: τί ακριβώς περιμένει κανείς από ένα ρολόι μαϊμού? Το ρωτώ γιατί πρόσφατα έμαθα ότι μπορώ να βρω σε ψεύτικο το ρολόϊ που θέλω, το σκέφτηκα και τελικά το απέρριψα. Δε βλέπω γιατί να μή πάρω ένα καλό ρολόι άλλης μάρκας αλλά να πάρω ένα άχρηστο που μοιάζει μάρκα. Και το χειρότερο, να το ξέρω εγώ η ίδια ότι είναι μαϊμού. Τί ζηλεύει δλδ κάποιος?

Κοίτα να δείς σύμπτωση και είχα την ίδια απορία σχετικά με τις γυναικείες τσάντες Gucci...

:shifty:Ω ΓΟΥΕΙΤ!:shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...