tolis_01 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Γιατί να δείχνει κάποιος ότι έχει ρόλεξ; Προσδίδει κύρος; Με 80 ευρώ θα μπορούσες να πάρεις κάποιο ρολόι κάποιας νορμάλ εταιρίας και να είναι και ποιοτικό.
orck Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ο λογος της αγορας θα ελεγα οτι ειναι περισσοτερο απο περιεργεια οχι μονο για την ποιοτητα του συγκεκριμενου ρολογιου αλλα και για να δω πως θα αντιδρασει το φιλικο μου περιβαλλον οταν με δει να το φοραω, μιας και οικονομικα μπορω να καλυψω μια τετοια αγορα. Αλλα εαν καταφερω να τους "ξεγελασω" με 80 ευρω δεν θα εχει πολυ πλακα;; Δειτε το σαν ενα πειραμα Εγω στην θεση σου θα εδινα τα 80 για μια βοηθεια απο επαγγελματια ψυχολογο. Τι σου λειπει ρε φιλε και θες το ρολεξ; Ζησε την ζωη σου με οσα εχεις και ασε τα χαζα αστεια.
slipknot Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Πέρα από το τι πιστεύω εγώ για τα rolex και τους επιδειξιομανείς, ε δεν είναι και έγκλημα να γουστάρει κάποιος ένα ακριβό ρολόι ή οτιδήποτε. Λέω επίσης να λιθοβολήσουμε άμα είναι και τα άτομα (θηλυκού γένους συνήθως) που κοιτάνε πρώτα το χέρι να δουν αν έχει πάνω rolex, τι λέτε;
KWSN_Men Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Εγω στην θεση σου θα εδινα τα 80 για μια βοηθεια απο επαγγελματια ψυχολογο. Τι σου λειπει ρε φιλε και θες το ρολεξ; Ζησε την ζωη σου με οσα εχεις και ασε τα χαζα αστεια. Τι βοήθεια μπορεί να σου δώσει σε μία ώρα (κι αν);
ZeroTolerance Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Παιδια αρκετοι με παρεξηγησατε.. Δηλαδη οποιος φοραει ρολεξ ειτε γνησιο ειτε μαιμου εχει αναγκη ψυχιατρικης η ψυχολογικης παρακολουθησης; Στο κατω κατω ολοι πιστευω θα θελαμε να εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασουμε ενα τετοιο ρολοι της συγκεκριμενης η αλλης εταιρειας.. Μεχρι τοτε ξεγελαμε για λιγο τον εαυτο μας Τοσο κακο ειναι;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδη οποιος φοραει ρολεξ ειτε γνησιο ειτε μαιμου εχει αναγκη ψυχιατρικης η ψυχολογικης παρακολουθησης; Αυτος που φοραει γνησιο ρολεξ το κανει γιατι μπορει. Μεγεια του με χαρα του. Τωρα αν το κανει για να δειχθει αποκλειστηκα οκ δεν διαφερει και πολυ απο εσενα, αλλα τουλαχιστον με καποιο τροπο απεκτησε χρηματα πρωτα. Αυτος που θελει να παρει απομιμηση ρολεξ το κανει γιατι δεν μπορει, αλλα θελει να μοιασει στον απο πανω. Θα μπορουσα να στο αναλυσω πολυ σε ψυχολογικο επιπεδο, αλλα αστο καλυτερα. Μεχρι τοτε ξεγελαμε για λιγο τον εαυτο μας Ελα μη ντρεπεσαι..Τους (τις) τριγυρω σου προσπαθεις να ξεγελασεις, και αυτο ειναι που σε νοιαζει..Δε νομιζω να θες να παρεις απομιμηση rolex για να το φορας εντος σπιτιου και να ξεγελας τον εαυτο σου -->το point του slipknot ειναι πολυ σωστο.
gtroza Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 μην το πάρεις θα σε ταράξουν στα δανεικά και στην τράκα ! σκέψου και την περίπτωση τατουάζ .
johnnyestia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Φίλε, 80 ευρώ δεν είναι και καμιά περιουσία. Χτύπα το να σου φύγει και η κάψα. Το θέμα είναι πως όπως το κόβω το ρολόι (κινέζικος μηχανισμός, δεν είναι καν αδιάβροχο) θα σου βγει άχρηστο σύντομα.
Critter Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Βασικα ένα αυθεντικο rolex το παίρνεις γιατι είσαι λάτρης των ρολογιων-κοσμημάτων και γουσταρεις να το φοράς για να νιώθεις εσύ ομορφα (όπως για παραδειγμα και κάποιος που παίρνει ένα καλο αυτοκινητο για να γουστάρει και όχι για να πουλάει μούρη....ασχετο αν το αμαξι του ειναι μουράτο και μπορει καποιοι να τον κατηγορήσουν). Το να αγοράζει κάποιος μαιμουδιαρικά πράγματα μου φαίνεται αρκετα αξιολύπητο γιατι ειναι φως φαναρι οτι το κάνει για να πουλήσει μούρη και όχι για να γουστάρει ο ίδιος (ο οποιος ξέρει οτι αυτό που φοράει κάνει 10€). Τέλος θεωρω επίσης αξιολύπητο κάποιος να μην έχει οικονομική άνεση και να μαζεύει λέφτα (π.χ δουλεύοντας 2 δουλειές) για να πάρει rolex ή καλο αυτοκίνητο με δόσεις τις οποίες εν τέλει μπορει να μην έχει καν να ξεπληρώσει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Βασικα ένα αυθεντικο rolex το παίρνεις γιατι είσαι λάτρης των ρολογιων-κοσμημάτων και γουσταρεις να το φοράς για να νιώθεις εσύ ομορφα (όπως για παραδειγμα και κάποιος που παίρνει ένα καλο αυτοκινητο για να γουστάρει και όχι για να πουλάει μούρη....ασχετο αν το αμαξι του ειναι μουράτο και μπορει καποιοι να τον κατηγορήσουν). Δηλαδη ο (νεο)Ελληνας αγοραζει τζιπ (με εμφαση στα Καγιεν και τα Χαμερ)/mercedes/bmw/porsche επειδη ειναι λατρης του καλου αυτοκινητου? Οκ υπαρχουν και μερικοι με Καγιεν που οντως το χρειαζονται ή το πηραν γιατι το αγαπουν ως αμαξι. 5% λεω εγω ετσι στο πολυ χοντρικο και αυθαιρετο, επετρεψε μου... Οσο για αυτον που αγοραζει αυθεντικο ρολεξ, νομιζω οτι υπαρχουν κατηγοριες. Ειναι η κατηγορια των νεοπλουτων και της μοστρας, ειναι η κατηγορια των τυπων που το θεωρουν κοσμημα και τα σκανε χοντρα για να παρουν κατι καλο και ομορφο και τελος ειναι η κατηγορια αυτων που ειναι λατρεις των ρολογιων. Οσο για αυτον που θελει ενα ρολεξ μαιμου, ειναι αυτος που προσπαθει να ΜΟΙΑΣΕΙ και να ενταχθει στην κατηγορια των νεοπολουτων, χωρις ομως να εχει την οικονομικη ευχερεια.
kage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδη ο (νεο)Ελληνας αγοραζει τζιπ (με εμφαση στα Καγιεν και τα Χαμερ)/mercedes/bmw/porsche επειδη ειναι λατρης του καλου αυτοκινητου? Οκ υπαρχουν και μερικοι με Καγιεν που οντως το χρειαζονται ή το πηραν γιατι το αγαπουν ως αμαξι. 5% λεω εγω ετσι στο πολυ χοντρικο και αυθαιρετο, επετρεψε μου... αλλη καραμελα και αυτη.. παληκαρια βαλτε καλα στο κεφαλι σας η Αθηνα εχει 6μυρια κοσμο δεν θα υπαρχουν μερικες χιλιαδες ατομα που θα εχουν λεφτα να παρουν και porche/labo /ferrari κ ferretti κτλ? προσωπικα δεν ξερω κανεναν(περα απο τα διαφορα φορουμ που ολοι ξερουν απο εναν) που να εχει/ειχε 100χιλ.αυτοκ και να μην εχει να ζησει...οπως οτι δεν εχω δει κανενα τετοιο αυτοκ.να το δεινει καποιος οσο οσο για να ξεχρεωσει σε αντιθεση με τα φτηνα αυτοκ.
orck Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Παιδια αρκετοι με παρεξηγησατε..Δηλαδη οποιος φοραει ρολεξ ειτε γνησιο ειτε μαιμου εχει αναγκη ψυχιατρικης η ψυχολογικης παρακολουθησης; Στο κατω κατω ολοι πιστευω θα θελαμε να εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασουμε ενα τετοιο ρολοι της συγκεκριμενης η αλλης εταιρειας.. Μεχρι τοτε ξεγελαμε για λιγο τον εαυτο μας Τοσο κακο ειναι; Κακο δεν ειναι που θες να αγορασεις ρολεξ, το κακο για εμενα ειναι οτι απο την στιγμη που δεν βγαζεις τοσα πολλα για να παρεις το γνησιο ειναι μιζερια να κοροιδευεις τον ευατο σου και τους γυρω σου. Πιστεψε με υπαρχουν ανθρωποι που στα ονειρα τους δεν βλεπουν ρολογια ρολεξ, αυτοκινητα πορσε, γκομενες στυλ Αλεξανδρατου. Σαν φτωχαδακι θεωρω τα χρυσαφικα υπερβολικα κιτς, την μονη χρηση του χρυσου που δεχομαι ειναι στις επιχρυσες επαφες των καλωδιων/βυσματων
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 αλλη καραμελα και αυτη.. παληκαρια βαλτε καλα στο κεφαλι σας η Αθηνα εχει 6μυρια κοσμο δεν θα υπαρχουν μερικες χιλιαδες ατομα που θα εχουν λεφτα να παρουν και porche/labo /ferrari κ ferretti κτλ? προσωπικα δεν ξερω κανεναν(περα απο τα διαφορα φορουμ που ολοι ξερουν απο εναν) που να εχει/ειχε 100χιλ.αυτοκ και να μην εχει να ζησει...οπως οτι δεν εχω δει κανενα τετοιο αυτοκ.να το δεινει καποιος οσο οσο για να ξεχρεωσει σε αντιθεση με τα φτηνα αυτοκ. Μα δεν ειπα οτι οποιος εχει ακριβο αμαξι κατατασεται αυτοματως στους κομπλεξικους. Ομως ας πουμε τα τζιπ ειναι αμαξια για πολυ συγκεκριμενη χρηση και δεν απευθυνονται σε αυτον που "αγαπαει το καλο αμαξι". Εκτος αν θες να μου πεις οτι ολοι αυτοι που κυκλοφορουν με τζιπ στην Αθηνα ειναι αγροτες ή fan του offroad. Οσο για τη 2η παραγραφο σου περνα μια βολτα απο τα κατασχεμενα να δεις τι Μερτσεντα και Μπεμπα 1-2 ετων κυκλοφορει. Επαναλαμβανω. Δεν ειναι ολοι οι κατοχοι ακριβων αυτοκινητων με χαρακτηριστικα νεοπολουτου!
FarCry Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Γιατί να αγοράσει κάποιος μαϊμού ρολεξ? Αν εχεις τα χρήματα παίρνεις ρολεξ, αν δεν έχεις δεν παίρνεις... γκομενα Αυτος που θελει να παρει απομιμηση ρολεξ το κανει γιατι δεν μπορει, αλλα θελει να μοιασει στον απο πανω. the ends justify the means **Τζάμπα παλεύεις με τα σίδερα**, θα στο ξαναπώ Γουστάρει πλαδαρούς, φαρδύκωλους, με rolex χρυσό Επώνυμο με status και υπογραφή με prestige Κάποιο λαμόγιο, ψεύτο-manager μες στη showbiz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.