vasilis_g Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά στην περιοχή μου ακόμα να περάσουν οπτική ίνα. με 2Μbps την βγάζω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Άλλη μια ξεφτίλα για την Ελλάδα. Η GOOGLE ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να προσφέρει 1GB συνδέσεις κι εσάς σας κοροϊδεύει ο οτε με την vdsl. 100 χρόνια πίσω θα είμαστε μια ζωή με αυτούς. Όταν οι άλλοι θα χαίρονται τεχνολογία εμείς θα παίζουμε με τα αυτοκινητάκια μας ακόμα. ναι 1gbps και ο ΟΤΕ έχει 60gbps "όλα κι όλα" bandwidth με εξωτερικό, αν δεν πέσουν τρελά λεφτά πρώτα μην περιμένεις τπτ...
aquasonic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Aπο οσα ξερω, ο ΟΤΕς θα προσφερει FTH αρκει ο πελατης να πληρωσει τα εξοδα απο την ONU της γειτονιας του μεχρι το σπιτι του. Δηλαδη την οπτικη ινα, τον εργολαβο, την μελετη κλπ κλπ κλπ κλπ... Το μεγαλο βημα ειναι να καταργηθει το μπουρι Καφαο - ΟΤΕ και να γινει με την γυαλινη θεα. Οσο για το Μποικοταζ Οτε - Παροχων, περαν του οτι οι ιδιοι προσπαθουν να ζουλιξουν περισσοτερο κοσμο μεσα στον αριθμο γραμμων που ξεπερνανε κατα πολυ, οταν δεν τα σκανε στον ΟΤΕ οπως πρεπει γιατι αυτος να τους παρεχει τις υπηρεσιες που πρεπει?
Nik0s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δεν υπαρχει τροπος να ξεπεραστουν αυτα τα προβληματα?
Nomedor Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Aπο οσα ξερω, ο ΟΤΕς θα προσφερει FTH αρκει ο πελατης να πληρωσει τα εξοδα απο την ONU της γειτονιας του μεχρι το σπιτι του. Δηλαδη την οπτικη ινα, τον εργολαβο, την μελετη κλπ κλπ κλπ κλπ... Δηλαδή η μετάφραση είναι η εξής: Πλήρωσε με να χτίσω το σπίτι που θα σου νοικιάζω... Χα χα χα.... καλό!!!
opstic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Το θεμα ειναι να παρεχετε το νετ σε καλες τιμες απο την αρχη και οχι μετα απο μια δεκετια εχουμε και κριση τωρα ωρε!!!
nick#18 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Αφου εχουμε και ADSL2+ 24/1 μαλλον πρεπει να λεμε και ευχαριστω αυτη τη στιγμη ετσι οπως το πανε...
MixalisX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή η μετάφραση είναι η εξής: Πλήρωσε με να χτίσω το σπίτι που θα σου νοικιάζω... Χα χα χα.... καλό!!! Που το αστείο? Αυτή η κακτική είναι παρα πολύ συνηθισμένη σε μεγάλες εταιρίες. Δες νέες τεχνολογίες, δες αυτοκινητοβιομηχανία, δες την εκλησία......
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Σαν την αυτοχρηματοδότηση των διαφόρων έργων, από τα διόδια.
Nomedor Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Που το αστείο? Αυτή η κακτική είναι παρα πολύ συνηθισμένη σε μεγάλες εταιρίες. Δες νέες τεχνολογίες, δες αυτοκινητοβιομηχανία, δες την εκλησία...... Πολύ σωστά το έθεσες
Vakos2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 εγω για το"Πρόσω ολοταχώς" εχω φυσικα τις αμφιβολιες μου!.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 εγω για το"Πρόσω ολοταχώς" εχω φυσικα τις αμφιβολιες μου!. γιατί αν επιτρέπεται?
Tarzanogatos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 1)ζουμε στην ελλαδα 2) εχουμε να κανουμε με τον ΟΤΕ
StavrosD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ακόμα δεν είμαστε ούτε στα μισά του 2010! Υπομονή μέχρι το τέλος του έτους.
linkinpark4175 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ακόμα δεν είμαστε ούτε στα μισά του 2010! Υπομονή μέχρι το τέλος του έτους. "Και οταν ερθει το τελος του 2010 βλεπουμε" Αυτά λένε εκεί στον ΟΤΕ και θα τα ξύνουν μέχρι τα τέλη νοεμβρίου που θα θυμηθούν το VDSL και άμα είναι ξε-βαρεμένοι κάτι παίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις