Προς το περιεχόμενο

δεν αναγνωρίζει την κάρτα γραφικών

panosdiak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ένα λάπτοπ acer aspire 6920

πριν απο λίγες ημέρες έβαλα τα windows 7.ολα μιά χαρά έκτος απο την αναλυση της οθώνης οπου μπορεί να πάει μέχρι 1024 χ 768. εχω 16.9 οθόνη 17 ιντσών και αναγνόριζε την οθόνη μου ως μη

p-n-p γενικής χρήσης. έψαξα λίγο το θέμα και κατάλα ότι ξέχασα να βάλω τον driver παω λοιπον τον κατεβάζω είναι nvidia geforce 9500m gs 512 mb και μου λέει οτι το pc μου δεν τον αναγνορίζει......εχώ έρθει σε αδιέκσοδο δεν ξέρω τη να κάνω έχω μίνει με θολή οθόνη υπολογιστή.......!!!!

(για τα ορθογραφικα συγνώμη εχω δισλεξία)

Δημοσ.

win7 λεει ο ανθρωπος! διαλεξε το λαπτοπ απο το site που εστειλε ο Αντωνης (ελπιζω να πετυχα το ονομα) και κατεβασε οτι driver θες για οτι λειτουργικο θες

Δημοσ.

Χμ οκ. Απλά στο site που παρέθεσα είδα ότι το file name των drivers είχε μέσα το "Vista_x86".

Το πέτυχες :P

edit: ΟΚ έχει drop down menu για επιλογή λειτουργικού. Τώρα το δα.

Δημοσ.

το κατέβασα και μου βγάζει το πρόγραμα αυτό ισων δενεγκαταστάθηκε σωστά(χωρίσ να μου κάνει καν εγκατάσταση) και μετά μου λέει οτι δεν έχει τισ συμβατέσ ρυθμίσεις για τη συγκεκριμένη έκδοση των windows........ναι 32 bit είναι

Δημοσ.

Πρίν το τρέξεις κάνε δεξί κλίκ > ιδιότητες > συμβατότητα > διάλεξε π.χ αν κατεβάσεις των vista x86, τα vista x86 και ok μετά να το εγκαταστήσει.

Αλλιώς δοκίμασε και με δεξί κλίκ > ανοιγμα σαν διαχειριστής μήπως γίνει και έτσι. :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:58 ----------

Εννοείται πριν τα κάνεις όλα αυτά, κάνε πρώτα μια καθαρή απεγκατάσταση των drivers που έβαλες ήδη, restart και ξαναπέρασέ τα έτσι όπως σου είπα μήπως και γίνει....

Δημοσ.

μια ερότηση.πως να σβίσω του παλια driver(δεν τα έχω βάλει εγω με τα windows 7 μπίκαν αυτόματα) ???

και για καποιο λόγο δεν ανοίγει καν τώρα το set up vista x86 που κατέβασα

Δημοσ.

ok, Προφανώς δεν πέρασες καθόλου drivers της κάρτας γραφικών, γιατι κατάλαβα διαφορετικά αρχικά, οπότε μη κάνεις απεγκατάσταση.

Δοκίμασε αυτό που σου είπα και πιθανόν να γίνει η δουλειά σου.

Αν δεν γίνεται με των vista τότε δοκίμασε με τους xp drivers.

Εγώ πάντως παρόμοια ασυμβατότητα με win 7 την ξεπέρασα με αυτό τον τρόπο.

edit: Όταν λές πως να τους απεγκαταστήσω τι εννοείς οτι δεν γωρίζεις τη διαδικασία?...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:31 ----------

btw σχετικά με την ερώτησή σου τα win 7 έχουν την δυνατότητα να αναγνωρίζουν τις συσκευές και τα εγκαθιστούν τους drivers. Βέβαια στην περίπτωσή σου δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει 100% σε όλα διότι πρόκειται για laptop με προεγκατεστημένα vista, με την κάρτα 9500M GS 512, και πολλούς άλλους οδηγούς hardware όπως του touchpad, wifi, web cam, empower technology.....k.a.

Κατ αρχάς κατ' εμέ καλά έκανες και έβγαλες τα svista, σε έκοβαν τσάμπα. Απο κεί και πέρα αν δεν γίνει η δουλειά όπως σου προτείνω, κάνε αναζήτηση για οδηγούς του μοντέλου σου αποκλειστικά για win 7 και κατεβασέ τους έναν- έναν. Διαφορετικά αν δεν βρείς τότε βάλε win xp που σίγουρα υπάρχουν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...